Sta mislite koliko su sigurne ove "auto kuce" polovnih vozila,da li vracaju kilometrazu,mogu li da naprave novu servisnu knjigu,i koje fore jos koriste
Ovu temu sam otvorio zbog toga sto sam u jednoj auto kuci u Brckom preko neta vidio Skodu Octaviu i Golfa V.Bijele boje su oba vozila.Skoda je 18500KM do registracije i presla je 172000km prem podacima iz te kuce,a Golf je nekih 16000KM(ne znam da li je do registracije) i presao je 168000km.E nakon toga ja odem na
www.mobile.de i potrazim skodu sa tom opremom iz te auto kuce kad opa izbaci istu tu Skodu.Ne bih prepoznao nikada da je to ta Skoda da covjek nije postavio iste fotke kao sa mobile-a samo sto ih je malo prerado u paintu i crnom bojom prefarbao pozadinu ali nije mogao da prefarba pozadinu koja se vidjela kroz stakla i po tome sam je prepoznao.Na mobile-u presla 196000km,u auto kuci tvrdi da ima servisnu,cak sam i zvao covjeka da li ima servisnu i rekao je da ima.Ista stvar je bila i sa Golfom.Oba auta su iz Austrije pisalo je na mobil-u a i covjek mi je potvrdio kada sam ga pozvao.Da sam se sjetio malo ranije imao sam i dokaz za to ako mi ne vjerujete,ali na mobilu-su vec izbrisana ta auta iz ponude pa jbg.
Vasa misljenja