banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 14:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2008, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Naravno, to ne osporavam.
Al' nije to poenta, ti si odmah fax i Bolonju okrivio za njegovu (ne)pismenost. A to sto su mu dozvolili da sa takvim nivoom (ne)pismenosti mu dopuste da se upise, to je vec druga prica.

Jesu li vam stigli racuni iz blica za oktobar?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2008, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Jeste. Danas. Platio sam, gužva tamo u Blicu a tako je bilo i prošli put, red i izvan kancelarije.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 20:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Dec 2008, 13:52
Postovani Internet drugovi,

Ispricacu vam ukratko kakvo iskustvo sam dozivio sa firmom Aneks (odnosno slovenackim telekomom) pa bih volio da cujem i vasa iskustva.
Korisnik sam Solo paketa (osnovnog) za WADSL. Paket je inace imao besplatan protok od 3Gb. Sve preko toga se naplacivalo papreno! U oktobru su na sva sva zvona najavili prelazak na nove pakete - FLAT pakete! Vec krajem oktobra sam se pomalo opustio da bi me pocetkom novembra sokirao racun od nekih 160 KM! Odmah sam reagovao i nazvao Aneks i u diskusiji sa operaterkom sam se malo smirio i pomirio sa sudbinom. Odlucio sam da platim racun jer mi je operaterka rekla da je u pitanju bio nesporazum i da je novi FLAT paket na snazi od pocetka novembra! Jos jednom sam je upitao da li mogu da se opustim tokom novembra, a ona mi je odgovorila - bez brige!
Nakon toga sam, laksi za 160 KM ali zadovoljan zbog FLAT paketa nastavio da nemilice downloadujem velike fajlove.
Pravi sok slijedi - u decembru mi stize racun od nekih 700 KM!!! Ja nakon kocke secera i case vode nazovem Aneks i objasnim situaciju a oni mi traze da se sjetim IMENA OPERATERKE sa kojom sam razgovarao prije mjesec dana! Nakon toga uredno odem u Telekom i nabavim listing razgovora kao dokaz da sam ih zvao odmah po prijemu prethodnog visokog racuna i listing prilozim uz zalbu. Danas mi stize odbijenica ali uz preporuku da se kao dugogodisnjem korisniku odobri placanje racuna u 4 rate! Takodje su mi objasnili kako je samo 1 od paketa automatski presao u FLAT, a za ostale je potrebno podnijeti zahtjev!!!!!!
Sve i da jeste tako, opet kazem, okrenuo sam njihov broj telefona kad mi je dosao prvi visok racun i dobio sam LAZNO uvjeravanje da je sada moj paket FLAT.
Iako sam se zalio i zamolio ih da odbace svoje potrazivanja prema meni nisu imali sluha. (Ionako su ti gigabajti za njih skoro besplatni pa bi trebali biti malo skromniji) Takodje, tokom par posjeta njihovoj kancelariji zatekao sam redove nezadovoljnih i prevarenih ljudi. Na zalost, nismo razmijenili telefone. Nakon ovoga sam spreman ici do kraja i obavijestiti novine, radio i TV ako je moguce. Takodje trazim podrsku i na ovom forumu.
Molim sve koji zele da iznesu svoje slicne i druge probleme koje imaju sa Aneksom da se jave na ovaj post. Ja cu kontaktirati medije i pozvao bih ovim putem sve one koji zele da ucestvuju u prezentovanju ovakvih i slicnih prevara javnosti. Radi zastite nas trenutnih korisnika, svih buducih korisnika, kao i razvlacenja imovine ove napacene zemlje.

Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2008, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
ja sam potpisao prije nekoliko dana ugovor
za 15-20 a mozda i 30 dana sudeci po praznicima
ugradice mi jedinu opciju koju sada nude
2 godine ugovor 29 km mjesecno flat rate ~700 download ~400 upload znamo
svi koji je paket da sad ne ganjam u zadnju brojku

ali posto imam losa iskustva sa aneksom a to mi je jedina opcija tamo
gdje se selim, mogu reci nije mi drago sto moram preci na njih a ne recimo
u stanu gdje imam elta kabl internet i radi fantasticno a o cijeni da ne govorim.

ali vidjecemo.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2009, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Моје саучешће...ја сам љетос привремено прешао са теола на Блиц,
и пола љета био без интернета: некад није био везе никако, некад се губила ИП адреса,
некад сам је дијелио са другим корисницима, никада ми отворена веза није дочекала јутро
(по правилу пуца између 3-5 ујутро, што је врло лијепо кад оставиш неки велики фајл да се скине преко ноћи),
да би на крају када сам споразумно раскинуо уговор они мени послали рачун на 1200 км
(без обзира што су ми дали прва два мјесеца бесплатно)...
Да, само да напоменем да су на сервисном броју непрекидно лагали о разлозима пуцања везе
и терминима када ће иста бити успостављена, што сам утврдио разговором са другим корисницима...трагедија...

Дакле, горе и непрофесионалније фирме нема у овом дијелу галаксије... :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2009, 19:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2008, 18:01
Pričajte vi šta hoćete, crvene fieste piče po gradu stalno... canopy-ja ko u priči, :D tako da... sve je jasno.

pozz

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2009, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Na kojem sjedištu ti sjediš ? Vozača ili suvozača?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2009, 21:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
Na kojem sjedištu ti sjediš ? Vozača ili suvozača?

Više vozača. :roll: :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2009, 21:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Okt 2008, 10:47
E ljudi koje su brzine WADSL-a i koje su cijene?Kakav je kvalitet usluge?

http://www.oocentar.org/forum
http://www.sipovo.org/forum
http://www.exyuforum.co.cc/phpbb2

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2009, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
sto se tice cijena i brzina, idi na http://blic.net/

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2009, 13:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
A za kvalitet usluge procitaj ostatak postova!!!

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2009, 15:44 
Početnik
Početnik

milic_alex je napisao:
A za kvalitet usluge procitaj ostatak postova!!!

:)

Dobro covjek kaze.

DAMASKIN - Interesuje me kako si izisao na kraj sa placanjem racuna od 1200 KM na kraju? Platio vjerovatno? :) Ja cu da se borim da ne platim koliko god budem imao mogucnosti za to.

A kad je o Fiestama rijec - pa i kineskih shopova je bilo jako mnogo nekada, a sada sve manje - i oni naravno imaju svoje musterije... pa izvedi zakljucak RED DOG...

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2009, 16:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

borkoBL je napisao:
A kad je o Fiestama rijec - pa i kineskih shopova je bilo jako mnogo nekada, a sada sve manje - i oni naravno imaju svoje musterije... pa izvedi zakljucak RED DOG...

Vidiš nisam znao da je kineskih shopova sve manje... šta li njih spriječi da se razvijaju, hmmm mora da je nestabilan ping. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 13:16 
Početnik
Početnik

Red_Dog je napisao:
borkoBL je napisao:

Vidiš nisam znao da je kineskih shopova sve manje... šta li njih spriječi da se razvijaju, hmmm mora da je nestabilan ping. :lol:

Jadan kvalitet bez obzira na povoljnu cijenu - otprilike bi to trebalo da opise Blicovu profesionalnost (a sklonost prevari nisam mogao da nadjem u primjeru sa kineskim shopovima, to bismo tesko mogli naci - primjer za takav lopovluk).

Da sam ja zaposlen u Blicu kao ti, radio bih samo ono sto moram, a ne bih svoje dragocjeno vrijeme provodio po forumima i pomagao firmi u prevari i obmani postenog naroda.
Pa cak i ako ti to EKSTRA placaju.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
Blic je opste poznato neorganizovan,a jos samo kad se sjetim one njihove nekadasnje mini kafane ( koja je neizostavni dio njihovog radnog mjesta iako se seljakaju nekoliko puta godisnje zbog "kirije" ) sve ima da vam bude jasno...

