banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 15:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Dec 2008, 22:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
mijenjao bih ja radio sarajevo 1 i 2, i tv sarajevo 1 i 2 za sve ove danas qrac radio televizije... meni je tada rtvsa bio odlican i samo takvog ga pamtim...

omladinskog radio programa se ne sjecam... nisam tako star 8)

samo znam neku emisiju koja je isla od 12 ili od 13h do 14h, ako se djerdan nije zvala...

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 15:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
slusateljka: moze li pjesma od "u dva"
zoka: moze seljanko za tebe sve..... evo ide ju tu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2008, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Jos bolji geg:
Slusateljkama je, ko je pratio i ko se sjeca, bilo zabranjeno da ucestvuju u javljanju u Sasine emisije...Kad se jedanput ipak slucajno desilo da slusateljka prodje "japanca" tj. Cepinu miksetu desilo se sljedece:

Slusateljka: Pa dobro Sasa, zasto zene ne mogu da se javljaju u tvoju emisiju, pa i zene su ljudi?
Sasa Savic: Ne! Zene nisu ljudi! Zene su sisari! :lol:

Vrh

Tema posta: NAJVA ZA 05.01.09
PostPoslato: 05 Jan 2009, 02:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2008, 18:40
Evo nas opet – Omladinski program BH radija 1 i u novoj, 2009. godini svakog ponedjeljka, od 14 sati pa do 2 sata iza ponoći nudi vam obilje zanimljivih sadržaja. Danas, u 'dnevnom' dijelu programa (Infopol, Čuj BiH!, Dopunska nastava) podsjetit ćemo vas na neke ljude, organizacije ili dogadjaje koje smatramo uspješnim, korisnim, pozitivnim u prošloj godini, te se raspitati kakvi su im planovi za ovu – novu...
Tu su i 'standardni' sadržaji kao npr. korisne informacije za srednjoškolce studente i ostale (Infopol), predstavljanje zanimljivih muzičkih projekata, Radio Interrail koji vas ovog puta vodi do Armenije (Dopunska nastava), VOP vijesti, odlična muzika...i još puno toga.
Vaša javljanja očekujemo u OP Forumu u kojem je današnja tema – vanzemaljci, NLO-i i slično...
U emisiji Kost u grlu gost nam je gospodin Slobodan Stajić, dugogodišnji novinar i urednik u 'Oslobodjenju', kosmopolit, čovjek sa zanimljivim životopisom i iskustvom, a vjerujemo i kakvim dobrim savjetom za slušaoce OP-a.

'Noćni' dio programa počinje sa novim izdanjem Cinema Express-a, našeg filmskog žurnala, koji vam predstavlja najbolje iz svijeta filma u 2008.; Anatomija Zvuka na programu je od 19.30h, potom slijede nova Magnovenja Emira Zametice, Češalj Denisa Jelečanovića, pa prilozi kolega sa radio stanica iz Cross radio mreže, Oscilator radio show, a iza ponoći (tačnije nakon dijela koncerta tuzlanskog repera Frenkie-a iz OKC Abrašević u Mostaru) i premijerno izdanje još jedne emisije o elektronskoj muzici - TramRide, u kojoj vam DJ Ajnšpric predstavlja novitete sa svjetske EDM scene.

OP možete slušati na jednoj od frekvencija BH radija 1, putem satelita ili internet-a :
mms://media.bih.net.ba/bhradio1
Hvala na pažnji!

14:03 – Početak programa + pregled programa

14:07 – Infopol – dežurni informator OP BHR1

15:00 – Novosti BHR1

15:15 – Čuj BiH! - magazin sa pričama i prilozima iz života mladih u BIH

16.10 – VOP – Vijesti Omladinskog programa BHR1

16.15 – Kost u grlu - aktuelni intervju OP-a

17:00 – Dnevnik BHR1

17:30 – OP forum - kontakt program (u saradnji sa sarajevo-x.com)

18.10 – Dopunska Nastava (o bh. muzičkim i dešavanjima u pop-kulturi , predstavljanje mladih bh.
umjetnika/ca i umjetničkih skupina...)

