banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 04:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 21 Dec 2008, 21:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Imal ko slike telefona da mi posta, ja bi da promjenim paket a nema linka da vidim cijena za tarifni model od 15 km npr ili onaj od 30km.
Nemogu da otvorim link.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2008, 21:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 08:48
Vincent Corleone je napisao:
Imal ko slike telefona da mi posta, ja bi da promjenim paket a nema linka da vidim cijena za tarifni model od 15 km npr ili onaj od 30km.
Nemogu da otvorim link.

nemoze niko...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2008, 21:49 
Početnik
Početnik

e ljudi...sto ne osnujemo m:tel nezvanicni forum....kad vec imamo toliko tema o kojima bi raspravljali...ko je za, nek mi posalje pp....

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2008, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
hehe, dobra ideja, ali sta imamo mi od toga kad to niko nece citati iz m:tel-a...
Mozemo se mi zaliti jedan drugome ali od toga nema nista...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2008, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Vincent Corleone je napisao:
Nemogu da otvorim link.

koji paket od 15 ili 30km to nije na mtelu jer mtel iam od 20km tj L paket ako si an to mislio

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2008, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
ma mtel je izgleda zadrzao i stare pakete u primjeni i za nove korisnike ako zele, jer sam pricao sa likom koji je uzeo telefon na start paketu i pretplata je 15km, mislim da su cijene kupovine telefona za start iste kao za L paket a za smart iste kao za xl

jbg kad ne radi dio zvanicnog sajta da se sami uvjerimo

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2008, 18:43 
Početnik
Početnik

lakisat je napisao:
hehe, dobra ideja, ali sta imamo mi od toga kad to niko nece citati iz m:tel-a...
Mozemo se mi zaliti jedan drugome ali od toga nema nista...

Pa dobro za pocetak, ali forum bi ubrzo postao popularan i citali bi ga svi "operateri" u BiH, a moglo bi biti i nesto na fazon forum M:TEL.BiH M:TEL.CG i M:TS

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2008, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ej ljudi, ja zaboravila broj u It... Ima li šanse da dobijem novu karticu bez onog papira od prije 100 god? Znam pin...
I koji telefoni se mogu uzet bez ikakve obaveze prema Mobisu?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2008, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U potpunosti se slazem euroth firma koja nije u stanju da ima vlastiti forum i da im sajt napokon radi kako treba ne zasluzuje ni da joj korisnici koji ne dobijaju nikakve pare za to prave forum, mislim ono ako oni koji su placeni za to ne rade to i ako nije njima stalo sto bi meni bilo stalo da mtel ima forum koji je uz to bio potpuno cenzurisan. Slazem se da ne bi bilo lose da se formira neki forum koji bi ukazivao na propuste i bio dosta kritican, ali kao sto rekoh ja sam vec mod na takvom jednom, tako da tamo mozete slobodno da kazete negativna iskustva u koristenju usluga svog operatera, naravno ako su ista argumentovana.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2008, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
danas sam kod kolega primjetio slicne probleme na mtel mrezi, radi se o stizanju izvjestaja o dostavljenoj poruciod prosog dana koji stalno dolazi ber pravila, nekad za 10 min signe 5 puta nekad prodje i 3 sata. uglavnom danas stiglo 30ak istih izvjestaja :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2008, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
rendzer je napisao:
radi se o stizanju izvjestaja o dostavljenoj poruci od proslog dana koji stalno dolazi bez pravila, nekad za 10 min stigne 5 puta nekad prodje i 3 sata. uglavnom danas stiglo 30ak istih izvjestaja :roll:

Sve isto mi se dešava od juče ... :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2008, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
+1

Nazvao jutros one informacije, sta li su (0655999) i rekao im sta se desava, djevojka koja se javila bila je vrlo ljubazna i rekla da ce problem biti rijesen u toku dana .. tako je i bilo, danas oko 18:00 (a sve je pocelo juce popodne) prestali su dolaziti ti izvjetaji.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2008, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Kad su ukinuli provjeru stanja računa preko sajta?

