banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 19:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Doček srpske N G!
PostPoslato: 10 Jan 2009, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Caffe bar Kajak

Utorak, 13.01.2008.

Start: 21:00h

….Najluđa žurka u gradu….:)

Informacije i rezervacije na telefone
065/888-885
065/642-810

L'ANELLO
***Najluđa žurka u gradu***
***ulaz slobodan***

Informacije i rezervacije na telefon :
066/379-540

Bijeljina će ponovo na trgu imati dobar program. Za BL još nema ništa.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
U BL nema srba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Ko to jos uopste slavi,a i radni dan je zar ne?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 00:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zavisi, kako kome je radni dan. Meni je svaki neradni :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 11:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
kristali, castra, 7km :D :angel: ..nije bas docek, al' koga briga.. bolje nego docek :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 01:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MISTIQUE

13.01. Doček Pravoslavne Nove Godine
- DJ ANDY WARD (UK)
- DJ SPARK (BiH)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 01:22
uhh u mistiku su poceli opasni narodnjaci da tuku :D ,al dobro je dugo su izdrzali srbi jos se ja cudio kako ranije nisu krenuli

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Debili iz kulturnog centra Banski dvor donijeli odluku :

Културни центар Бански двор и ове године ће, у име Града, организовати дочек Православне нове године на Тргу Крајине. На Организационом одбору, одржаном 12.јануара 2009.године, констатовано је да је све спремно за традиционални дочек на Тргу Крајине, који ће почети 13.јануара у 21 час и трајаће све до 1 час иза поноћи 14.јануара 2009.године.

Директор Банског двора, Милорад Петрић изјавио је да ће свечани програм почети наступом бањалучког NG бенда, а у 22:30 часова наступиће Модерато бенд. Тачно у поноћ наступиће Крајишки трубачи, који ће нас уз ватромет увести у Православну нову годину.
Према његовим ријечима, за грађане ће на Тргу Крајине „Бањалучка Пивара" припремити штанд са пивом. Представници дежурних градских служби истакли су, да су и за ову прославу у дјелокругу свог рада све организовали, како у Служби хитне помоћи, тако и „Чистоћа" и у „Електродистрибуцији".
Милорад Петрић позвао је грађане да и Православну нову годину дочекају на отвореном - на Тргу Крајине.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 19:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Jan 2009, 18:40
Ako ste pivopije samo izvolite,a zamislite samo sta ce to da bude po ovoj hladnoci i po ledenoj kisi kako je najavljena. :) Nego mi malo oprazniji cemo se uhvatiti zatvorenog prostora i muzike po zelji koju bih i vama preporucila :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Danas dok sam se vraćao iz Sarajeva, slušao sam NES (jedino se on daleko čuje pa ne moram mjenjati stanicu svak čas) i oglasi non stop o organizovanju proslave. I svagdje BESPLATNO. Od restorana Obale, preko AB club-a... do Tržnice BL :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 20:17 
Voajer
Voajer

mislim da je malo mjesta sa rezervacijom,pretezno je slobodan ulaz,a i srpska N.G je izgubila svoje znacenje kao i i medjunarodna,sve je nekako reda radi :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
ovo je iz glasa :

Citiraj:
БAЊA ЛУКA - Дочек Православне нове године у Бањој Луци и многим општинама Српске, организован је на отвореном, на трговима гдје ће грађане забављати углавном мање познати извођачи народне музике.

Након што су Бањолучани доживјели потпуно разочарење приликом прославе Међународне нове године, када на Тргу Крајине није наступила ниједна звијезда, ново ће услиједити и вечерас. Бањолучане који се одлуче да Православну нову годину дочекају на градском тргу забављаће домаће групе "НГ бенд", "Модерато бенд" и Крајишки трубачи.

Већина Бањолучана каже да не знају ни ко су ови извођачи, те да су се организатори требали мало више потрудити око избора музичких имена, која ће грађане забављати, нарочито због тога што су за прославу Међународне нове године издвојили 55 хиљада КМ, а за вечерашњу прославу половину тог износа.

Радник Саша Самац истакао је да сматра да су се организатори могли мало више потрудити око дочека на Тргу Крајине.

- Организатори су свакако требали довести "звучнија имена" и обезбиједити за грађане кувано вино, не бесплатно, али да се угођај бар мало поправи - нагласила је економски техничар Недељка Медић.

Бањолучани истичу да су се организатори требали угледати на градове у окружењу који су имали много боље програме.