19:00 – Vijesti BHR1

19:05 – Cinema Expres, filmski žurnal OP-a BHR1

19:24 – VOP – Vijesti Omladinskog programa BHR1

19:30 – Anatomija Zvuka, emisija o alternativnoj muzičkoj sceni BiH & ex-YU, by DJ Vuk

21:03 – Magnovenja – 'Kakav Zoološki Vrt'; učestvuju: Slaven Vidak i Emir Zametica

21:10 – Češalj - personalizirani muzički događaj za mlade i njihove roditelje; uređuje i vodi Denis
Jelečanović

22:00 – Vijesti dana BHR1

22:15 – Cross Radio u OP-u (prilozi sa radio stanica iz Cross mreže, u kojoj učestvuje desetak radio stanica
iz ex-Yu zemalja, a koja djeluje u oblasti alternativne i «urbane» kulture)

23:00 – Oscilator – elektronska muzika po izboru osnivača prvog bh. net labela, oscilator.net

24:00 – Ponoćne vijesti BHR1

00:10 – Oscilator , nastavak

00:30 – Magnovenja – 'Kakav Zoološki Vrt'

00:38 – Frenkie, dio nastupa iz OKC Abrašević, Mostar (26.12.2008.)

00:52 – TramRide, emisija o elektronskoj muzici, noviteti sa EDM scene, by DJ Ajnspric

01:52 – VOP – Vijesti Omladinskog programa BHR1

01:57 – odjava programa

Do slušanja...
Vaš Omladinski program BHR1

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2009, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ovaj je uporan k'o slon. :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 13:51 
Majstor
Majstor

Ti si k'o bolji? Svakom loncu poklopac.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:lol:

Nek' i ti napisa koji post. Čisto da nam pokažeš da znaš koristi tastaturu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 17:58 
Majstor
Majstor

Dust je napisao:
Ti si k'o bolji? Svakom loncu poklopac.

:roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 20:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2008, 21:26
IloveBL je napisao:
mijenjao bih ja radio sarajevo 1 i 2, i tv sarajevo 1 i 2 za sve ove danas qrac radio televizije... meni je tada rtvsa bio odlican i samo takvog ga pamtim...

omladinskog radio programa se ne sjecam... nisam tako star 8)

samo znam neku emisiju koja je isla od 12 ili od 13h do 14h, ako se djerdan nije zvala...

Ja koliko se sjecam tada na TV SA samo je je valjao nocni program na kome su isle dobre serije poput Mucki,tvin piks a ostalo je bilo njesra

A ovaj omladinski program i i ova kontakt emisija su mi ostali u sjecanju jer je narod zvao i direktno govorio sta misli,teme su bili uglavnom politicke,pa su se srbi i muslimani prepucavali,bilo je interesantno slusati ,covjek je mogao da skonta kakva je atmosfera u narodu ,mislim sa tv sa onaj senad hazifejblabla sto sad radi na hajatu i goran milic sa yutela su stvarali totalno drugu sliku a vamo kad upalis radio narod samo sto ne zarati,sjecam se jedne teme 1991 kad je situacija bas eskalirala ,tema je bila otmica Milana Martica koga je otela grupa gradana muslimana zajedno sa policijom bih negde oko B.Krupe,svako ko je to slusao znao je da ce biti svega

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
drug je napisao:
shoole je napisao:

Невен Анђелић: http://blog.b92.net/user/5605/Neven%20A ... eli%C4%87/
Саша Савић: (ко зна гдје, вјероватно негдје пеца)

Ne dirajte Sasu Savica, legendarnog urednika i lidera Ribolovne demokratske stranke :lol:
Sasa je po zadnjim saznanjima bio u Pragu, Zoka Stevanovic / Histericni ponedjeljak ...je bio u Americi, vise puta se vracao u Sarajevo i odlazio opet u USA, Neven Andjelic u Londonu, Mladen Sancanin ( oba su vodila Pitanje dana u pola 5) je u Holandiji, Lida Hujic voditeljica vijesti je takodje u Londonu, Despot Mojsilovic Cepa - a gdje drugo nego u Brezi... :lol:

Evo jedan kratak sinopsis: Histericni ponedjeljak
Slusalac: Alooo, Pashaa, pa prepozno bi te medju milion zena...
Zoka: Aaa po glasu, milionski auditorij je prepoznao glas Gospodina Baklave... :lol:

Gdje li je danas Gospodin Baklava... :)

Саша Савић је у Америци, ради у маркeтингу и веома је успјешан у томе. Недавно био у Ровињу на Weekend media festivalu

На овом снимку се види да је и даље члан Риболовне демократске странке (Сале је чико у зеленом џемперу који пеца рибу и пушта је назад у воду):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1G1lEfhS_qc[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]