Baš bezze...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2008, 19:43 
Početnik
Početnik

Euroth je napisao:
misos, mislim da stvarno mtel ne zaslužuje fan-club forum...

Eventualno ako bi se napravio neki fazon nezvanicni za sva tri operatera, na fazon iskustva korisnika i to...

Ja sam za...

Svakako nas deru, pa da se žalimo jedni drugima bar... :lol:

Ma ko je rekao fan-club...nego samo forum...obicni...da...da za sva 3....zemo jesi za stvar?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2008, 19:47 
Početnik
Početnik

dzabaleban je napisao:

Baš bezze...

Ma fazon...da bi mi morali slati poruke za provjeru stanja racuna i tako svaki put 11 fena pa ti vidi...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2008, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
misos je napisao:
dzabaleban je napisao:

Baš bezze...

Ma fazon...da bi mi morali slati poruke za provjeru stanja racuna i tako svaki put 11 fena pa ti vidi...

pederluk strogi...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2008, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dzabaleban je napisao:
misos je napisao:
dzabaleban je napisao:

Baš bezze...

pederluk strogi...

Pa zar na mtel tu provjeru stanja na racunu naplacuju. To im je bas bezze. Ja na bht neplacam za taj sms racun nista, a osim toga salju mi redovno mailom listing, koji bude iskazan i na samom racunu i sve to naravno besplatno. Takodje postoji opcija i za provjeru putem web i wap koja je dosad uvijek radila. To je provjera racuna to nije sms koji ti saljes nekome vec njihovom servisu koji bi trebao biti besplatan kao sto je i onaj 444 na pre paidu. Ne znam ako to naplacuju onda to stvarno nije uredu.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2008, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Moj prijatelj se zalio RAKu na Eronet sto su mu na mjesecnom listingu za poslane smsove slali samo broj njihovog servisnog centra. Sad uredno salju spisak na koji si broj poslao sms, sto i ima neke koristi, a ne da ti u izvjestaju stoji da si imao 238 poruka na isti broj - sms servisni centar.
Na isti nacin je rijesio i mogucnost da sa eroneta moze pozvati policiju RS na onaj broj 120 ili tako nesto. Prije nije moglo, a njemu zatrebalo kad je imao saobracajku. Covjek popizdio, zalio se i natjerao ih da rijese to.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2008, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sto se tice tih kodova moglo se mislim uvijek samo je recimo morao zvati predbroj 051 pa onda nije radilo ono sa kratkim kodovima kao sada sto ima na sva 3 operatera.Ja mogu da kazem da na bht je recimo zvanje bihamk pa cak i ams rs besplatno i radi sa kratkim kodom, nesto nisam siguran da je kod mtela to bas free.mozda sad i jeste.Sto se tice listinga meni je to uvijek dolazilo tako sa tacnim ispisom kome sam koliko poslao sms koliko sam minuta s kim razgovarao sve u racunu dodje, mislim da je to korektno s njihove strane, na webu imam i detaljniji prikaz, za sad nisam imao potrebe za reklamacijom tako da to i ne gledam.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2008, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Nije moglo sa 051, probavao je on te opcije pa nije uspio. Sad moze sa 063 bez pozivnog 051 dobiti policiju na onaj njihov kratki broj, ne znam koji je tacno.
A nije ni on imao reklamacija, samo je htio da ne dobija 2 stranice sa istim brojem vec da to ima nekog smisla. Rekli mu da to ne moze, da nemaju tehnicke mogucnosti, pa kad se zalio RAKu onda su napravili kako treba, odjednom se stvorile tehnicke mogucnosti.
A za ove kratke brojeve mu obecavali nekoliko puta rijesiti problem pa nisu nikako. Tek kad se zalio RAKu, onda su to sredili i rekli da nije morao pisati raku, rijesili bi to oni i sami, hehe.
Nek ima neko ko i mobilne operatere moze malo muciti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]