siroliver je napisao:
Realno, svi su oni Copy-Paste, samo je stvar u izboru informacija i zanimljivosti clanaka. Ja svakodnevno nailazim na mješavinu hrvatskog, srpskog i "bosanskog" jezika, ekavice i ijekavice na svim portalima, cak i u stampanim novinama koje bi trebale imati lektore. Znaci sve je to isto, samo jedni to priznaju dok drugi prisvajaju vijesti. Zato cijenim kada se navode izvori vijesti. Index. hr je mozda i najpopularniji na ovim prostorima, ali oni se ne srame sto kupe vijesti od drugih i detaljno navode listu izvora.
Ne slažem se da su svi portali samo "copy&paste".
Pa "Index" je znao često prvi objaviti neke informacije...
Što se tiče portala "e-novine.net".
Koliko sam razumio (a jesam) oni su iz BL.
Ali, ako si iz BL onda ćeš moći lako popuniti informacije iz Bl.
I zato ti ne treba copy&paste.
Prošetaj gradom ili pogledaj kroz prozor i ukazaće ti se bar jedna tema!
Zato sam napisao da su LOŠI!!!
Usput, sve dnevne novine iz BL imaju svoje sajtove, zato ovi iz e-novine.net mogu i upotrebiti copy@paste za Banjaluku, ali to ne čine.
Ponavljam, zadnja "informacija" iz grada gdje je sjedište tog portala je objavljena 12. septembra!
Evo linka:
http://www.e-novine.net/banjaluka.htmlŠto se novina tiče, vidim da i štampa u Srbiji nekad radi copy@paste sa index-a ili sa web-a Jutarnjeg lista.
Zapravo, možda ovaj forum ima najbolji izbor informacija iz BL, jer ima kategoriju "Novosti i dešavanja".