banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 10:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Kastrirao sam sebe
PostPoslato: 20 Feb 2009, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ne znam da li je ovo trebalo u crnu hroniku ili u ljubav i romantiku, posto je doticni to uradio "iz ljubavi i vjernosti". Sta vi mislite o ovome? :

Istina u dva reza
N. N, 20.02.2009 20:46:38

SUBOTICA - Zato što je kastrirao samog sebe da bi dokazao ljubav i vernost svojoj vanbračnoj supruzi Agneš J., a policiji sebe lažno predstavio kao žrtvu razbojničkog napada, Karolj P. (43), iz zaseoka Doline kod Oroma, dobio je krivičnu prijavu. Uprava policije u Subotici u petak je protiv njega podnela prijavu zbog krivičnog dela lažnog prijavljivanja.
A žena, zbog čije ljubavi i vernosti se kastrirao, i dalje tvrdi da - ništa ne zna.
- Saznala sam iz novina da je Karolj sam sebe kastrirao. O tome ne znam ništa. Meni je rekao da su ga napala trojica muškaraca u Subotici i to mu uradila jer nije hteo da im da 50 evra. Molio me da ni to nikome ne kažem jer ga je sramota što je kastriran - tvrdila je i u petak za „Novosti“ Karoljeva supruga Agneš J. - Mi imamo dobar brak, u kome smo punih sedam godina. Volimo se, slažemo i odgajamo njegovo i moje dete iz prethodnog braka, kao i naše zajedničko.
Karolj P. je na saslušanju, koje je u četvrtak uveče obavljeno u subotičkoj bolnici, u prisustvu advokata i zamenika opštinskog javnog tužioca, priznao da je sam sebe kastrirao.
On je u utorak po podne, u štali koja se nalazi u ekonomskom dvorištu njegove porodične kuće u zaseoku Doline kod Oroma, sam sebi žiletom zarezao mošnice i izvadio oba testisa. Iako je „hirurški zahvat“ obavio sa velikom veštinom, stečenom štrojenjem stoke i uz upotrebu dezinfekcionog sredstva, počeo je obilno da krvari.
Tada je priznao supruzi šta je uradio. Shvativši da postoji mogućnost da iskrvari, Agneš ga je svojim plavim "mercedesom" odvezla u bolnicu u Subotici, gde je lekarima kastriranje prijavio kao posledicu razbojništva čija je bio žrtva u neposrednoj blizini auto-salona „Mercedes-Benc“ u subotičkom naselju Aleksandrovo.
Ovako je Uprava policije u Subotici saopštila šta je otkrila tokom istrage o nezapamćenom slučaju u Subotici, koji je uznemirio javnost u celoj Vojvodini i Srbiji, pa i susednoj Mađarskoj.
I kao što su se ljudi ranije zgražavali i strahovali zbog svireposti izmišljenih napadača, tako se sada čudom čude zbog neverovatnog postupka Karolja P. i njegove supruge Agneš J.
- Još nikada nisam čuo da neko može to sebi da uradi! Ovo je zaista neverovatno! Šta bi tom čoveku? Pa to vam niko ne može objasniti - kažu meštani Oroma. - Znamo ga kao dobrog i mirnog čoveka. Bavi se uzgojem stoke i duvana. Sa drugom suprugom i troje dece skromno živi na usamljenom salašu. To je sve što znamo....

Vise citajte na: http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=138412

i ovde: http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=138351

or: http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hr ... samog-sebe

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
seljaci! ne kaže se kastriranje nego promena pola!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ni Fidel Kastro ne bi mogao odraditi bolje. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ali bitno je da je odvezen u bolnicu u plavom Mercedesu.
Sto novine znaju pretjerati! Ko da je sad vazno u kakvom je autu odvezen i jos kakve boje. :roll:

A slucaj je sam od sebe...neukusan.
To sto je uradio nije nikakav dokaz da je vjeran zeni, to samo moze biti protivdokaz de je varao pa se sam kaznio. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
To sto je uradio je dokaz da je covjek nevidjena budala i debil. Cuj, ljubav prema zeni :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Citiraj:
NASLOV TEME: Kastrirao sam sebe

Pa što si se kastrirao jadan nebio? :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka

Muskarcima svasta pada napamet kad hoce da dokazu svoju ljubav. Lakse bi bilo da je kupio jednu ruzu. :D :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka

vim je napisao:
da bi dokazao ljubav i vernost svojoj vanbračnoj supruzi Agneš J.,

Sta znaci "vanbracna supruga"?? :oops: :D

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To znaci da zivi sa prijateljicom/djevojkom, nisu se crkveno ili opstinski vjencali.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao Hristov dana 21 Feb 2009, 12:31, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka

Hristov je napisao:
To znaci da zivi sa prijateljicom/djevojkom :)

Ali "supruga" je supruga, zena, zakonita zena. Mogli su napisati ljubavnica ili djevojka , zasto bas "supruga"? :)
Ovi nasi pojmovi mi ne idu u pojam. :D

Supruga = Ehefrau
Djevojka sa kojom se zivi = Lebensgefährtin (Freundin)
Deutsch bitte! :D :)

Poslednji put menjao Leona dana 21 Feb 2009, 12:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Novinar si je dao odredjenu pjesnicku slobodu :D :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka

Hristov je napisao:
Novinar si je dao odredjenu pjesnicku slobodu :D :)

To nije pjesnicka sloboda, to je diskriminacija zena (supruga). :D

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je XXI vijek! :confused3: :)

