banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 04:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Dec 2008, 11:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Na tv, radiju, primijetila sam u zadnje 2 godine da su enormno smanjili programske seme za nagradne igre i kvizove, te programe uzivo, gdje postoji direktna komunikacija slusalac-vodiltelj.
Sav program se svodi na muziku i vijesti, sto mi postaje sve manje interesantno, a reklama nikad nije bilo vise. Ako zelim samo muziku mogu ubaciti cd, a vijesti mogu citati i na netu.
Gdje se izgubila ta komunikacija?

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 11:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2008, 10:42
Zabranila je vlada...uveden je zakon o tome da ne prikazuje na tv.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 11:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma o cemu ti???

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 11:25 
Citiraj:
Na tv, radiju, primijetila sam u zadnje 2 godine da su enormno smanjili programske seme za nagradne igre i kvizove, te programe uzivo,
Citiraj:
gdje postoji direktna komunikacija slusalac-vodiltelj.

Pa zar nema na vikomu ona nagradna igra, ono sranje kad trebash pogoditi naprimjer najduzu rjech od EBACINAJE i dobije 1000 Km i tako ta slichna sranja...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne znam sta da ti odgovorim, vikom ne slusam, niti sam kad. Govorim o radio stanicama kao sto su Big, Uno, Nes

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 11:29 
Citiraj:
Na tv, radiju, primijetila sam u zadnje 2 godine da su enormno smanjili programske seme za nagradne igre i kvizove, te programe uzivo, gdje postoji direktna komunikacija slusalac-vodiltelj.

E onda se napishe radio a ne tv pa radio... :)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 11:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bash si bukvalan:)
od tv stanica mislim na atv, rtrs, koji su imali ustaljene termine bas za ukljucivanja slusalaca i podjelu poklona.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 14:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2008, 10:42
Hej cakani sta te muci?Nastavi slusati muziku na cd....

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 14:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nece vise niko da bude sponzor ocigledno
a i sutra mislim da cu se opet ismijati ako bude na ATVu nekih NG nagradnih igara gdje kao nagrade budu dijelili poklone od Trznice :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2008, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Koliko je Oksigen podijelio cd-ova, sto filmova sto muzickih, nece niko jos dugo :D. A imali su kontakt emisije i poslijepodne i navece nekoliko puta sedmicno. Sada jedino sto sam upratio je srijedom navece na Igokei ima kontakt (jedina nagrada muzicka) humoristicnog karaktera.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2009, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
U pravu ste... Koliko je glupost otišla daleko najbolje svjedoči podjela ulaznica za neki dokađaj za koji je ulaz i onako slobodan... Made by Igokea...

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2009, 21:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
Dobro pitanje!! Neko je dobro primjetio da su se izgubile i one male, sitne nagradne igre, nekada ih je bilo zaista mnogo, pa, iako nisu bile Bog zna kakve, ipak ih je bilo. Nekada je bilo smijesno vidjeti ili cuti da neko daje poklon bon od 20 KM, a sad nema ni toga...I, zaista , gdje se to izgubila ona komunikacija sa slusaocima, gledaocima...? Zar nikome nije stalo da, bar malo, obraduje obicni narod? Iskreno, ne mogu se sjetiti kad sam to cuo ili vidio. A, ti tzv. kvizovi na pojedinim medijima su obicno smece! Zna se sta znaci pojam "kviz", rijec je o znanju. Ovi danasnji su cista otimacina, cuj molim te "najduza rijec, najbrza sms poruka". Svaki put kad vidim onaj pocetni 094..., ja se najezim i pomislim koliko je lakovjernih koji nece dobiti apsolutno nista, osim telefonskog racuna. A i to je prolazna stvar, kad se svi zasite toga i kad im dosadi placati racune , nestace i toga. A, onda, kako to obicno biva, smislice nesto novo...Ovde govorim o banjaluckim medijima. Dajte malo vise pristupa obicnim ljudima. Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2009, 10:12 
Bravo za post Banjaluka_u_srcu, odlichno eovo pojashnjeno:

Citiraj:
na se sta znaci pojam "kviz", rijec je o znanju. Ovi danasnji su cista otimacina, cuj molim te "najduza rijec, najbrza sms poruka". Svaki put kad vidim onaj pocetni 094..., ja se najezim i pomislim koliko je lakovjernih koji nece dobiti apsolutno nista, osim telefonskog racuna. A i to je prolazna stvar, kad se svi zasite toga i kad im dosadi placati racune , nestace i toga. A, onda, kako to obicno biva, smislice nesto novo...Ovde govorim o banjaluckim medijima. Dajte malo vise pristupa obicnim ljudima. Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2009, 21:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
11 minuta je napisao:
Na tv, radiju, primijetila sam u zadnje 2 godine da su enormno smanjili programske seme za ... programe uzivo, gdje postoji direktna komunikacija slusalac-vodiltelj....

Imaš Kontakt na Radiju RS svako jutro oko pola 8. Haos emisija :lol:

K'o St. Georgije u najboljim danima 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2009, 22:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
DJ-uro je napisao:
11 minuta je napisao:
Na tv, radiju, primijetila sam u zadnje 2 godine da su enormno smanjili programske seme za ... programe uzivo, gdje postoji direktna komunikacija slusalac-vodiltelj....

Imaš Kontakt na Radiju RS svako jutro oko pola 8. Haos emisija :lol:

K'o St. Georgije u najboljim danima 8)

:lol: :lol: Ima jos bolja tog tipa...Puls naroda na BN radiju...subota od 07 do 09 ujutro... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2009, 17:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
goci master je napisao:
Koliko je Oksigen podijelio cd-ova, sto filmova sto muzickih, nece niko jos dugo :D. A imali su kontakt emisije i poslijepodne i navece nekoliko puta sedmicno.

Jes' vala.
Ja zvao jednom one strendžere na Oksigenu i bila neka smijurija od nagradne igre.
Razgovarali malo na Engleskom i odgovarao na neka debilna pitanja, a onda mi oni rekli da sam dobio 9 CD-ova!!! :D

Ja nisam vjerovao i kontao sam da su to neki piratski, kad ono ORIĐINALI singlice... :lol:
I to ne od žnj izvođača!!!

Jes' da je to bio vid propagande i zbližavanje Engleza sa "indijancima", ali sam se naslušao...!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2009, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Recesija!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]