vim je napisao:
Stvarno ne shvatam zasto ovi roditelji misle da je to nesto lose, kao da nema drugih sto puta gorih stvari o kojima bi se trebali pozabaviti . Umjesto da zahvale nastavnici koja se pokazala u trendu sa ucenicima glupe srednjovjekovne sivonje je jos optuzuju. Pih.

Lose je, zato sto signalizuje djeci pogresnu sliku o moralu. To dijete ce skidanje odjece u javnosti smatrati necim normalnim pa ce se i samo poceti skidati smatrajuci da je to nesto normalno jer se i u skoli radi. Nece imati stida ni pred roditeljima ni pred bracom ni sestrom, ni nastavnicima, ni starijima .....
Zahvaliti se nastavnici sto je "u trendu" ... nadam se da ovo ne mislis ozbiljno. Ako je to sadasnji trend koji bi morali slijediti, onda cu radije sebe i svoju porodicu totalno izolovati od ove moderne civilizacije i zivjeti po "zaostalom" i starom trendu kad su se narodi medjusobno postovali i kad moral nije bio na tako niskom nivou kao sada.
Isto tako ne bih prihvatila ni to da neko tako javno pred djecom promovise oruzje i nasilje. To je za mene isto.
Imam jako lose misljenje o danasnjem nacinu i sistemu obrazovanja i skolovanja. Nastavnici su sebi svasta dopustili , a danas djeca vise nisu djeca nego izmanipulisana nezrela bica napumpana svakoga smeca, sto sa TV-a, sto iz casopisa, sto sa kompjutera. I sve me vise vuce da svoje dijete odvucem u prirodu i sacuvam od ovog svjetskog truleza. I imam osjecaj da cemo tako i uraditi.