banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 05:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Gledate li FTV i "60 minuta" ?
Da 19%  19%  [ 26 ]
Gledam samo 60 minuta 7%  7%  [ 9 ]
Ne, ali znam nekoga ko to gleda 13%  13%  [ 18 ]
Ne i ne znam nikoga ko to gleda 61%  61%  [ 83 ]
Ukupno glasova : 136
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Gledate li FTV?
PostPoslato: 02 Mar 2009, 15:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ko je Vaskovic ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 16:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
IloveBL je napisao:
ftv je jako kvalitetna televizija... da se bar rtrs ugleda barem malo na njih...

Joj nemoj da se u njih ugledaju, ako i zbog cega, a ono bar zbog ovog... :wink:

Citiraj:
Federalna televizija pred bankrotom

Prema izvješću Revsara ukupan dug RTV FBiH je oko 16 milijuna KM, te je „upitan koncept nastavka poslovanja Društva“. RTV FBiH iskazuje gubitak u visini kapitala najmanje od 3.853.985 KM i ima izrazito negativan pokazatelj likvidnosti kao i kreditni rizik. RTV FBiH iskazuje najmanje 11.757.812 KM potencijalnih gubitaka navodi se, među ostalim, u revizorskom izvješću.

http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tab ... fault.aspx

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
BSE je napisao:
ko je Vaskovic ?

http://www.24sata.info/11001

Slika

samo ukucaj Slobodan Vaskovic...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 18:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2009, 02:12
najlakse je davati takve komentare i sve kritikovati bez cinjenica i argumenata. Meni licno se svidja ftv i pomenuta emisija,ne znam sta ima tu lose. Niko vas ne tjera da gledate ako vam se ne svidja, niti pokusavam svoje misljenje drugima nametati. A Vaskovic slobodno hoda gradom, niko nema razloga da ga zlostavlja.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A ti si zakljucio da ljudi nemaju argumente na osnovu cega i isto tako vidim ti si dao argumente zasto bi trebalo gledati tu televizio... odbij :fist: :fist: :fist:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
stvarno se ne mogu sloziti s vama... licno nisam nacionalisticki orjentisan i nemam predrasuda prema ftv, obn ili prema necemu iz sarajeva, mostara, zagreba...

prvi put sam veceras odgledao 60 minuta... kad vec svi o tome pricaju... mogu da kazem sve pohvale toj emisiji... treba neko da brine o lopovima... o nepravdama, nepostenjima...

u toj emisiji se vidi ko su brankovic i dodik... i da je i pola tacno... mnogo je... a kod nas niko ne smije ni da pisne... svi ulizice vlasti... kako nas lako zavaravaju... narod u bih gladuje!!!

btw gledam veceras dnevnik rtrs i jedna od vijesti je bila da je poceo vaskrsnji post... nisam mogao da vjerujem da se to objavljuje u dnevniku... nije javna tv glas religijskih zajednica :roll:

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 22:45 
IloveBL je napisao:
btw gledam veceras dnevnik rtrs i jedna od vijesti je bila da je poceo vaskrsnji post... nisam mogao da vjerujem da se to objavljuje u dnevniku... nije javna tv glas religijskih zajednica :roll:

ne kontam u cemu je tu problem!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 22:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

majlili je napisao:
IloveBL je napisao:

ne kazem kad su veliki religijski praznici.. ali post :roll: cak ni na rts-u ne bi tako objavili...

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 22:58 
ljudi su rekli da pocinje post i eto, kao informaciju, ja ne vidim sta je tu lose. kao sto objave onaj bajramski post... cisto informacija, mozda za one koji hoce postiti, mozda koji su zaboravili kad pocinje pa eto..

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
IloveBL je napisao:
stvarno se ne mogu sloziti s vama... licno nisam nacionalisticki orjentisan i nemam predrasuda prema ftv, obn ili prema necemu iz sarajeva, mostara, zagreba...

prvi put sam veceras odgledao 60 minuta... kad vec svi o tome pricaju... mogu da kazem sve pohvale toj emisiji... treba neko da brine o lopovima... o nepravdama, nepostenjima...

Уопште није ствар ни предрасуда ни национализма... Није посао новинара да "брине о лоповима", посао новинара је да објективно информише.
Ако су 3600 секунди објективни, ја сам Usain Bolt!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 23:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

shoole je napisao:
IloveBL je napisao:

Уопште није ствар ни предрасуда ни национализма... Није посао новинара да "брине о лоповима", посао новинара је да објективно информише.

zar 6o minuta ne spada u istrazivacko novinarstvo? pa nisu nasi politicari sveci...

