banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 15:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2009, 11:28 
salim se naravno. slazem se u potpunosti za dodatno dezinficiranje vesa ali ja stvarno ne stizem... samo kad pomislim da za posao svaki dan za nas dvoje treba opeglati po kosulju i tako 5 dana u sedmici.. a kosulje su kao robija za peglanje... hiljadu me muka uhvati... :cry: a gdje jos ostali ves... tako da krpe i posteljina da, ali peskiri i gacice ne..

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ma, daj bolan... Još trebam gubit vrijeme na peglanje... Ok, dezinfekcija i sve, al brate, smor... Stvari koje nosim se ispeglaju na meni :D Duksevi pogotovo :D

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 14:12 
e da.. one bodi majice i to sto je usko.. to samo navices na sebe i eto.. ispeglano.. :D ali puno vise imas ovih stvarcica za peglanje, bar ja.... ono sto je svakako najbolje kupiti krep posteljinu koja se ne pegla ili dobro istresti ves prije kacenja na strik i to jos fino razvuces i eto, ne moras ni peglati.. sto neko rece, jedino sto ja obozavam taj osjecaj i miris kad legnes u svjeze opranu i ispeglanu posteljinu..

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ma šalim se i ja... Peglam samo kad mi nešto zatreba ili mi je ekstremno dosadno pa poželim ispeglati krpe jer nisu komplikovane za peglati :D a veš praktikujem peglati uvek, navika :D
I da... Kad me braća mole po ceo dan da im ispeglam košulje :D

A što se tiče teme...
Ma ne vole ni žene kućne poslove ali moraju raditi, jer su za nijansu urednije od muškaraca i to je nekako tako predodredjeno da žene rade po kući :D (uvek ima izuzetaka, naravno)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:
Ne trebam ga ništa učit, svako ko studira van kuće je naučio radit...

A ja bih dodao ko je normalan nauci sve raditi...a pogotovo djeca razvedenih roditelja :)
Nego...meni nije jasn kad muskarci nemaju pojma o kucnim poslovima...pa sta ce raditi kad ih (nedaj boze) ostavi zena? Umrijeti od gladi i prljavstine ??? :9

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:

A ja bih dodao ko je normalan nauci sve raditi...a pogotovo djeca razvedenih roditelja :)
Nego...meni nije jasn kad muskarci nemaju pojma o kucnim poslovima...pa sta ce raditi kad ih (nedaj boze) ostavi zena? Umrijeti od gladi i prljavstine ??? :9

E to se i ja pitam... Živjeli bi kao u svinjcu i jeli fast food. Znači, tek tada bi postali svinje.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 15:55 
da, ali nemojte nikad uciniti ono sto sam ja. lik je fino zivio sam i stvarno drzao kucu urednu, onda sam se ja doselila pa smo dijelili poslove... onda je u nekom trenutku on sve manje radio jer sam ja uvijek smatrala da cu kao zensko bolje ovo ili ono i eto napravila gresku stoljeca... sad je i dalje tako, svakodnevno ja sklanjam a zajedno samo kad pravimo generalku ili se gosti najave pa u frci svako sve...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tako ce biti sve dok se poslovi dijele na musko-zenske...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:

PA, naravno. Al vjeruj mi da je manjina onih koji rade po kući, a žive s roditeljima. Najviše što možeš očekivat je da malo spreme svoju sobu i to je to... Mama sprema kuhinju, kupatilo, usisava, briše prašinu... Znaš koliko ih znam takvih. MA i nisu samo momci, i žena ima takvih...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
uz dobar trening svi muskarci postanu savrsene domacice :lol: od malena to treba navikavati :)
bez zeze,bilo musko ili zensko za mene je idiot ako sjedi u kuci punoj smeca i jede brzu hranu s izgovorom da nesto ne zna ili ne voli uraditi,mrzim i ja prati prozore pa ih operem 8) ,a sto se tice ove famozne pegle o kojoj na 3 stranice pricate,to je za mene beterluk totalni da legnes u poguzvanu posteljinu ili hodas kao svi lijeni ameri poguzvan jer je ljenost peglati,evo koji trik za lakse peglanje : :) elem,ako niste u prilici da kupite susilicu koja je iz raja izasla(usput bilo je skoro kombinacija masina za pranje i susenje,gorenje u pevecu oko 450km i moze na kredu i def je nesto sto vrijedi imati u kuci a nije vise uopste skupo)vreo ves iz susilice dobro smotate ili jos bolje ako imate prostora u ormaru kojeg ja nemam da okacite(usput ,vreo vazduh ubije sve,jos jedna prednost kod ljudi koji imaju alergije jer dok se ves osusi,iako je otkuhan on pokupi milion cestica prasine,grinja..),,a ako nemate,ves koji je tek opran,a ne da stoji cijeli dan u masini (omeksivac obavezan,voda nam je horor)smotate i ostavite koji sat da stoji u korpi pa ga tek onda kacite i def je daleko lakse ispeglati,tj daleko je manje poguzvan :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 19:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2008, 15:01
Valtere tj, slinče vaginče, nemoj da se foliraš pred ribama ovde...Svi znamo da ti mama još briše guzu!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

VITTO je napisao:
Valtere tj, slinče vaginče, nemoj da se foliraš pred ribama ovde...Svi znamo da ti mama još briše guzu!!!

Pazi sad...ja sam normalna osoba vise nego sto ces ti ikad biti...to sto si se prepoznao u onom sto kazem nije moj problem. Aj'sad moli mamu da ti nesto napravi za veceru da ne legnes gladan i zamoli je da ti ispegla novu Spužva Bob majicu za skolicu sutra. I da...to sto mozda znas da napravis sendvic ne znaci da mozews da se upustas u ozbiljnu raspravu sa odraslim cikama i tetam... Aj' sad...pišat' pa spavat...kasno je.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
jedan mali oglas ovdje....pazi sad:

Trazim zenu da voli peglat,kuhat,prat prozore,pusit i sve domacinske poslove???

Sve zainteresovane nek se jave na pp,da nebi doslo do zabune ja ne volim nista od gore navedenog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]