mirkoj je napisao:
nemojte biti smijesni pobogu, imamo tu nalog i za firmu i ja imam svoj licni vidim sta i koliko imam.
nisu to nasi retardi (kao sto imaju jedni , sada ne bih da pominjem) koji nemaju ni osnovni control panel na sajtu da dodajes dodatne naloge za FTP, email i ostalo)
kakve rapidshare scripte, kakve to veze ima sa hostovanjem???
poredis hostmonster sa nekim vladixom mislim to je kao da poredis telekom sa scandy net hahahaha
koristimo hostmonster za firmu i non stop trpamo video materijale za kllijente i ne postoje apsolutno nikakva ogranicenja tako da nemojte da pricate nesto sto niste
ni vidjeli. sada recite i da je gmail bezveze i da je recimo blic email prava stvar sa max 5mb imboxom i nikakvom zastitom od spama???
tctct
nemoj mi to govoriti jer jednostavno ne možeš, dobro sam upućen jer sam čisto iz testiranja koristio njihove naloge, ja bar znam kako se radi što se toga tiče.
oni jesu najjači hosteri, ali ne znači da su i najbolji ... skoro svako ko imalo misli o korisnicima ima cPanel koji košta 50 $ mjesečno i ne znam koji je problem njima to kupiti.
Trpaš video materijalom, ok, koliko si natrpao gb ? I koliko mjesečno imaš protoka ?
Rapidshare skripte ? E pa pokreni je pa ćeš vidjeti šta će oni reći na to.... ili stavljalj nedozvoljene materijale.
Citiraj:
i ne postoje apsolutno nikakva ogranicenja
sad će me boljeti glava 2 sata. ovo me mnogo nervira brate, izvini ali već sam umoran od tih objašnjenja, otiđi na elitesecurity pa neka ti objasne.
znači na ovo ne odgovaram jer nisi upoznat, džaba što koristiš njihove usluge, ti vjerovatno nisi neki potrošač da možeš suditi o njima...ne znači da su loši, naprotiv, al čovječe, kako ti nije jasno da nema ništa neograničeno, NEMA, to je samo reklama koja i nije tako neistinita jer normalan korisnik i ne može potrošiti ono što mu oni daju.
i nemoj me uzimati u usta, istina je da je glupo upoređivati neki tamo xxx i hostmonster, ali bar pošteno radim i nisam bezobrazan sa cijenama. I NE DAVAM ONO ŠTO NE MOGU ISPUNITI !...jer je po meni nemoralno, zbog toga što su moji klijenti sa balkana i ne mogu tek tako...a ove briga boli za to i za korisnika iz neke tamo Bosne ako ga ukinu.
ovo što ja držim nije baš tako kao što misliš, 5 hosting "kompanija" u regionu idu preko mene.
Citiraj:
Da nemaju shared hostinzi ogranicenja zasto bi neko uzimao citav server i placao po par stotina $ ako moze samo par dolara i da dobije unlimited.
tačno, ja bih prvi kupio 10 njihovih resellera i smanjio troškove i održavanje istog trena, al neće da može.
ps. čitaj po forumima i vidjećeš na hiljade korisnika koje su sa nekim apsurdnim razlogom suspendovali bez prethodnog obavještenja i sve obrisali sa naloga.
pozdrav .. . i molim te malo se bolje informiši. izvinite zbog dužine, al potresem se