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 13:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

borkoBL je napisao:
Red_Dog je napisao:
borkoBL je napisao:

Jadan kvalitet bez obzira na povoljnu cijenu - otprilike bi to trebalo da opise Blicovu profesionalnost (a sklonost prevari nisam mogao da nadjem u primjeru sa kineskim shopovima, to bismo tesko mogli naci - primjer za takav lopovluk).

Da sam ja zaposlen u Blicu kao ti, radio bih samo ono sto moram, a ne bih svoje dragocjeno vrijeme provodio po forumima i pomagao firmi u prevari i obmani postenog naroda.

Borko prijatelju, ne znam na osnovu čega ste zaključili da sam ja provodio svoje vrijeme "varajući pošten narod" na ovom forumu. :roll: Ovaj forum je javni tako da svako ko ima nešto na duši može to i da kaže :) , a da li sam plaćen da pišem na forumu ostaviću vas u neizvjesnosti i dilemi :wink:

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 14:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2006, 18:18
jannet je napisao:
Blic je opste poznato neorganizovan,a jos samo kad se sjetim one njihove nekadasnje mini kafane ( koja je neizostavni dio njihovog radnog mjesta iako se seljakaju nekoliko puta godisnje zbog "kirije" ) sve ima da vam bude jasno...

Prvo, ne znam o kojoj kafani blic.net-a pricate?

Drugo, blic net je osnovan novembra 1999. godine. Od tada se firma seli 2 puta. Prvi put iz prostora kod hotela bosna u jevrejsku. I drugi put iz jevrejske u novi prostor na starcevici (zbog spajanja sa Aneks-om a zbog manjka prostora). Prodajna kancelarija je ostala u Jevrejskoj (hotel Vidovic). Dakle, radi se o 2 preseljenja u toku ovih 8 godina. Ne znam od kuda ti info o "seljakaju nekoliko puta godisnje zbog kirije"?

Joj, umoran sam od ovih kafanskih prica. :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 14:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2006, 18:18
borkoBL je napisao:
Red_Dog je napisao:
borkoBL je napisao:

:roll:
Sve sto sam rekao je argumentovano. To sto nekome smeta kada ostane bez argumenata, ne mogu pomoci...
Jedna stvar stoji, ne bih trebao trositi vrijeme na kafanske price, kao sto rekoh u predhodnom postu...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2009, 18:21 
Početnik
Početnik

Red_Dog je napisao:
[
Borko prijatelju, ne znam na osnovu čega ste zaključili da sam ja provodio svoje vrijeme "varajući pošten narod" na ovom forumu. :roll: Ovaj forum je javni tako da svako ko ima nešto na duši može to i da kaže :) , a da li sam plaćen da pišem na forumu ostaviću vas u neizvjesnosti i dilemi :wink:

Pozdrav

Prije svega ne razumijem zasto imas potrebu da me nazivas prijateljem. Rekao sam da "pomazes svojoj firmi da vara posten narod", mozes procitati i sam, ovaj put pazljivije. A uopste nisam u nekoj neizvjesnosti da li si placen da pises na forumu, mislim da me razumijes. Niti me to "koliko je crno ispod nokta" interesuje.

I hvala naposljetku onima koji omogucuju rad ovog foruma da bismo mogli JAVNO da kazemo kad nas npr. nesto tisti ili nas neko "tare".

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2009, 18:26 
Početnik
Početnik

[quote="navajoSve sto sam rekao je argumentovano. To sto nekome smeta kada ostane bez argumenata, ne mogu pomoci...
Jedna stvar stoji, ne bih trebao trositi vrijeme na kafanske price, kao sto rekoh u predhodnom postu...[/quote]

Argumenata ne fali, budi uvjeren. Sve je u registratoru, samo se nakuplja. Ne znam koji tacno argumenti te interesuju...
Ako ti smetaju kafanske price, onda se obrati svom kolegi Red_Dogu i odrzi mu lekciju kako to "nije prema internim pravilima firme" ili nesto slicno. Smislices ti vec.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]