EiLeen je napisao:
BL Boy je napisao:
Pa zar na mtel tu provjeru stanja na racunu naplacuju. To im je bas bezze. Ja na bht neplacam za taj sms racun nista, a osim toga salju mi redovno mailom listing, koji bude iskazan i na samom racunu i sve to naravno besplatno. Takodje postoji opcija i za provjeru putem web i wap koja je dosad uvijek radila. To je provjera racuna to nije sms koji ti saljes nekome vec njihovom servisu koji bi trebao biti besplatan kao sto je i onaj 444 na pre paidu. Ne znam ako to naplacuju onda to stvarno nije uredu.
To se nigdje ne plaća, ne moraš se folirati svojim eronetom...
Mislim, od kojeg zla gore?! Sve su mreže sranje....
[/b].
Nisam se ja hvalio nicim samo prenosim svoja iskustva, a nije u pitanju eronet nego bht. Pa ne znam i ja sam mislio da se nigdje to neplaca, ali evo sad cujem da to mtel naplacuje. Eronet je po meni vece zlo nego mtel bar trenutno. Oni bas znalacki odrade marketinsku kampanju skuhaju ti papicu da se zeznes, a da ni skontao nisi. Nekontam na sta si mislila kad kazes stari broj jel mislis da uzmes novi br. ali da bude sa 065 numeracijom pa valjda moze ako bas nisu svi zauzeti mada mislim da uvijek ima slobodnih br.
xander cage naravno da mozes samo ako si pre paid moras preci na post paid prelaz je besplatan. Misos to je tvoj izbor, jbg ako si student sad im nije losa ona mstudent10 tarifa pretpl.samo 10KM sa ukljucenih 10KM potrosnje na sve sta hoces uz gratis 3mb gprs i da sad im je 062 u opticaju za nove korisnike, 061 cisto sumnjam da mozes dobiti jedino ako bas insistiras.