banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 26 Jan 2009, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ispade Murray....Nadalu otvoren put do finala....jedino mozda Tsonga da ga dobije kao prosle godine....

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kako Verdasco igra, čudo!!! On Palčicu bacio u očaj, a ona njega preporodila :lol: Samo je šteta što onakvi znalci, poput njega, veoma rijetko naprave neki rezultat. Danas je tenis postao pravi šah, ne može se tu puno na winnere i ljepotu igrati, sve je u taktici. Samo i Murray je opasan, kao stalno u defanzivi, a udara jako, ne daje šansu za ozbiljniji napad često. Danas nije imao ni sreće, na svakoj ključnoj lopti, Verdasco opalio as :) Na kraju statistika, Verdaco jedino bolji u procentu servisa, 75% naspram 61%! Murray više winnera, manje unforced grešaka, više poena ukupno, ali... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vader je napisao:
zerocool je napisao:
Da, ako osvoji i izbaci Federera u 1/2 finalu bice drugi, iako ce obojica imati iste resultate kao prosle godine, ali zbog novog sistema Federer ce izgubiti nekih 50-etak bodova ove godine ako opet bude u 1/2 finalu :)

Jel' može neko da objasni taj novi sistem bodovanja?

Manje vise poeni su ti uduplani, sad je pobjeda na GS 2000 poena, na Mastersu 1000, i imaju jos manji turniri po 500 i 250 poena

ATP Ranking Points
W: 2000
F: 1200
SF: 720
QF: 360
R16: 180
R32: 90
R64: 45
R128: 10 (WC: 0)
Q: +25
Q32: 14
Q64: 8
Q128: 0

Ovo je stanje za GS, posto je prosle godine Federer bio u 1/2 finalu dobio je tad 450 poena, i znaci sad brani 900, i ako opet izgubi u 1/2 finalu izgubice 180 poena :) To isto vazi i za Nadala, A Tsonga gubi 200 poena ako opet izgubi u finalu .. Jedino Djokovic ne bi nista izgubio ako opet Osvoji.. I da, dobar je ovaj Murray :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 10:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da je Murray dobio, prvi put u istoriji bi u 1/4 finalu GS-a nastupilo 8 najboljih na svijetu, naravno ako Tsonga dobije, a na dobrom je putu! Gledajući formu četvrtfinalista, opet nekako Federer ima najpovoljniji draw, kao i obično. Nadal ima Simona pa Tsongu ili Verdasca, dok Federer nakon Del Potra ili Novaka i Roddicka. Roddicka je dobio bar 15-16 puta, uz samo jedan poraz, a Novak sa ovom igrom nema šanse protiv sajdžije! Ovamo Tsonga prejak, jedini crnac, ne smeta mu klima puno :) Verdasco je jutros pokazao šta može, Simon je ove godine već dobio Nadala, tako da svako može dobiti svakog! Ipak, mislim da će dva najbolja na kraju da se bore za titulu!

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mah, ni Federer ne igra nista posebno, tako da je sve moguce :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Murray je zvijezda u usponu. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
djokovic predao...sve u svemu glup mec

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Novak Đoković je stao u četvrtfinalu Australijan opena i predao je meč Endiju Rodiku pri rezultatu 2:1 (6:7[4], 6:4, 6:2), 2:1 u gemovima za Amerikanca, posle dva sata i 29 minuta igre.

Najbolji teniser Srbije je osvojio prvi set posle taj-brejka, A-Rod je uzvratio zahvaljujući prvim brejk loptama nakon 19 odigranih gemova, a zatim je u trećem setu visoka temperetura na terenu uzela danak. Novak je posle razmene brejkova na startu nekako sačuvao servis za 2:1 u bukvalno se srušio u stolicu. Medicinski tajm-aut definitivno nije bio dovoljan da se Đoković oporavi, Rodik je lako završio set, a zatim je posle još malo mučenja sada već bivši šampion Melburna morao da odustane.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
bla bla bla. :D tuga i jad.. :D
pogledajte samo statistike prvog seta, sve je receno.

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Koliko poena gubi zbog ovog poraza?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SmileY je napisao:
bla bla bla. :D tuga i jad.. :D
pogledajte samo statistike prvog seta, sve je receno.