За прославу Међународне нове године на тргу у Београду окупљени су музичари попут Горана Бреговића, Aне Станић, Марије Шерифовић. Ништа мање интересантно није било ни у многим мањим градовима Српске, па је тако у Приједору наступала популарна рок група "Рибља чорба", у Бијељини "Неверне бебе", група "Негатив" у Зворнику, док су Бањолучане, на изненађење многих, забављали Маја Татић, Цеца Видовић и други мање познати музичари.

За организацију прославе најлуђе ноћи у Приједору је издвојено приближно 20.000 КМ, док су власти у Бијељини издвојиле 117.000 КМ за оба дочека Нове године.

- Раније смо имали по двије звијезде за Међународну и Православну нову годину, с тим да је за Међународну нову годину била рок и забавна музика, а етно, односно народна за Православну нову годину. Овогодишња организација упућује на то да се прослава Нове године на тргу у Бањој Луци жели потпуно укинути - сматра музичар и композитор Миро Јањанин.

Он је нагласио да организовани дочеци нових година постају све гори.

- Прошле године је било како-тако, а ове године је никако. На тргу је било веома мало људи, а грађани су тек пред поноћ изашли на трг и то да посматрају ватромет - рекао је Јањанин.

Додао је да је примјер добре организације Бијељина, која је ове године имала сјајан дочек.

- И у Приједору је на тргу било више људи него у Бањој Луци - додао је Јањанин.

Глумац и оснивач Градског позоришта "Јазавац" Марио Лукајић, нагласио је да се погрешним избором музичара нарушава углед града Бање Луке.

- Проблем је и то што нема неке конкретне визије која би се музичка звијезда уопште могла да доведе - рекао је Лукајић.

pa neka sada neko kaze da se ne radi o cistom pranju para. Ako znamo da je mtel sponzorisao vatromet, na sta je otislo 55 hiljada??? Lopovi, kriminalci, hostapleri, bitange... nastavite niz. Muka mi je od "bogom danih"

p.s. ovu novu godinu ostajem kod kuce, dosta mi ih je, ako mi se izlazi izaci cu za vikend.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 20:31 
Voajer
Voajer

Slazem se sa tobom,a zamisli jos da predstavnici RS ne organizuju docek Srpske nove glavnom gradu bili bi jos jadniji od strane svih,ostaje samo tako nam je kako nam je pa makar i po nasim ledjima :x

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U Mistique se placa ulaz 10 KM pre nove godine i 20 na dan nove godine, posto gostuje ovaj britanski DJ. On je i letos bio i super je mjuzu vrtio

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eno gledam kako na BN planiraju doček SNG , te program u studiju, te program na polju. A ovi naši smrdovi planiraju neko sranje u svom stilu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Мислим да сам сконтао зашто је град Бања Лука овако лоше (малтене никако) организовао дочек Нове године односно и ове српске Нове године...

Наиме, 26. јануара долази нам велики празник...Кинеска Нова година!!!

http://www.chinapage.com/newyear.html

Наступа година вола (2009 is the Year of the Ox, то је нека њихова кинеска врста бика или вола) што је супер какве све стоке има међу нама...

П.С. Дочек неће бити на Тргу Крајине него на Лаушу. 8) Затвара се Рударска код Кингса, бина за извођаче код основне школе...Гост изненађења - Џеки Чен који ће у поноћ на кинеском одбројати "Бањалуко, од злата јабуко!"

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 01:22
Hertzog je napisao:
U Mistique se placa ulaz 10 KM pre nove godine i 20 na dan nove godine, posto gostuje ovaj britanski DJ. On je i letos bio i super je mjuzu vrtio

sta je vrtio bolan,ja bio i to sa pozivnicom jebote ovo-ono hevi urbano :evil3: bolja zika ide u aurori nego shto je chamuga pusto tad...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 23:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
mf_police je napisao:
Hertzog je napisao:

sta je vrtio bolan,ja bio i to sa pozivnicom jebote ovo-ono hevi urbano :evil3: bolja zika ide u aurori nego shto je chamuga pusto tad...

Pa sta ti ocekujes D&B, covek je pustao hausicu sto i prilici onom klubu... ili ti to hoces da kazes da si imao pozivnicu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klub Cream

Utorak, 13.01.2008.

Ulaz : 10.00 KM
U cijenu je uključena meza i trubači!

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2009, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
azdajica-ny je napisao:
Ko to jos uopste slavi,a i radni dan je zar ne?

svi srbi to slave! bar bi trebali!
a sreda je neradni dan!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]