Bas sam nedavno razgovarao sa jednim kolegom, vec dugo zivi sa "vanbracnom suprugom", imaju i dijete, i pitam ga zasto se ne vjencaju. Njegov odgovor je bio prilicno iskren, kaze da nema srca da laze pred Bogom u crkvi da se kune na vjecnu vjernost i sve ostalo sto se izgovara tokom vjencanja u crkvi, to bi mu izgledalo kao licemjerje (rekao je takodjer da ce mozda u naredno vrijeme vjencati u opstini). S druge strane vecina ne zeli da se jace vezu ako postoji mogucnost da se jednog dana razvedu, proces razilazenja je jednostavniji kod prijatelja nego kod supruznika.
Ono sto me cudi je s koliko malo srca ljudi gledaju na brak, umjesto da ga krunisu vjencanjem i osvestaju i brak i svoju ljubav pred Bogom na odredjeni nacin, oni razmisljaju kao manadzeri u nekom koncernu.

Poslednji put menjao Hristov dana 21 Feb 2009, 12:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Leona je napisao:
Muskarcima svasta pada napamet kad hoce da dokazu svoju ljubav. Lakse bi bilo da je kupio jednu ruzu. :D :)

Mi bar imamo sta odrezat :lol: :lol: kad vi pocnete sisie sjec to ce biti ljubav , kakva ruza to nije in :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka

Vuk_samotnjak je napisao:
Leona je napisao:

Mi bar imamo sta odrezat :lol: :lol: kad vi pocnete sisie sjec to ce biti ljubav , kakva ruza to nije in :lol: :lol: :lol:

Onda ce svijetom samo hodati osakaceni ljudi. Sto vise osakacen, vise ljubavi pruzio. :D :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Svako se voli na svoj nacin :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2008, 11:35
o Boze...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Čuj, kastirao sebe radi ljubavi prema svojoj vanbračnoj ženi???

Pa šta će joj sad takav (nikakav)? :oops:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
vim je napisao:
Ne znam da li je ovo trebalo u crnu hroniku ili u ljubav i romantiku, posto je doticni to uradio "iz ljubavi i vjernosti". Sta vi mislite o ovome? :

Istina u dva reza
N. N, 20.02.2009 20:46:38

SUBOTICA - Zato što je kastrirao samog sebe da bi dokazao ljubav i vernost svojoj vanbračnoj supruzi Agneš J., a policiji sebe lažno predstavio kao žrtvu razbojničkog napada, Karolj P. (43), iz zaseoka Doline kod Oroma, dobio je krivičnu prijavu. Uprava policije u Subotici u petak je protiv njega podnela prijavu zbog krivičnog dela lažnog prijavljivanja.
A žena, zbog čije ljubavi i vernosti se kastrirao, i dalje tvrdi da - ništa ne zna.
- Saznala sam iz novina da je Karolj sam sebe kastrirao. O tome ne znam ništa. Meni je rekao da su ga napala trojica muškaraca u Subotici i to mu uradila jer nije hteo da im da 50 evra. Molio me da ni to nikome ne kažem jer ga je sramota što je kastriran - tvrdila je i u petak za „Novosti“ Karoljeva supruga Agneš J. - Mi imamo dobar brak, u kome smo punih sedam godina. Volimo se, slažemo i odgajamo njegovo i moje dete iz prethodnog braka, kao i naše zajedničko.
Karolj P. je na saslušanju, koje je u četvrtak uveče obavljeno u subotičkoj bolnici, u prisustvu advokata i zamenika opštinskog javnog tužioca, priznao da je sam sebe kastrirao.
On je u utorak po podne, u štali koja se nalazi u ekonomskom dvorištu njegove porodične kuće u zaseoku Doline kod Oroma, sam sebi žiletom zarezao mošnice i izvadio oba testisa. Iako je „hirurški zahvat“ obavio sa velikom veštinom, stečenom štrojenjem stoke i uz upotrebu dezinfekcionog sredstva, počeo je obilno da krvari.
Tada je priznao supruzi šta je uradio. Shvativši da postoji mogućnost da iskrvari, Agneš ga je svojim plavim "mercedesom" odvezla u bolnicu u Subotici, gde je lekarima kastriranje prijavio kao posledicu razbojništva čija je bio žrtva u neposrednoj blizini auto-salona „Mercedes-Benc“ u subotičkom naselju Aleksandrovo.
Ovako je Uprava policije u Subotici saopštila šta je otkrila tokom istrage o nezapamćenom slučaju u Subotici, koji je uznemirio javnost u celoj Vojvodini i Srbiji, pa i susednoj Mađarskoj.
I kao što su se ljudi ranije zgražavali i strahovali zbog svireposti izmišljenih napadača, tako se sada čudom čude zbog neverovatnog postupka Karolja P. i njegove supruge Agneš J.
- Još nikada nisam čuo da neko može to sebi da uradi! Ovo je zaista neverovatno! Šta bi tom čoveku? Pa to vam niko ne može objasniti - kažu meštani Oroma. - Znamo ga kao dobrog i mirnog čoveka. Bavi se uzgojem stoke i duvana. Sa drugom suprugom i troje dece skromno živi na usamljenom salašu. To je sve što znamo....

Vise citajte na: http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=138412

i ovde: http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=138351

or: http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hr ... samog-sebe

Али пре него што је признао да је то урадио сам прво су написали да је могуће да је национално мотивисан злочин. :roll:
Иначе за потез могу само да кажем као Бата Стојковић у "Балканском Шпијуну" : "Тежаак наркоман.".

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]