vulgaris maximus je napisao:
vulgaris maximus je napisao:
То су рекли и диносаурси. Нема шансе да нам се нешто деци па види колики смо.
Не говори овде нико у томе да ће САД сутра да се распадну али за нпр. 100 дина

Ne citas sinko. Rekao sam ne u dogledno vrijeme. Za te ostale opcije mozes pitati ciku Nostradamusa. On ionako
ne zna bolje.
Nego kog vraga si ti uopste zapeo za ta raspadanja? Jedno vrijeme je bila Belgija, pa Britanija pa... a sad Amerika...
Да мало читаш шта се пише знао би. Али ево цитираћу:
Citiraj:
Америка се неће распасти јер нема идеолошке основе за тако нешто.
Ја сам свој пост написао као одговор на ову констатацију.
Иначе наравно да ће и Белгија да се распадне јер Фламенци све мање жеље (а и потребе) имају да живе у Белгији. Странка Vlaams Belang се отворено залаже за независност њиховог дела Белгије и тренутно су трећи по снази (јако мало заостају за другим).Уз ову кризи и још неке кризне факторе рачунај колико ће им требати да дођу на прво место (знамо да кризе одговорају тзв. екстремно десно (или лево) оријентисаним странкама).
За ВБ ваћи исто. Погледај резултате избора последњих пар година у Шкотској и Велсу, сличан процес.[/quote]
Tvoje prorocanstvo u vezi Amerike je ravno Nostradamusovim izvalama. Ti bi da pripovijedas sta ce se desiti za 100 godina... To je smijesno. Ni puno bolji umovi nisu mogli da vide dalje od svog nosa. Cak je i Bill Gates znao izvaliti pokoju klasicnu...
Znam i zasto te fasciniraju GB i Belgija. Htio sam samo da to kazes opet. Zivi u nadi. Ja sumnjam da ce se desiti ista sa Britanijom. Mozda sa Belgijom ali sanse su malene. Minimalne.[/quote]
Добро ја сам Нострадамус али зато си ти видовита Бранка Симић који већ сад зна да ће САД постојати за вијек и вијеков. Историја је показала да ни једна империја не остаје и неће ни та, а да ли ће то бити за 2, 100 или 650 година то не знам.