banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 00:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 07 Mar 2009, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Od Tipse se nisam nesto ni nadao ali Novak je pokazao kako se bori za drzavu :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2009, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gaf Ane i Jelene: KLINTONU OPROSTILE BOMBE?!
http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=44

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2009, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
sjajnu partiju su pruzili Zike i Viktor...mada evo, ne mogu a da ne pomenem, nesposobnost naseg strucnog staba...potpuno su isli na ruku Spancima sto se tice termina, nesto nisam siguran da bi i oni nama tako titrali, tako da su recimo prvi susreti i danas, a tako ce biti i sutra - u "terminu jutarnje kafe" :roll: ...da razjasnimo ne pada mi na pamet da "pravdam" Novakov, za mene, neocekivan poraz, ali termin je krs...takodje, velika greska je bilo staviti Janka da igra protiv Nadala...i jos cova rasjece prst danas...siguran sam da bi ga bolje "umorio" Viktor...stvarno su slabo vodili racuna o svemu u nasem strucnom stabu...ali, tacno je i to da je lako biti general poslije bitke...

Vuk_samotnjak je napisao:
Od Tipse se nisam nesto ni nadao ali Novak je pokazao kako se bori za drzavu :roll:

Nije bas fer pljuvati po covjeku koji je nebrojeno puno puta dokazao kako se bori za drzavu...Uostalom nije li on osvojio olimpijsku medalju...dok je neke bolio palac... :roll:

SIJUKS je napisao:
Gaf Ane i Jelene: KLINTONU OPROSTILE BOMBE?!

Press kao i uvijek - pretenciozno...Ovakva fotkanja cesto su sastavni dio protokola pojednih manifestacija kako sportskih tako i onih malo manje sportskih, tako da bi svako razapinjanje na krst bilo krajnje ruzno, uostalom i Ana i Jelena su u Areni prije samo par sedmica, a bio sam na licu mjesta,i djelima i rjecju pokazale sta misle o svojoj zemlji...Ima tu nesto drugo...naime, sta ocekivati od teniserki jedne zemlje na cijem se rukovedecim mjestima nalaze ljudi koji se trude uspostaviti prijateljske odnose sa USA...u tom kontekstu je slucaj kosarakasa Miladina Kovacevica i izjava Mirka Cvetkovica, premijera Srbije o tome kako je drzava bila primorana da plati odstetu da ne bi ugrozila "prijateljske odnose sa SAD" ...Mislim :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2009, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da je Troicki igrao protiv Nadala samo bi se umorio, a da odigra najbolji mec zivota ne moze uzeti Nadala na sljaci.. I onda bi samo izgubili i dublove .. A za Djokovica, eb ga, nije igrao na sljaci skoro godinu dana, i imao je samo 2 treninga prije ovog meca, nije se navikao covjek, sta ces ..

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2009, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Svejedno i jedna i druga su mu trebale u istom trenutku opaliti po šamar i tako dati do znanja. Eh kakve bi tek tada nacionalne zvijezde postale.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

gdje nema $ nema ni igre to je bolests svih reprezentativaca

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Da je Troicki igrao protiv Nadala samo bi se umorio, a da odigra najbolji mec zivota ne moze uzeti Nadala na sljaci.. I onda bi samo izgubili i dublove ..

Da, u pravu si...i to je tacno...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drug je napisao:

Nije bas fer pljuvati po covjeku koji je nebrojeno puno puta dokazao kako se bori za drzavu...Uostalom nije li on osvojio olimpijsku medalju...dok je neke bolio palac... :roll:

Nije se on borio za Drzavu vec za sebe(kolikompara nosi olimpijska medalja) i kad svi mi shvatimo da Novak igra za $ a ne za SRBIJU tim bolje.
Nebrojeno puta je pobjedio Nadala, Federera, Congu, Maraja, evo u zadnje vrijeme i Ferera i ostale velikane tenisa ali njegova era je prosla, trenutno Nole je 7 ili 8 igrac svijeta 3 nikako.
Budimo realni pa makar se to radilo i o Noletu

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije se on borio za Drzavu vec za sebe(kolikompara nosi olimpijska medalja) i kad svi mi shvatimo da Novak igra za $ a ne za SRBIJU tim bolje.
Nebrojeno puta je pobjedio Nadala, Federera, Congu, Maraja, evo u zadnje vrijeme i Ferera i ostale velikane tenisa ali njegova era je prosla, trenutno Nole je 7 ili 8 igrac svijeta 3 nikako.

