banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 12:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2009, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Postoji li nesto tako kod nas a da su cijene realne, ili bar blizu strancima ? Vidio sam par ali support uzasan, nemaju cpanel, cak na jednom imam sajt koji stoji 2+ godine a placen hosting za godinu dana itd...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 16:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
Ja sam kod http://vladix.net/. Cijene su jako dobre, support je takodje odlican. Mozes ih i preko skype-a kontaktirati.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 01:42 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Mar 2009, 01:35
Moram na ovo odgovorit "muhaem" sam sse registr..Prosle godine u aprilu sam uzeo kod njih 2 gb i sada imam 6 gb i 2x vise mj. saobracaja :D . Server je mozda bio nedostupan svega 5 sati za skoro eto godinu.
Kod mene je problem sto imam prilicno jak forum i nekad po 600-700 posjetilaca onlajl i svi te na pocetku puste kod njih na hosting a kasnije ti nesto izmisle da im ne bi pravio load. ovi ljudi mi nikad nisu nista rekli i kad mi je prosli mjesec zahvalilo saobracaja dopunili su bez rijeci 30 gb. nadam se da ce i drugi krenuti njihovim stopama i nadam se da ce izdrzati opstati na trzistu medju onim koji mogu slobodno reci lopinjaju.
TOliko od mene

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 01:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Meni je ova ponuda predobra za tako male pare. :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
rodni.t je napisao:
Moram na ovo odgovorit "muhaem" sam sse registr..Prosle godine u aprilu sam uzeo kod njih 2 gb i sada imam 6 gb i 2x vise mj. saobracaja :D . Server je mozda bio nedostupan svega 5 sati za skoro eto godinu.
Kod mene je problem sto imam prilicno jak forum i nekad po 600-700 posjetilaca onlajl i svi te na pocetku puste kod njih na hosting a kasnije ti nesto izmisle da im ne bi pravio load. ovi ljudi mi nikad nisu nista rekli i kad mi je prosli mjesec zahvalilo saobracaja dopunili su bez rijeci 30 gb. nadam se da ce i drugi krenuti njihovim stopama i nadam se da ce izdrzati opstati na trzistu medju onim koji mogu slobodno reci lopinjaju.
TOliko od mene

prica je ok, osim ako nisi jedan od vlasnika vladix prosofta? koji forum ?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 09:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
A koji je razlog uzimati domaci hosting pored tolike strane ponude? Nije hosting burek pa da ne valja ako je strani...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 14:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Mar 2009, 01:35
Citiraj:
prica je ok, osim ako nisi jedan od vlasnika vladix prosofta? koji forum ?

evo
Kod:
http://crosatelite.com/forum/

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
samo stranci i to oni koji ne rade oversell
kod nas tesko neko... drz te se podalje od bosnia hostinga .biz

a manje vise ni svi ostali nisu nesto...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Jan 2009, 19:03
a zasto kod nas uopste?

www.hostmonster.com

UNLIMITED Hosting Space
UNLIMITED Site Bandwidth
Host UNLIMITED Domains
Unlimited Pop/Imap Email Accounts
SSH Access (Secure Shell)
SSL, FTP, Stats
CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MYSQL
Front Page Extensions
Free Domain Forever
Free Site Builder

za oko 6$ mjesecno... kakavo crno hostovanje kod nas kad ni net nema kako treba

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 19:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
mirkoj je napisao:
a zasto kod nas uopste?

http://www.hostmonster.com

UNLIMITED Hosting Space
UNLIMITED Site Bandwidth
Host UNLIMITED Domains
SSL, FTP, Stats
Front Page Extensions
Free Domain Forever
Free Site Builder

To je cista preprodaja hostinga. Cuj Unlimited. Znaci uzmes rapidshare skriptu i napravis novi rapidshare za samo 6$ mjesecno. Pusti te price!

Kao sto rekoh, evo vec sam kod vladixa neko vrijeme, uptime je 100%.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 12:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jul 2006, 22:32
mirkoj je napisao:
a zasto kod nas uopste?

http://www.hostmonster.com

UNLIMITED Hosting Space
UNLIMITED Site Bandwidth
Host UNLIMITED Domains
SSL, FTP, Stats
Front Page Extensions
Free Domain Forever
Free Site Builder

ma kakav unlimited, nema toga vjeruj ti meni nigdje. isto kao da dođeš u samoposlugu i kažu ti za 100 KM imaš sve neograničeno...pa kad se nakupuješ u vrijednosti od 100 - 110 KM kažu ti: "ili ćeš prestati ili ćemo te izbaciti" što je i logično :)
u redu da ima pop3, mysql neograničeno, to više svugdje ima ali PROTOK niko ne daje neograničen, a prostor teško da neko može i ispuniti ... 10 gb vrlo malo sposobno za to, a sadašnji hard diskovi imaju po 2-3 TB tako da nije problem to.

hostovanje kod nas skoro i da ne postoji, mašine su po evropi ili americi u 99% slučajeva.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 07:40 
Pripravnik
Pripravnik

nemojte biti smijesni pobogu, imamo tu nalog i za firmu i ja imam svoj licni vidim sta i koliko imam.
nisu to nasi retardi (kao sto imaju jedni , sada ne bih da pominjem) koji nemaju ni osnovni control panel na sajtu da dodajes dodatne naloge za FTP, email i ostalo)
kakve rapidshare scripte, kakve to veze ima sa hostovanjem???
poredis hostmonster sa nekim vladixom mislim to je kao da poredis telekom sa scandy net hahahaha

koristimo hostmonster za firmu i non stop trpamo video materijale za kllijente i ne postoje apsolutno nikakva ogranicenja tako da nemojte da pricate nesto sto niste
ni vidjeli. sada recite i da je gmail bezveze i da je recimo blic email prava stvar sa max 5mb imboxom i nikakvom zastitom od spama???
tctct

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 23:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2007, 23:22
Imas mirkoj itekako ogranicenja tvoje potrebe nisu jos tolike da bi to vidio.

