shoole je napisao:
vim je napisao:
shoole je napisao:
Kao pravdaju se da su krali za RS. Pa da su krali za bilo koga ako su krali lopovi su. Sta ima veze za koga. A sve se bojim da nije dobar dio zavrsio i u njihovim dzepovima. Da ne spominjemo int. inzenjering.
Ovi su isti kao i oni sto prodaju Bih za 1 fening. Znaci, pokusavaju neka ismijavanja i gluposti na glup nacin. Ne znaju kako da opravdaju kradju pa kazu da su to radili iz "humanih razloga".
Kao sami podnose tuzbe protiv sebe a sa druge strane spremaju stotine advokata koje ce platiti pdv-om kojeg su uzeli od siromahovog hljeba:
http://www.nezavisne.com/dogadjaji/inte ... okata.htmlЈедан од ове петорице који су поднијели пријаву против самих себе већ дуго пише на овом форуму... Баш да видим хоће ли се огласити!

Razotkrio si me! Taj sam! Dugo sam to poricao cekajuci pravi trenutak da ispoljim svoje emocije. Ne mogu to vise drzati u sebi...
Milorade, imam potrebu da ti nesto kazem sada kada su te napali sa svih strana. Branio si i branis nasu Republiku Srpsku svim svojim bicem a dusmani ti, a samim tim i svima nama, zele zlo.
Ne daj se Milorade, diko nasa! Pa sta ako si kraduckao?! Krao si uglavnom od Srba a to ovi dusebriznici ne vide i ne zele da shvate. Takvim rabotama dokazao si da volis sve sto je srpsko! Zbog toga su se kod mene stvorile, u pocetku, neodredjene emocije koje su sada prerasle u nesto mnogo ozbiljnije. Milorade..........ja te volEm! VolEm te k'o sto volEm Republiku Srpsku! Evo i jedna ljubavno-patriotska pjesmica za tebe:
Dodo nas
Dodo nas, koji si u fotelji,
da se ustane na ime Tvoje
da ostane carstvo Tvoje,
da bude volja Tvoja, i u Laktasima i u Banjaluci.
Hljeb nas nasusni ne daj nam danas,
i ne oprosti nam dugove nase
nego nas oderi jos vise,
i uvedi nas u iskusenje,
ne izbavi nas od zla.
Jer je tvoje carstvo, i sila, i slava u traktor traktora. Ronhil.