banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 23:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2009, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Eto, mogu da mijenjaju igračke i zajedno se igraju u pijesku. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Tvrdnja 16-godišnjeg dječaka: 'Nije Alfie otac, nego ja!'
Zagreb, 15.02.2009., 13:38 | I.D.

Još jedan britanski tinejdžer tvrdi da je otac djeteta koje je rodila 15-godišnja Chantelle Steadman. Iako je 13-godišnji Alfie Patten za 'The Sun' rekao kako je on otac djevojčice Maisie rođene prije nekoliko dana, 'News of the World' objavio je da i 16-godišnji Richard Goodsell tvrdi da je otac.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/tvrdnj ... go-ja.html

Ona je prava kurvica. :D Potencijalni očevi se javljaju sa svih strana. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Uze mi riječ iz usta... ta mala je baš poranila. Jezivo, 'ebote! :confused2:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Citiraj:
...Tyler Barker koji kaže da je 15-godišnja Chantelle seks prakticirala s osam tinejdžera u vrijeme kada je začeto dijete...

Prije ce biti da hoce da postanu poznati nego da ih je stvarno bilo toliko. Sjecam se kad je neko nasao neke velike pare, javilo se 20 vlasnika a pravi se nije javio. Tako i ovo.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 15:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Ovdje jedino nevjerovatno mi je to sto je uopste jedna osoba mogla da ima sexualne odnose sa ovom "djevojcicom"(previse je humano nazvati je tako), a tek 8 klinaca.Pa imaju li ta djeca oci, cula, osjecaj za normalno, ako vec ne lijepo.Ono sto je vjerovatno je da ni jedan od tih 8 nije htio da ima nista sa njom, i onda je nasla ovu vjevericu malu, koju je kao starija mogla da izmanipulise i navede na taj akt.I tako su jedno popodne malo se zaigrali tokom igre mame i tate, dijeca se vole toga igrati.A dijete?...Dijete je plod umjetne oplodnje na nekom svemirskom brodu nakon sto je jedne veceri oteta od strane vanzemaljaca koji su te veceri planirali da obave par eksperimenata na nekim od humanoida sa obliznje planete.A poznato je da ucestalo nadlijecu vazdusni prostor Engleske.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 15:49 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma tu ni vaspitanje ne pomaze kad on ugleda azdaju. :D passport to heaven. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=e_86b9ULBvM

btw, takvi slucajevi su normalni u UK.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:

И ти ће нама да донесу просперитет и боље сутра? Страшно...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2009, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
Citiraj:

И ти ће нама да донесу просперитет и боље сутра? Страшно...

Kod nas se dogadjaju daleko gore stvari. Kod nas je prije par godina bilo normalno da covjek ide na covjeka samo zato sto je druge nacije. Kod nas je normalno da ljudi prodaju na pijaci da bi kupili hljeb dok im se uzima 17 posto od hljeba da bi ministri kupili novi audi. A ovo gore je sitnica. U UK nemas pdv-a na 90 posto prehrambenih proizvoda.
Napomenuo bih da kod nas ne imigriraju ljudi dok oni u UK imaju veliki problem sa imigracijom sto znaci da je bolje tamo cim ljudi idu tamo. Sto niko ne dolazi kod nas. Pa zato sto je daleko vece sranje. Tako da se zamislis gdje je strasnije.

By the way, nesto u vezi sa temom. Izgleda da nisu sigurni ko je otac, tako da ce praviti DNK test: http://uk.news.yahoo.com/5/20090216/tuk ... dbed5.html

A ona tvrdi da nije spavala sa nikim drugim:

Citiraj:
And Chantelle has insisted to The Sun: "There has been no one else."

She told the newspaper she loves Alfie and has never slept with another boy.