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
definitivno to nije za dnevnika.
mogu dati neku emisiju ili nesto, ali objaviti to kao vremensku prognozu, ili vijest dana da je hljeb pojeftinio 0,211feninga... :dontknow: :sign3:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 23:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
IloveBL je napisao:
... a kod nas niko ne smije ni da pisne... svi ulizice vlasti...:roll:

Ne bih se slozio s tobom! Uostalom u Republici Srpskoj postoje tri tv kuce koje pokrivaju citavu teritoriju RS ( BN, ATV i RTRS ) i sve tri na desavanja oko nas ( informativa ) gledaju iz poprilicno razlicitih uglova. Pa ko voli nek izvoli, koga, i sta ce da gleda.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 23:16 
Početnik
Početnik

Hertzog je napisao:
A ti si zakljucio da ljudi nemaju argumente na osnovu cega i isto tako vidim ti si dao argumente zasto bi trebalo gledati tu televizio... odbij :fist: :fist: :fist:

nisam zakljucio da ljudi nemaju argumente,nego licno ti nemas argumente nikakve, pogotovo pokusavas na forumu da diskutujes bez argumenata.Pokusavas da vrijedas i pokazujes srednji prst ":fist: :fist: :fist: " i koristis rijeci "odabij" umjesto da kazes nesto pametno. Ovo nije divljina, i nekulturno ponasanje je neprikladno. Zna se gdje je mjesto divljacima. Mislim da si sa svojih 26 godina dovoljno zreo da shvatis cemu forum sluzi. Forum ne sluzi da se ljudi vrijedaju, to je najlakse i svi to mozemo. Forum sluzi za ljude koji umiju da vode "normalan razgovor" i koji su pozvani da diskutuju na neku temu.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 00:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
A teorije o tome sta je forum.Forum je mjesto rasprave,nesto tipa rimski forum,no ako se nekome ne svidja nesto moze da napusti sjednicu,skupstinu,sastanak ... kao sto moze da zaobidje doticni kanal ili temu ...

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 06:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
IloveBL je napisao:
shoole je napisao:
IloveBL je napisao:

zar 6o minuta ne spada u istrazivacko novinarstvo? pa nisu nasi politicari sveci...

а) да, они наводно спадају у истраживачко новинарство
б) слажеш се да нису објективни?
в) наши политичари нису свеци...какве то везе има са квалитетом новинарства у 3600 секунди?

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
IloveBL je napisao:
majlili je napisao:
IloveBL je napisao:

ne kazem kad su veliki religijski praznici.. ali post :roll: cak ni na rts-u ne bi tako objavili...

Što prije prihvatiš da nas vjernika ima dovoljan broj, a koji su prinuđeni da plaćaju RTV taksu prije ćeš i shvatiti da program mora biti prilagođen svima.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 08:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
majlili je napisao:
ljudi su rekli da pocinje post i eto, kao informaciju, ja ne vidim sta je tu lose. kao sto objave onaj bajramski post... cisto informacija, mozda za one koji hoce postiti, mozda koji su zaboravili kad pocinje pa eto..

onaj ko zeli da posti taj zna kad post pocinje
ovako se vidi da sajbaju bilo sta u dnevnik samo da popune vrijeme
glupost, to ima samo kod nas

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 10:01 
Početnik
Početnik

the_grunf je napisao:
Frenkie je napisao:
Moram reci da sve u svemu FTV nije losa, a posebno mi se svidja emisija "60 minuta". Interesantno je da ima i previse kriminala kod nas, obzirom da je politicki lobij jak, neke stvari mi obicni gradjani ne bi nikad ni saznali. Ipak zahvaljujuci ekipi 60 minuta, sve ispliva na povrsinu, i treba im dati podrsku u njihovom radu. 8)

Kandidat za najgluplji post godine. E moj Vaskovicu, na niske si grane pao.

glup je onaj koji moze da tvrdi da je moj komentar glup...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 10:03 
Početnik
Početnik

jannet je napisao:
A teorije o tome sta je forum.Forum je mjesto rasprave,nesto tipa rimski forum,no ako se nekome ne svidja nesto moze da napusti sjednicu,skupstinu,sastanak ... kao sto moze da zaobidje doticni kanal ili temu ...

ne znam zasto se ti osjecas prozvan/a da komentarises bilo sta takve vrste. Zna se sta je tema, a ja sigurno ne napustam diskusiju zbog nekakvih divljaka i sl.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]