banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: TV Avala
PostPoslato: 05 Feb 2009, 12:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2008, 13:36
Da ne pokrecem onu temu iz mrtvih a i skroz drugim povodom ovom pisem.
Naime gledala sam sinoc neku emisiju o bezbjednosti u saobracaju, ,ljudima koji ginu usljed prebrze voznje i mogu reci da je bas bila sjajna. Posto gledam redovno kviz Familijada ostalo mi na Avali i negdje oko 7 je isla emisija. Stvarno su to lijepo uradili, od priloga sa Zoricom Lazic, do smrti glumca Zablacanskog i kazne koju je njegov "ubica" dobio od samo godinu dana zatvora pa do gostiju u studiju, bio je Nigor koji je imao dvostruku tragediju u saobracaju
-Nebojsa i njegov otac kojeg je kao pjesaka usmrtio klinac koji je vozio cak 160 u naseljenom mjestu
U studiju je bio jos jedan lik koji vrsi neku funkciju u policiji cini mi se i koji je takodje kao klinac sa 19 godina udario djevojku na pjesackom prelazu. Zaista sjajna emisija, bez puno filozofiranja i zanima me zasto i neke nase televizije ne bi preuzele slican nacin rada, jer vjerujem da bi bilo gledano

Vrh

Tema posta: Re: TV Avala
PostPoslato: 05 Feb 2009, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
realno ko bi ovdje uopste mogao napraviti emisiju da valja? nit` voditelja normalnih, nit` strucnjaka

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 18:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2009, 23:57
BSE je napisao:
realno ko bi ovdje uopste mogao napraviti emisiju da valja? nit` voditelja normalnih, nit` strucnjaka

a zasto placamo preplatu 6 km a u buduce ce biti 9km,i zasto ako neplatis dodu ,provale i odnesu ti namjestaj,mislim ako nema dobrog voditelja nek dovedu nekog iz srbije,sta rade od tolikih para ....

gledao sam ovu emisiju na avali,mlade treba edukovati,avala je dobra tv,najvise mi se svida ona emisija poslovni dan koji ide svim radnim danima 3-4 sata ,gde se govori o ekonomiji,berzi,akcijama ,javljanje sa Belexa,tako nama nesto treba a ne da nam narod ne zna napraviti razliku izmedu akcija i vaucera,nit ima pojma o berzi

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BSE je napisao:

Bas tako!
Nisam imao priliku da gledam tu emisiju od sinoc, ali sam ulovio par minuta vecerasnje koju cu snimiti i pustati ovim svojima u kuci kad god im padne na pamet da pripale cigaretu :)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 09:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sweu je napisao:
a zasto placamo preplatu 6 km a u buduce ce biti 9km

zato sto su to oni definisali kao duznost, a ne kao uslugu za koju trebaju nesto i da pruze

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 13:04 
Početnik
Početnik

Odlicna je bila i emisija od sinoc, mada je bila malo opustenija nego ona o brzoj voznji. Tome je malo doprinio i Cune kao gost, koji je stvarno dokazao da je gospodin. A i voditeljka mi je super, mada mi se cini da sam ju vec ranije gledala, nekako mi izgleda poznato.
Nego gost je sinoc bio i neki lik iz instituta Alen Kar, a ja sam cula da postoji i knjiga koju je bas Alen Kar napisao i da se poslije nje obavezno ostavlja pusenje. Zna li neko nesto vise o tome?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 23:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[quote="latica84"]. A i voditeljka mi je super, mada mi se cini da sam ju vec ranije gledala, nekako mi izgleda poznato.
[quote]

"Slatka moja", dobar naziv emisije, kao sto je doticna urednica ove emisije Sladjana Slavkovic na Enteru imala emisiju pod nazivom "Gorca ili Sladja"...Kod nje to sve da ima veze sa imenom :)
Malo sale, nego Cune je sinoc stvarno rastocio, kaze cova da bi on da ima neku moc dekretom donio naredbu da se cigarete mogu kupiti iskljucivo u apotekama i da jedno paklo kosta bar 5000 dinara... :wink: Eto sta kaze cova koji je pusio 40-tak godina...

A voditeljka... pa vodila je Budilnik na cuvenoj BK TV...mozda zato :wink:

Prikačeni fajlovi:
sladja bk budilnik.jpg
sladja bk budilnik.jpg [ 45.56 KiB | Pogledano 2093 puta ]
Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2009, 12:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
latica84 je napisao:
Odlicna je bila i emisija od sinoc, mada je bila malo opustenija nego ona o brzoj voznji. Tome je malo doprinio i Cune kao gost, koji je stvarno dokazao da je gospodin. A i voditeljka mi je super, mada mi se cini da sam ju vec ranije gledala, nekako mi izgleda poznato.
Nego gost je sinoc bio i neki lik iz instituta Alen Kar, a ja sam cula da postoji i knjiga koju je bas Alen Kar napisao i da se poslije nje obavezno ostavlja pusenje. Zna li neko nesto vise o tome?