Sta ce test pokazati, saznace se. :mad:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2009, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kod nas se dogadjaju daleko gore stvari. Kod nas je prije par godina bilo normalno da covjek ide na covjeka samo zato sto je druge nacije. Kod nas je normalno da ljudi prodaju na pijaci da bi kupili hljeb dok im se uzima 17 posto od hljeba da bi ministri kupili novi audi. A ovo gore je sitnica. U UK nemas pdv-a na 90 posto prehrambenih proizvoda.

Супер, само видим да је нормално и да деца имају децу. Шта је следеће? Педофилија?

Успут, мислим да пијаца и сиротиња постоје и тамо,а то што им је имиграција велика не значи да сви супер живе. Чисто ради подсећања већина тих имиграната живе далеко испод енглеског стандарда и наравно нелегално.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Preuzeto sa: http://www.barkun.hr/index.php/20090215 ... ijeme.html

Mlada majka spavala s osmoricom u isto vrijeme?

Richard Goodsell (16 ) tvrdi kako je on pravi otac tek rođene kćeri najmlađeg oca, Alfija Pattena (13). Mladić iz Eatbornea u Velikoj Britaniji zahtjeva DNK analizu kako bi potkrijepio svoju tvrdnju. Mladić kaže kako je često spavao s bebinom majkom Chantelle Steadman (15) i to tri mjeseca, baš oko vremena kada je ona i zatrudnjela.

Međutim, listu News Of The World javio se i Tyler Barker (14) koji se pribojava da bi mogao biti otac. Kako list piše, mlada majka navodno je spavala s čak osam dječaka u vrijeme kada je ostala trudna. - Znam da bi mogao biti otac, svi misle da jesam, svi prijatelji kažu da Maisie Roxanne ima moje oči, pa čak i moja mama - uvjeren je mladi Richard koji smatra da će jedino DNK analizom raščistiti nesporazum.

- Spavao sam sa Chantelle prije devet mjeseci i stvarno se brinem da sam ja otac - kaže Tyler koji je manje oduševljen mogućim očinstvom. Chantellini roditelji međutim tvrde da je ona nevinost izgubila s Alfijem. Dječak je rekao kako su bebu dobili nakon samo jedne noći seksa bez zaštite, a Chantelle da je pila kontracepcijske pilule, no jednu je slučajno preskočila.

- Često sam spavao kod nje, a dva tjedna nakon što smo prohodali smo se poseksali. Njena mama je bila u prizemlju. Nisamo rabili zaštitu. Nije mi to bio prvi put, a nakon prekida sam čuo da je ona bila s mnogim dečkima. Iskreno, svaki od mojih prijatelja mogao bi biti otac - kaže Richard i dodaje da ga je Chantellina mama pitala da li je on otac, a da mu je bivša cura rekla da može sudjelovati u bebinom životu ako želi.

- Htjela je da budem otac, ali ja imam školu rano ujutro, a nije mi se dalo ustajati po noći da nahranim dijete - iskren je dječak te kaže kako se sada želi suočiti s istinom. Njegova majka Barbie-Jayne (35) podržava dječakovu priču, a svi roditelji i djeca dali su izjave pod prisegom odvjetniku.

Tyler kaže kako mu je seks sa Chantelle bio najveća pogreška, a Chantelle uopće ne želi priznati da je spavala s njim. - zapravo mi se nikada nije sviđala. Zvala me je van nekoliko puta, ali sam ja mislio da je ružna. Znam još petoricu dječaka koji su u to vrijeme spavali s njom i sad se svi pitaju jesu li oni otac - kaže Tyler i dodaje da je samo jednom spavao s Chantelle u svibnju prošle godine. Tylerov tata Chris Ireland (44) kaže da mu je dječak sve priznao kada je saznao da je Chantelle trudna.

Mali Alfie uvjeren je da je on otac i pristaje na DNK test. - Ti drugi glupi dječaci lažu i pričaju loše stvari, da su spavali sa Chantelle. Ja sam jedini dečko kojeg je imala i zajedno smo dvije godine tako da ja moram biti otac - kaže dječačić i dodaje da je pitao svoju djevojku da li je on otac na početku trudnoće i ona mu je potvrdno odgovorila. On joj, kaže, vjeruje.