Da nemaju shared hostinzi ogranicenja zasto bi neko uzimao citav server i placao po par stotina $ ako moze samo par dolara i da dobije unlimited.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2009, 15:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jul 2006, 22:32
mirkoj je napisao:
nemojte biti smijesni pobogu, imamo tu nalog i za firmu i ja imam svoj licni vidim sta i koliko imam.
nisu to nasi retardi (kao sto imaju jedni , sada ne bih da pominjem) koji nemaju ni osnovni control panel na sajtu da dodajes dodatne naloge za FTP, email i ostalo)
kakve rapidshare scripte, kakve to veze ima sa hostovanjem???
poredis hostmonster sa nekim vladixom mislim to je kao da poredis telekom sa scandy net hahahaha

koristimo hostmonster za firmu i non stop trpamo video materijale za kllijente i ne postoje apsolutno nikakva ogranicenja tako da nemojte da pricate nesto sto niste
ni vidjeli. sada recite i da je gmail bezveze i da je recimo blic email prava stvar sa max 5mb imboxom i nikakvom zastitom od spama???
tctct

nemoj mi to govoriti jer jednostavno ne možeš, dobro sam upućen jer sam čisto iz testiranja koristio njihove naloge, ja bar znam kako se radi što se toga tiče.
oni jesu najjači hosteri, ali ne znači da su i najbolji ... skoro svako ko imalo misli o korisnicima ima cPanel koji košta 50 $ mjesečno i ne znam koji je problem njima to kupiti.
Trpaš video materijalom, ok, koliko si natrpao gb ? I koliko mjesečno imaš protoka ?

Rapidshare skripte ? E pa pokreni je pa ćeš vidjeti šta će oni reći na to.... ili stavljalj nedozvoljene materijale.

Citiraj:
i ne postoje apsolutno nikakva ogranicenja

sad će me boljeti glava 2 sata. ovo me mnogo nervira brate, izvini ali već sam umoran od tih objašnjenja, otiđi na elitesecurity pa neka ti objasne.
znači na ovo ne odgovaram jer nisi upoznat, džaba što koristiš njihove usluge, ti vjerovatno nisi neki potrošač da možeš suditi o njima...ne znači da su loši, naprotiv, al čovječe, kako ti nije jasno da nema ništa neograničeno, NEMA, to je samo reklama koja i nije tako neistinita jer normalan korisnik i ne može potrošiti ono što mu oni daju.

i nemoj me uzimati u usta, istina je da je glupo upoređivati neki tamo xxx i hostmonster, ali bar pošteno radim i nisam bezobrazan sa cijenama. I NE DAVAM ONO ŠTO NE MOGU ISPUNITI !...jer je po meni nemoralno, zbog toga što su moji klijenti sa balkana i ne mogu tek tako...a ove briga boli za to i za korisnika iz neke tamo Bosne ako ga ukinu.

ovo što ja držim nije baš tako kao što misliš, 5 hosting "kompanija" u regionu idu preko mene.

Citiraj:
Da nemaju shared hostinzi ogranicenja zasto bi neko uzimao citav server i placao po par stotina $ ako moze samo par dolara i da dobije unlimited.

tačno, ja bih prvi kupio 10 njihovih resellera i smanjio troškove i održavanje istog trena, al neće da može.

ps. čitaj po forumima i vidjećeš na hiljade korisnika koje su sa nekim apsurdnim razlogom suspendovali bez prethodnog obavještenja i sve obrisali sa naloga.
pozdrav .. . i molim te malo se bolje informiši. izvinite zbog dužine, al potresem se :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2009, 15:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Sve je to sranje što nude, unlimited :roll: shared hosting varijanta je čist promašaj... Ali...

Preporuka http://www.sezamhosting.com/

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 08:06 
Pripravnik
Pripravnik

ej drugari nemojte da se lozite toliko pobogu.
kada se prica o hostingu ja tu prije svega mislim na "normalne" usere, sto ce reci da mozes staviti web stranicu, da ti je podrzano sve sto ti treba, da ne razmisljas uopste koliko porostora imas. 100tinjak Mb i par email adresa je nula bambija. Sa hostmonsterom apsolutno nemam nikakve brige.
A ako pricamo o hostingu piraterije i ostalih sitnica e to je vec druga stvar. Stavljanje ilegalnih stvari pa te uklanjaju, i treba!
Ja da se pitam uveo bih konacno kontrolu ovde pa da se sva ta piraterija oscisti.
Iskreno u mom poslu to bi mozda konacno i dovelo do toga da se pociste indijanci koji rade nesto kao hobi i obaraju cijene u nebesa, a o kvalitetu da ne pricamo, a i dalje je ovde svima cijena bitnija od kvaliteta, osim par jacih firmi. No da ne lutam okolo, uzivajte i koirstite sta vam je volja, za moje potrebe, licne a i za sve sto nam treba u firmi host monster radi FANTASTICNO. Uporedjivanje krusaka ijabuka nema smisla. Ako vec neko treba preporuku za host onda neka se navede za sta u treba. Placanje vise za nesto sto ti ne treba je retardirano. Host ima super cijenu i SVE sto mi treba tako da.. Svako svoje :)
Pozdrav i ne lozite se toliko steti zivcima :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]