Knjga je "Lak način da ostavite pušenje".Ima kupiti u Kulturi.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2009, 16:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gost "Slatke moje" koliko vidim, veceras je legendarni Marko Zivic...moglo bi biti zanimljivo pred Brazil-Italija, ukoliko nekome vec nije dosadio kroz Genijalce i Druga Gruju :)

Marko Zivic u Genijalcima:
http://www.youtube.com/watch?v=ExUrtkU_tP4

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2009, 17:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uf povlacim prethodni post, dok neko nije osuo paljbu po meni, nisam uopste znao da je Marko Zivic bolovao od raka....zeludac, ako sam dobro razumio, gledajuci emisiju sinoc...hm

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2009, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
alo Elta imal ikog u firmi, nestala slika na Avali, eno stoji info poruka sa TOTALA (poslije ce reci kako se ne ide preko njih).
Ocistite snijeg sa antene ako nista drugo... mislim ako neko radi 2.smijenu :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2009, 23:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drapa je napisao:
Ocistite snijeg sa antene ako nista drugo... mislim ako neko radi 2.smijenu :roll:

He he, ipak se neko penjao na krov da pomete snijeg, doduse sa zakasnjenjem na pocetak tekme... :)
U svakom slucaju u ova dva dana poslastica koja su nam priredili Brazilci, Argentina, Italija i Francuska rezultat u svakom pogledu je: Juzna Amerika: Evropa 2:0

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 16:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ops, veceras bi i "Slatka moja" mogla biti bas zanimljiva:

Citiraj:

SLATKA MOJA

Tema: Sociološki fenomen emisije "Trenutak istine" i šta su sve ljudi spremni da izgovore naglas samo zbog novca

Gosti emisije: Tanja Vojtehovski i službenik MUP-a koji radi na poligrafu.

Ponedeljak, 19:05
Utorak, 13:10 (r)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 10:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2009, 10:07
meni ja tv bas glupa al ono ....

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 13:34 
Početnik
Početnik

_zoka je napisao:
latica84 je napisao:

Knjga je "Lak način da ostavite pušenje".Ima kupiti u Kulturi.

Hvala puno na info zoka! Nasla sam!

btw, Sladjina emisija mi je bas super, sve su prilike da sam se navukla :cat: Jedino sam prvu propustila, a cula sam da je gost bio onaj glumac iz Ranjenog orla :cry:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ivan Bosiljcic :wink:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-JFOCkEZNvc[/youtube]

To je prvi dio, a evo i ostalih:
http://www.youtube.com/watch?v=gC6VNkM3 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=-1QNseOX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=zevgIH99 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=spoR3hDu ... re=related

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 12:42 
Početnik
Početnik

E hvala puno. Ni na kraj pamet mi nije bilo da odem na youtube. :fadein:
Imas kafu od mene. Forumsku naravno. :cat:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 10:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Sep 2008, 11:12
Zaista su vidne promene nabolje na Avali, a sve su rezultat nove urednice - Aleksandre Radujko. Urađen je kompletan rebranding i promenjena programska šema, gotovo u celosti. Kao rezultat cele priče je povećana gledanost.

Izvor: PRESS

TV Avala je 15. februara, prema istraživanju agencije „AGB Nilsen“, dostigla rekordnu gledanost - program ove televizije pratilo je 7,2 odsto ljudi koji su u nedelju bili uz TV u Srbiji, a u poređenju s prošlom godinom rejting gledanosti Avale je udvostručen!

- Program u nedelju bio je zaista dobar. Promena programske šeme od početka februara uticala je na rejting, sve nove forme su zaživele - nov jutarnji program, emisija „Slatka moja“, „Šou Opre Vinfri“, odabrani sportski prenosi. Iako je teže pridobiti novu publiku posle godinu i po dana, mi smo to uspeli da učinimo - kaže za Press Aleksandra Radujko, glavna urednica TV Avale.
U poslednjih devet meseci TV Avala je bila šesta po gledanosti (3,7 %), iza RTS 1 (26,21 %), Pinka (21,53 %), RTS 2 (7,89 %), B92 (7,8 %) i Foksa (7,01%).

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

tv-manijak je napisao:
Zaista su vidne promene nabolje na Avali, a sve su rezultat nove urednice - Aleksandre Radujko.

Ma skontao sam ja da bi zenska ruka mogla biti na celu Avale, malo mi programska shema ode ka njeznijoj polovini... :) Dok odjednom i Opra i Slatka moja, i Milica na kvadrat pet puta dnevno...hm hm...ma samo da mi ne izbaci Genijalni show i Slike zivota i sve ok. :wink:

tv-manijak je napisao:

TV Avala je 15. februara, prema istraživanju agencije „AGB Nilsen“, dostigla rekordnu gledanost - program ove televizije pratilo je 7,2 odsto ljudi koji su u nedelju bili uz TV u Srbiji, a u poređenju s prošlom godinom rejting gledanosti Avale je udvostručen!

Ako su sve ove izmjene imale ovaj rezultat, cijenim to, ali zasto je izbacen Calcio stvarno ne shvatam. Kriza ili nesto drugo je po srijedi?

latica84 je napisao:
Imas kafu od mene. Forumsku naravno. :cat:

Moze, moze, mada vec pijem...zar ne vidis? :)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2009, 10:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Sep 2008, 11:12
drug je napisao:
tv-manijak je napisao:
Zaista su vidne promene nabolje na Avali, a sve su rezultat nove urednice - Aleksandre Radujko.

Ma skontao sam ja da bi zenska ruka mogla biti na celu Avale, malo mi programska shema ode ka njeznijoj polovini... :) Dok odjednom i Opra i Slatka moja, i Milica na kvadrat pet puta dnevno...hm hm...ma samo da mi ne izbaci Genijalni show i Slike zivota i sve ok. :wink:

Ne diraj Milice, baš su slatke. U poverenju, jednu od njih dve čak i lično poznajem. :fadein:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]