- Nisam znao što je DNK test. Mama mi je objasnila da će mi uzeti bris iz usta po kojem znaju tko je tata. Svi će zašutjeti poslije testa - kaže Alfie tvrdeći kako mu nije bitno što drugi govore, ali ne voli kada su zločesti prema njegovoj djevojci. Njegov otac Dennis (43) podržava testiranje, te kaže kako je od početka želio napraviti DNK analizu. (24 sata)

Slika

Hahaha, ovi mali britanci bas sa svacim hoce spavati, samo da je zensko, hahahah, brate, jest' nema musko kriterija, pogotovo u tim godinama :D A ona, sa osmoricom, kahkahkahdroljakahkah kahkah...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 13:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
J3bote,što se ova djeca javljaju.Svi hoće na televiziju.Budale.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
J3bote,što se ova djeca javljaju.Svi hoće na televiziju.Budale.

Дочекали и Роми својих 5 минута. Контају сад је шанса да покажемо да је то нормално и сасвим уредно. :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Ko je ovdje normalan samo se pitam..pogledaj samo face,reko bi covjek da je neko slikao svoju djecu ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ide ovaj svjet u tri p***e materna........... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Možda je otac čak i neko s ovog foruma.....neću da upirem prstom ali već sumljam na neke. A ne kontam jel ima neka nagrada za osobu, ukoliko je ta osoba otac da se svi javljaju, ili je to čisto onako?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
U Istocnoj Srbiji je sasvim normalno da se cure od 15 god udaju i radjaju.. Tu se niko ne zgrazava?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 16:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
нико ме никад неће убједити да је овај клинац репродуктивно способан..... нема шансе, он није видио ни п од пубертета, види му само фаце...... мора да је неки од те 8-орице..... :D :D :D

ма запад и његове чари..... тамо нема сиромаштва и брига, нема ни болести ни смрти, сваки дан је сунчан (осим ако се демократски не договоре да падне блага киша и дуга)..... :roll: :roll: :roll: :roll:
ебени ретарди......

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Xander Cage je napisao:
нико ме никад неће убједити да је овај клинац репродуктивно способан..... нема шансе, он није видио ни п од пубертета, види му само фаце...... мора да је неки од те 8-орице..... :D :D :D

ма запад и његове чари..... тамо нема сиромаштва и брига, нема ни болести ни смрти, сваки дан је сунчан (осим ако се демократски не договоре да падне блага киша и дуга)..... :roll: :roll: :roll: :roll:
ебени ретарди......

Очигледно ниси био на западу па тако говориш. Нико није рекао да нема лоших ствари, него само да је далеко мање лоших ствари него код нас. Глупо је да неком другом гледамо у мале лоше ситнице и правимо се да смо супериорнији а код нас се догађају непојмљиво веће неправде, страхоте и ужаси.
А што се тиче малог, изглед није битан. од 13 година човјек је репродуктивно способан, а сад што тебе нико неће убиједити шта би ти ја, вјеруј шта хоћеш.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 17:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ma ova rugoba se garant stekala skim je stigla, mozda ga je silovala.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 17:18 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Dzontra Volta je napisao:
Možda je otac čak i neko s ovog foruma.....neću da upirem prstom ali već sumljam na neke. A ne kontam jel ima neka nagrada za osobu, ukoliko je ta osoba otac da se svi javljaju, ili je to čisto onako?

nagrada--council house or flat.

http://www.thisislondon.co.uk/news/arti ... article.do

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
U Istocnoj Srbiji je sasvim normalno da se cure od 15 god udaju i radjaju.. Tu se niko ne zgrazava?

Власи и гани. Па није Србија крива што има те скрнаве мањине са ненормалним обичајима.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]