drug je napisao:
A ako mu je bila namjera da “popusi” otkaz na HTV-u i u tome sad ima dobre izglede, uzimajuci u obzir da Hloverka jedva ceka da ga otkaci…Ako je, zbog izrazito lose klime koja u zadnje vrijeme vlada na HTV-u, vec imao namjeru da popusi otkaz, onda je to uradio krajnje efektno, nema sta, a nadam se da je vec obezbijedio i teren za “uzmak” na Novu ili RTL ili Emotion…

E ako pak nije obezbijedio radno mjesto vec negdje, onda je ispao neocekivano glup
majlili je napisao:
kao sto sam i rekla malo mi je stankovicevo ponasanje ne uvjerljivo. a i meni je palo na pamet to da, kako se vec pricalo o prelasku u beograd, zna da odlazi pa mu je svejedno, hoce da isprovocira celne na htv.
a i kako nije ranije prekinuo emisiju, bar je vrhunac bio ono ispaljivanje, a on prekida kad ovaj spomenu ime pjesme...
Ja napisah da je to win-win situacija.
Dakle, svi su na dobitku.Let 3 je dobio dodatnu promociju pred izlazak novog albuma…
A
Stanković će dobiti veću gledanost i bonuse (veća svota u ugovoru za 2009.)…
Ako dobije otkaz i tu je
winner jer je sa HRT-om vezan posebnim ugovorom po kojem bi morao platiti "penale" u slučaju raskida ugovora i prelaska na drugu TV, a čak ga mogu i tužiti jer mu nije istekao ugovor ako bude htio preći...
Iste ugovore imaju i Milić, Latin, pa čak i Hloverka...
Inače HRT je tužio Hloverku jer je prekršila ugovor prelaskom na NOVU.
Koliko znam, još uvijek su na sudu iako se ova vratila na HRT.
Dakle: Let 3 vs. Stanković 1:1drug je napisao:
Ne pogledah emisiju ali nadjoh na netu
Ha ha ha. Gledaš na net-u. Jel’ to da te Mareco Index Bosnia iliti M.I.B (čitaj
meni in black) ne bi skinuo sa platnog spiska zato što ti na TV-u nije non-stop RTRS?