banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Feb 2009, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Odzvonilo gatarama na srpskim televizijama :evil3:

Citiraj:
Savet RRA uputio je na adrese svih 80 kablovskih distributera u Srbiji zahteve da iz svojih programa isključe sve stanice za koje je našim monitoringom utvrđeno da emituju program suprotan Kodeksu ponašanja emitera i Zakonu o radiodifuziji, kaže za „Politiku” Goran Karadžić, zamenik predsednika Saveta RRA. To se, kako kaže, pre svega odnosi na stanice koje daju prostor vračarama, vidovnjacima, prorocima i koje takvim i sličnim programima, a na osnovu lakovernosti gledalaca, ostvaruju profit.

– Kablovskim operaterima dali smo veoma kratak rok od tri dana u kojem treba da obezbede da stanice u njihovom sistemu ili prestanu da emituju takav program ili da ih isključe – objašnjava Karadžić.

Korisnici kablovske mreže, bez obzira na to kod kojeg KDS distributera su pretplaćeni, znaju da na određenim kanalima caruju čitači sudbine, proroci, tumači horoskopa i osobe sličnog „talenta”. Njihove usluge samo naoko su besplatne. Gledaocima koji se jave na telefonski broj naznačen na ekranu poziv se tarifira po posebnoj znatno višoj ceni od uobičajene a koliko će „savet” da košta, zavisi od dužine komunikacije i vidi se kad stigne telefonski račun.

Kodeks o ponašanju emitera koji je doneo RRA zabranjuje da se emituju programi zasnovani naokultizmu, paranormalnim pojavama i magiji, u kojima se manipuliše ljudskimslabostima, lakovernošću, neobaveštenošću i neznanjem, a ove pojave koriste za manipulisanje gledaocima i zaradu. Izričito je zabranjeno i „emitovanje programa zasnovanih na proricanju sudbine, tumačenju horoskopa i sličnim sadržajima koji se ne mogu kategorisati u predviđenu i zakonom normiranu delatnost”.

Opsirnije:
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/ ... na.lt.html

Neka vala, i bilo je uzelo maha! Jos kad bi i RAK kod nas protjerao raznorazne Astro centre :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Neka su vala, davno su trebali.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 21:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa,propasti će pola televizija..........jes' mi ih žao.Šmrc.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 22:05 
o hvala Bogu. od nekud je trebalo poceti... bitno da je pocelo...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jos nazovi kvizove da ukinu pa bog da nas vidi.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 22:45 
Vuk_samotnjak je napisao:
Jos nazovi kvizove da ukinu pa bog da nas vidi.

e jest brate... strasno...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 23:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
E bojim se da ste se prevarili po tom pitanju,gata se jos na novoj tv i na svet plus...

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
dugo nisam cuo bolju vijest....

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 09:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nisu televizije krive sto su ljudi glupi
btw jeste li svjesni da ce nam to ukinuti Milana Tarota? :)
ode mi komeNdija ffs

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 09:49 
dajte, svi pricaju o tom milanu tarotu,a ja nikako da skontam ko je taj lik. gdje bude, na kojoj tv i kad, da i ja pogledam..

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A da ukucas na youtube :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 10:32 
e jesam krele, nisam se toga ni sjetila... hvala :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 11:33 
OMG. OMG. OMG. OMG........................
ma dajte ljudi, to je neka zaj...cija. ne vjerujem da ljudi njega ozbiljno shvataju. znam da ima svakavih ovaca medju nama ali ovo je previse... vise mi zvuci kao neka parodija... on ljude ladno ismijava i pravi budalama... oooooooo prestarsno

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 11:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
e pa da si pogledala emisiju u zivo tek bi onda shvatila sta je prestrasno,Milan nije, ljudi su prestrasni :(
Svet plus:
gospodjo ima li kraj vase kuce reka
Nema
A potok
Nema
a ima li neko groblje(prethodno mu je rekla da je kuca u nekom seocetu)
ima seosko
e pa vidim ja, od ograde 7 metara ima zemlja od vasega svekra i niko za nju nezna, poganjajte vi to malo,ima sigurno 5 duluma,
a ima li neka osoba sa R pravi probleme oko kuce
nema
bas ni jedna
Moj muz ima nadimak sa R
pa reeeko sam
ali on ne previ probleme vec njegov brat
pa naravno,on ima probleme sa bratom.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Iskreno ja nisam protiv takvih stvari, čak štaviše divim se tim ljudima koji znaju ljusdsku glupost iskorištavati. Trebaju od države beneficije dobijati. Ali treba zato napraviti specijalni TV program koji se jedini time bavi, nešto tipa "zona sumraka TV", ili "treće oko TV" ili "RTV magična kugla", mislim, mora biti neko proročansko ime. Pa će tako ljudi koje zanima šta su im zvijezde, šume, potoci, kamenje za budućnost spremili imati jedan program i biće 24/7 prikopčani na budućnost. A za nas ostale skeptike mi ćemo imati sve ostale "vidovitost-free" programe i uživaćemo u Telešopu 24/7 (moraju i televizije od nečega živjeti).

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 12:02 
ja sam nasla ono kad zove cura , on njoj kaze da se skine gola pa nazove opet.
i ona zove i pita je jesi se skinula.
kaze ona da, gola. kaze on, vidim ja.
i pita ga hoce li joj baba ostaviti neko nasljedstvo ili sta vec, a on pita koje je godiste.
ona kaze 87, a on kaze reci cu ti kad se vratim iz WC. posto sam te vidio golu, moram ici, napalio sam se i moram u wc. i ode lik iz kadra i pustise neki spot.
i kad zeni kaze da promijeni tv, digne kredit i kupi novi, jer joj je ljubavnik u ovaj koji ima stavio maslinovu grancicu i sad je uklet ili sta vec. :roll: i ona se jadna zahvaljuje 100 puta... OMG

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 12:18 
pa i jesu pametni. sta te briga, ako ti imas pogodno tlo da na taj nacin zgrces lovu, boli te briga sta ce ko reci. samo mi i dalje ne ide u glavu kakvih ljudi ima. ajd kazes, natjerala ih muka, ali ovo je previse. nazvala zena da pita za zdravlje svoje sjece a on kaze da pogledaju sledecu utakmicu juventusa, da dok traje izgovore 712 puta del pjero i bice zdravi do kraja zivota. i ona mu se beskrajno zahvaljuje na pomoci. ili onoj sto vice stalno glasno nindza, nindza dok joj on prenosi energiju da ozdravi. u jednu ruku zalosno, u jednu smijesno.... generalno, muka mi dodje u kakvom mi drustvu zivimo..
a i hrvati vidim idu istim putem, iako nas pljuju kao primitivne balkance, i oni na novoj i rtl okrecu tarot karte i tamo imaju u zivo neke vidovnjake, vidjela sam nekidan..

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
eto i vi se zalazete da ukinu humoristicni program :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 12:23 
meni je ipak zalosno... valjda... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Ma nije zalosno,svak se necim tjesi,nekome je to super utjeha,neko se poslije prorocanstva jednostavno smiri,samo slazem se da treba imati neki poseban kanal i termin,hrvati ukinuli crtice i uveli ezoteriju,pa mislim....
A ono sto je zalosno zalosno je da smo dosli u takvu situaciju da mislimo da nema pomoci vec u tarotu ili zvijezdama,kuglama,kristalima,grahu i slanini,ups... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]