Normalno da se igra za pare, ne vidim sta je u tome cudno, pa i u Davis kup reprezentaciji se igra za honorar, kao i na Olimpijskim igrama i kao i svi sportisti uopste...to je posao kao i svaki drugi, i to mi je vrlo dobro poznato... Sto se tice toga, sta je ko zasluzio, koju poziciju na ATP listi, bolje da se ostavimo corava posla, jer ju prave strucniji i od mene i od tebe, i vrlo je realna...Svako je tamo gdje mu je mjesto...Pa cak i Novak! On je na trecoj poziciji ako me ne vara memorija od 9. jula 2007. konstatno...a razmak imedju njega i Federera, i njega i Mareja je tu negdje...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
drug je napisao:

Momak 21 godina a njegova era prosla :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
drug je napisao:

Sve nabrojane je pobjedio maximalno 5 puta, daleko je to od nebrojeno mnogo. Sa Spancima, i Juznoamerikancima, on nema sta da trazi na sljaci. Za moj licni ukus, tesko da moze da udje u prvih 10.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Normalno da se igra za pare, ne vidim sta je u tome cudno, pa i u Davis kup reprezentaciji se igra za honorar, kao i na Olimpijskim igrama i kao i svi sportisti uopste...to je posao kao i svaki drugi, i to mi je vrlo dobro poznato... Sto se tice toga, sta je ko zasluzio, koju poziciju na ATP listi, bolje da se ostavimo corava posla, jer ju prave strucniji i od mene i od tebe, i vrlo je realna...Svako je tamo gdje mu je mjesto...Pa cak i Novak! On je na trecoj poziciji ako me ne vara memorija od 9. jula 2007. konstatno...a razmak imedju njega i Federera, i njega i Mareja je tu negdje...

Cijenim ali budi covijek i reci moje igranje za Srbiju vrijedi 100.000Eura makar to bio (Novak, Vidic, Stojakovic...) budite ljudi i recite nemoj te biti picke i pricati o nekoj neslozi u reprezentaciji. A to sto je Novak ubrao zadnje dvije godine skidam kapu ali kako rasipa zadnjih par mjeseci ozbiljan profesionalac bi stavio prst na celo.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 02:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Time trek je napisao:
Momak 21 godina a njegova era prosla :roll: :roll:

Ljudi volim ja Noleta ali decko u zadnje vrijeme propada zbog cega ni ptice na grani nemaju pojma Nadal je zadnju godinu napredovao i posta igrac Br1 sta je Novak uradio u zadnoj gaodini?

Sondri je to dobro opisao
Kod Nadala je rad, rad, rad, a kod Novaka biznis, šoubiznis, rad!!! Nevjerovatan podatak za Nadala, za tri godine je digao servis sa 170km/h na 200km/h!!! Novak je u odnosu na prošlu godinu pao u svim segmentima igre i realno je trenutno br.4, ako ne i slabiji!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 02:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Nije se on borio za Drzavu vec za sebe(koliko para nosi olimpijska medalja) i kad svi mi shvatimo da Novak igra za $ a ne za SRBIJU tim bolje.

Sve nabrojane je pobjedio maximalno 5 puta, daleko je to od nebrojeno mnogo. Sa Spancima, i Juznoamerikancima, on nema sta da trazi na sljaci. Za moj licni ukus, tesko da moze da udje u prvih 10.[/quote]

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 02:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cijenim ali budi covijek i reci moje igranje za Srbiju vrijedi 100.000Eura makar to bio (Novak, Vidic, Stojakovic...)

Ne vidim stvarno u cemu je frka...evo jedan podatak:
Citiraj:
Za prošlogodišnji nastup u Fed kupu Jelena je dobila 150, a Ana Ivanović 125 hiljada evra.

Tacno se zna koliko ko trazi i koliko ko i dobija...Nisu to neke paretine kada se pogotovo uzme u obzir tenis, ali se ipak dobija...A kada su u pitanju nesloge u raznim reprezentacijama, to si u pravu, mada ces i to vidjeti svagdje, ne samo kod nas, i ne mora da znaci da je uvijek u pitanju lova, poznato mi je da su i sportisti vrlo sujetni ljudi bez obzira iz koje zemlje dolaze...To sto nas zaboli kada su u pitanju nasi, to je vec druga prica...