Upravo tako, covek naisao na prvog ozbiljnijeg protivnika i to je to

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gubi 1640 poena

1 Nadal 12620
2 Federer 10160
3 Djokovic 9010
4 Murray 7360

Ovo je trenutno stanje, ali Nadal i Federer mogu uzeti jos 1640 poena ako neko od njih pobjedi, a los mec skroz, zbog cega sam se ja probudio, eblo ga sunce, neka se ide sad suncati :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vjecito treci nikad nece biti drugi a o prvom mjestu moze samo da sanja, nije da ga pljujem dosta je on nas puta obradovao i sa trecim mjestom na ATP listi ali jednostavno nije igrac koji moze vise od ovog a to je trece mjesto.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I Nadal je bio vecito drugi, pa preskoci Federera 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Samo kod Nadala je rad, rad, rad, a kod Novaka biznis, šoubiznis, rad!!! Nevjerovatan podatak za Nadala, za tri godine je digao servis sa 170km/h na 200km/h!!! Novak je u odnosu na prošlu godinu pao u svim segmentima igre i realno je trenutno br.4, ako ne i slabiji!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
JELENA TRAŽI VIŠE PARA DA IGRA ZA SRBIJU!
http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=44

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Samo kod Nadala je rad, rad, rad, a kod Novaka biznis, šoubiznis, rad!!!

I od tebe nesto pametno :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 21:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Donedavno najbolji teniser sveta Rodžer Federer nije imao mnogo razumevanja za predaju Novaka Đokovića u četrtfinalnom meču Australijan opena.
"On nije momak koji se nije predavao ranije... To je razočaravajuće. Ja sam to samo jednom uradio u karijeri. Endi je potpuno zaslužio pobedu", rekao je Rodžer Federer, koji će igrati protiv Amerikanca u polufinalu.
Švajcarac je dodao da igrači koji nisu spremni ne bi trebalo ni da izlaze na teren.
"Skoro pa želim da kažem, znaš šta, ako nisi spreman, jednostavno, skloni se. Da je Novak u setovima vodio 2:0, mislim da se ne bi povlačio kad je gubio 4:0 u četvrtom. Zahvaljujući Endiju se povukao. Endi ga je gurnuo do krajnjih granica. Pohvale Endiju", rekao je Federer.
Oštar je bio i bivši vimbldosnki šampion Mihael Štih, koji je optužio Đokovića za nepoštovanje i prema Rodiku i prema Australijan openu.
"Branilac titule je trebalo da se bori do kraja. Mislim da je zaista trebalo da završi meč. Uvek je lakše da se predaš, na kraju, nikada nisam video da igrač koji vodi, predaje meč zbog iscrpljenosti od vrućine", rekao je Nemac.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Donedavno najbolji teniser sveta Rodžer Federer nije imao mnogo razumevanja za predaju Novaka Đokovića u četrtfinalnom meču Australijan opena.
"On nije momak koji se nije predavao ranije... To je razočaravajuće. Ja sam to samo jednom uradio u karijeri. Endi je potpuno zaslužio pobedu", rekao je Rodžer Federer, koji će igrati protiv Amerikanca u polufinalu.
Švajcarac je dodao da igrači koji nisu spremni ne bi trebalo ni da izlaze na teren.
"Skoro pa želim da kažem, znaš šta, ako nisi spreman, jednostavno, skloni se. Da je Novak u setovima vodio 2:0, mislim da se ne bi povlačio kad je gubio 4:0 u četvrtom. Zahvaljujući Endiju se povukao. Endi ga je gurnuo do krajnjih granica. Pohvale Endiju", rekao je Federer.
Oštar je bio i bivši vimbldosnki šampion Mihael Štih, koji je optužio Đokovića za nepoštovanje i prema Rodiku i prema Australijan openu.
"Branilac titule je trebalo da se bori do kraja. Mislim da je zaista trebalo da završi meč. Uvek je lakše da se predaš, na kraju, nikada nisam video da igrač koji vodi, predaje meč zbog iscrpljenosti od vrućine", rekao je Nemac.

Sto je najgore ovo je potpuna istina

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2009, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
SIJUKS je napisao:
Jelena Dokić: Neću da se pomirim sa Damirom
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=122435

Žao mi je zbog štete koju je Jelena trpila zbog svog oca, ali pošto je to period bombardovanja Jugoslavije, sve ispade i za*ebavanje stranca ja sam pozdravljao. To je najmanje što su mogli učiniti za svoju zemlju.

Ako orgnizatori teniskog meča nisu krivi za bombardovanje Srbije, nije bio kriv ni moj rođak iz BG.

NATO je prenio prouku Miloševiću preko naroda i bombi, isto je to radio i Damir i svi ljudi koji su voljeli tu zemlju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]