banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 08:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2009, 17:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 04 Feb 2009, 21:24
jes jebo je brat meni je ostala cenicka i izgubio sam sav motiv da dalje studiram treba je ubit!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
clip je napisao:
jes jebo je brat meni je ostala cenicka i izgubio sam sav motiv da dalje studiram treba je ubit!!!

tesko uzeti knjigu i nauciti ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
lakše nju ubiti.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Hahha, jeste vala, moj rodjak koji nije mogao zavrsiti ugostiteljsku, naredao osmice i 9-ke (uz po koju desetku da razbije monotoniju) na BLCu, dosao do Cenicke i obnavlja godinu :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
Malo i vezano i nevezano za temu. Sta je Tihomir Latinovic na BLC-u? profesor ili...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 16:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

auf gdje njega iskopa :lol:
mislim da je bio i na BLCu profesor, znam da je drzao neki predmet, bar tako mi je jedan kolega rekao
polagao se neki web dizajn kod njega, ako se jos dobro sjecam :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

predaje elektrotehniku na masinstvu. Mislim da nema profesora sa kojim nije zakuvao...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

koliko se ja sjecam on je bio i asistent na Informatici na Masinstvu :)
a bio je asistent i na Elektrotehnici, ne mogu da vjerujem da je on sad predavac i na tom predmetu :)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

na elektrotehnici je i asistent i profesor. Na inform. je samo asistent, ali nece ni to dugo kakva je situacija :).

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2009, 17:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
http://www.lopare.net/forum/politika-i- ... etima.html

Gospođi S. Cenićki su dali otkaz na jednom privatnom fakultetu iz političkih razloga kako ona tvrdi, jer joj traže da izvrši nostrifikaciju svoje diplome (koju nije kupila), a ovi silni rusofili kojih će, sve su prilike biti i u Loparama, nesmetano se šepure u političkom životu RS. Te privatne fakultete treba pod hitno ukinuti, a diplome proglasiti ništavnim, jer su produkt organizovanog kriminala u visokoškolstvu. Oštećena neće biti sirotinja, već upravo lopovi i kriminalci i njihova gamad, koja ih za vrlo kratko vrijeme parama i završava.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 22:54 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Mar 2009, 22:25
Za cenicku ne znam. Prof. Latinović je sasvim normalan čovjek , koji se bori za kvalitet obrazovanja na Mašinskom fakultetu. Jedini on ostavlja materijale na sajtu Mašinskog fakulteta. Zato ga neki i ne vole na fakultetu jer su se ubuđali sa svojim predmetima.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

plameni je napisao:
Prof. Latinović je sasvim normalan čovjek , koji se bori za kvalitet obrazovanja na Mašinskom fakultetu

ne znam kako da ti ovo drugacije kazem: Aj' sut' kru'a ti! On da se bori za kvalitet??? Hahah loool

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

plameni je napisao:
Za cenicku ne znam. Prof. Latinović je sasvim normalan čovjek , koji se bori za kvalitet obrazovanja na Mašinskom fakultetu.

:lol:
ova bi dobra
ako se pod kvalitetom obrazovanja podrazumjeva prespavati ispit, pa kasnije doci i reci da ima nekih drugih obaveza u gradu, onda svakako se bori za kvalitet :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 11:08 
Voajer
Voajer

:fist: Da li to stara kuka znači da si dugo godina na MAšinskom Fakultetu. :evil: Mi koji sada polažemo kod prof. Latinovica smo zadovoljni i ispitima i predavanjima. Konkretno ne vraća na pismeni ispit kad se jednom položi. Vraća na doradu seminarskog rada ili dio gradiva za usmeni. Sve u svemu , moje je iskustvo pozitivno , a i mojih kolega koji redovno daju godine na Mašinstvu.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 11:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

neko te dirne u zicu i odmah pocnes prosipati zuc? :lol:
da se ne raspravljam previse, samo cu te uputiti na ono sto ti je enterprise napisao ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

plameni je napisao:
:fist: Da li to stara kuka znači da si dugo godina na MAšinskom Fakultetu. :evil: Mi koji sada polažemo kod prof. Latinovica smo zadovoljni i ispitima i predavanjima. Konkretno ne vraća na pismeni ispit kad se jednom položi. Vraća na doradu seminarskog rada ili dio gradiva za usmeni. Sve u svemu , moje je iskustvo pozitivno , a i mojih kolega koji redovno daju godine na Mašinstvu.

Jesi li se ti zapitao zasto Masinski fakultet ne odobrava njegovu knjigu iz programiranja?

Zapitaj se ponovo, ili bar malo bolje...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Moze li mi neko reci koje su Cenickine refernece da predaje na bilo kom fakultetu?
Njena bibliografija?
Broj objavljenih naucnih djela, knjiga, radova, rasprava, ...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
A koliko poznaješ profesora koji uopšte imaju neke prave radove.. Sve teška prepisivačina...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Poznajem ih u dovoljnom broju.
Zato sam i postavio gore navedeno pitanje u vezi Cenicke.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 21:42 
Voajer
Voajer

[Enterprise] je napisao:
plameni je napisao:

Jesi li se ti zapitao zasto Masinski fakultet ne odobrava njegovu knjigu iz programiranja?

Zapitaj se ponovo, ili bar malo bolje...

Nedavno smo kupili knjige programiranja od prof. Latinovića. Nije ih imao pa smo ih naručili. Uzmi jednu i sebi pa bi možda mogao nešto i isprogramirati. Mi upravo radimo Visual Basic po toj knjizi. Primjeri su dosta atraktivni i upotrebljivi. :evil3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]