Ljudi volim ja Noleta ali decko u zadnje vrijeme propada zbog cega ni ptice na grani nemaju pojma Nadal je zadnju godinu napredovao i posta igrac Br1 sta je Novak uradio u zadnoj gaodini?

Pa pazi, ko ne bi volio da je Novak br 1...mislim...ali moramo i mi biti realni, prvo i Federer i Nadal su puno bolji od njega, a drugo i samim tim sto je treci ( vec pune 2 godine ) je veeelikii uspjeh...i ne treba to omalovazavati... Slazem se da je rad, rad i rad sve, ali sam se u potpunosti slozio sa konstatacijom Nebojse Viskovica ( RTS 2 ) nakon ispadanja na Australijan Openu...citiram: " Novak pod hitno treba da shvati da vise nije lovac, vec lovina, i sto prije to shvati, oscilacije u njegovoj igri bice sve rjedje", tj osim rada, treba poraditi i na psiholoskom aspektu u cijeloj prici...A i mi kao nacija, imamo ponekad, a u zadnje vrijeme to ponekad je pocesto, nerealno velika ocekivanja od nasih sportista...Desava se da im takvim pristupom bas otezavamo...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuce stvarno prdis.. Novak je mogao ladno reci ne mogu igrati, "povrijedjen sam" ili tako nesto, ali ne, on je u sred hard court sezone dosao u Spaniju i igra na sljaci na kojoj nije igrao skoro godinu dana. Dok npr Federer nece da igra za Svajcarsku iako igraju Protiv Amerike na njihovom terenu. Znaci beton, i to na istom kontinentu gdje se igraju sledeca 2 Mastersa .. Dok se Djokovic odmah nakon Spanije mora vracati u Ameriku i sa sljake preci na beton, sve to u 1-2 dana.. A od ovog igranja u Davis Cupu ce dobiti znas i sam sta, posto ce ispasti u prvom kolu.. A ko god prati tenis naravno da vidi da je Djokovic puno pao, sve je to pocelo jos prosle godine nakon ona 2 vezana poraza od Nadala(Hamburg,Queens) i onda jos ispadanja u 2 kolu Wimbledona od Safina, od tad vise nije isti.. Iako je uzeo TMC na kraju godine to je opet bilo daleko od njegove igre ..

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 13:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Svaka čast na borbi, ipak protiv Bika na šljaci se nema šta tražiti. To je ogroman psihološki pritisak na ostale mečeve jer se svi moraju dobiti da bi se prošlo. Pored toga, igramo protiv aktuelnih osvajača Davis Cupa, koji su ga osvojili na tvrdoj podlozi u gostima, tako da... Prvi meč je mogao svašta zakomplikovati, da je Novak dobio. Ipak, Ferrer je imao motiv više jer je dobio prednost ispred Almagra i Robreda, koji su prethodnu sedmicu osvojili turnire na šljaci i morao je da opravda povjerenje. Istina, Novak je u padu forme, počinje kao Roddick koji je nakon osvojenog US Opena konstantno bio u Top 10 i 1/2 finalima GS, ali nikad nije bio ozbiljna prijetnja. Samo treba pogledati ovaj Dubai, da Murray nije predao, teško bi Novak došao do titule! Dobili smo najgoru moguću ekipu i realno nemamo drugog igrača od kojeg se možemo nadati bodovima u singlu...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ipak da 3. igrac na svetu ne osvoji niti jedan set... lose u svakom smislu

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sta onda reci na proslogodisnje finale RG? ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rafael Nadal nakon meca Davis kupa protiv Novaka Djokovica: :evil3: Kad necemo mi kao nacija, ima ko hoce :wink:

Citiraj:
"Novak je igrao mnogo bolje nego u subotu, ali i ja sam igrao dobro, pogađao kada je trebalo... Ljudi ne cene dovoljno to što je Đoković treći na svetu, a do tog mesta je izuzetno teško doći. Prošlo je tek dva meseca od početka sezone, a Đoković je već osvojio jednu titulu. Razumem zašto nije pružio bolje partije jer je tek prešao na šljaku, a to je zaista teško... Poželeo sam mu sreću u nastavku sezone", rekao je Rafael Nadal posle meča.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=349103

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]