Evo me opet.
Znao sam da sam pogrijesio saljuci post na ovaj forum, ali eto kad sam pojeo G**** da onda bar bude do kraja.
Poceo bi ovaj post upucen ULTRI sa uzrecicom
NE UCI DEDU KAKO SE PRAVE DJECA.
Ne znam samo zbog cega mislis da si ti taj koji bi svima na forumu trebao da dajes savjete. Ima NAS ovdje podobro starijih od 15 ili 18 godina.
Prvo zna i EZAN da onu pjesmicu pjeva VAJTA, samo onako receno meni bolje zvuci.
Drugo, mislim da sam procitao da si ozenjen i da imas dijete (ako grijesim - unaprijed se izvinjavam) i mislim da ti ne bi bilo drago da se i tvoja zena ovdje javi rijecima
Citiraj:
Dragi moji deckici.... Evo, nudim se u promet da vam budem 2., 3., 15. ili 35. po redu. Uopste me ne zanima koliko ste ih promjenili do sada ------ JER I JA SAM...
Dalje, smatram - da se ne zaljubljujemo u tren oka, da je to ipak malo duzi proces - a ne samo vidi dobre BULJE - zaljubio sam se. Te samim tim ako ja mislim da mi cura ne pase necu si valjda ni dopustiti da se zaljubim
Citiraj:
Zena je od krvi i mesa i ima svoje potrebe, snove i zelje. Ona ih zeli ispuniti jednako kao i svaki muskarac. Dakle, tu se zalazem za potpunu ravnopravnost.
Definitivno sam i ja za to ali ako ti mislis da je promijeniti 58 partnera GARANT za iskustvo - e tu se razilazimo. Iskustvo ----- hmmmmm, kako to blesavo zvuci u mojim usima.
Takvih i jos iskusnijih imas kod SEVE, malo platis ali sta - i sumnjam da bi volio biti vidjen s njima na vecerama, privatnim zabavama, u pozoristima i kinima bas kao u nekim najnormalnijim vezama. Imaju i one svoje momke - da me pogresno ne shvatite, ali to su za mene JADNICI.
Ako se postujete, pazite, ako vam je stalo jednom do drugog (da ne kazem ako se vole) onda je to sigurno veci GARANT za fin i dobar sex nego li ISKUSTVO steceno promjenom 58 partnera.
Trece, niko ovdje (koliko sam ja vidio) ne zagovara brak sa nevinom djevojkom, to je samo tvoje tumacenje ovih postova.
Koliko ja vidim ovdje svi (osim tebe) govore o vezama (ti spominjes partnerice) o trazenju osobe koja im odgovara, i ko zna mozda kao i pocetak nekog zajednickog zivota.
Ti spominjes KARANJE, NOC sa "iskusnom" djevojkom.
To su dvije totalno razlicite stvari.
Ja sam bio sa starijim (iskusnijim) curama, udatim zenama, imao kojekakvih NOCI ali ni jedna se ne moze "pohvaliti" da je imala vezu sa EZANOM, a ni ja s njima (cak su i imena zaboravljena). SAMO SEX.
Nijedna ne moze biti toliko ruzna koliko ja mogu biti pijan - to je nekad vazilo, ali samo i samo kad mi zaista nije bilo do neke veze - vec samo do sexa.
Ja ne branim, niti sam kad branio stav da cura mora biti nevina - vec samo
PAMETNA,

.
U proslom postu iznio sam svoje stavove koje niko ne moze promijeniti - zbog kojih nikada u zivotu nisam zazalio i kojih bi se opet pridrzavao u nekom drugom zivotu.
A ti ako si ozenjen - razmisli malo o svojoj prici pa onda mozda o svojoj zeni, cerci, sestri ....
Toliko
"slobode" koliko je ti zagovaras na forumu nema ni u SVEDSKOJ - i to znam jer sam se i u to uvjerio.