banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 04:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 08:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2003, 12:00
Ej langolijer,zaista ti ne mogu otkriti moj identitet jer bi prestalo da bude zabavno polemisati sa vama.Rekla sam vec da radim ozbiljniji dio posla u PINK-u.Eksperimentalni program prestaje pocetkom narednog mjeseca i obradovacemo vas velikim brojem filmova,sportskih i informativnih emisija. Kada je rijec o Grand-u, to je zakupljen termin i mi tu ne mozemo nista,to gazdi donosi novac a i nama,cista ekonomija.Pozdrav! 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 10:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ostajem pri tvrdnji da Pink nije namjenjen nikome drugome do primitivcima sto se vidi iz programa koji prikazuju
svaki put kad preletim preko tog kanala ili su sapunice ili su turbo folk pjevaljke ili neke voditeljice koje se uvijaju kao metiljave krave i mlate praznu slamu (u prijevodu pricaju a nista smisla nema)
pateticno

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 21:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2003, 13:24
Mislio sam da ne stavljam odgovor, ali... Svako u pocetku treba da se nauci da radi, samo rekoh na BH radiju traze diplomu. PINK BIH ima 3 studija, ako se ne varam, Banja luka, Sarajevo i Bjeljina, pa se pojavljuje drugaciji naglasaku govoru. Ne kritikujem, niti sam za, briga me ako mi ne odgovara program, promjenim Ch. Samo nisam siguran koliko se puta reprizira Sarajevo On line, Banja Luka.... (nesto), Sportissimo, jer mi se cini da se ponavlja par puta i kada pogledam Pink skoro uvijek ide nesto vec navedeno. Svidja mi se kada je neki film, mada ima svoje favorit TV stanice.

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2004, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
u pravu si. a to što su naglasci različiti, zašto bi trebalo da nam smeta? pa ljudi, imajmo tolerancije ili samo prebacimo na drugi kanal! :)
jedino i mene strašno nervira taj sarajevski naglasak, ali ima nekih koji se i mogu slušati... pa meni je gore kad oni na BN-u počnu ekavski... strašno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2004, 15:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
pinki je napisao:
Mrvice sreco,samo mala ispravka,misljenje se ne iznosi nego saopstava.Nista licno

heh..nema sta, ako neko moze "uteci s linije" mogu i ja "iznijeti misljenje" :lol:

s tobom ne zelim diskutovati, svjesna si sopstvenih nedostataka pa se sluzis provokacijama, ni citanje ti nije jaca strana, poradi malo na tom i probaj jos koji put procitati ono sto sam napisala, mozda nesto i skontas.

sve najbolje. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 13:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2003, 12:00
Ma mrvice.sto se tako brzo"palis",ti si bas nezadovoljna zivotom.Ne moras vise sa mnom da diskutujes pokusaj to da uradis sama sa sobom,moguce je vjeruj i ima efekta.Nadam se da ces prestati da budes cangrizava i nervozna,eto ti svoje nedostatke ne mozes da sakrijes,kriju se iza svake tvoje rijeci.Uzivaj,praznici su.PS Gledaj PINK bice ti ljepsi zivot,potrudicu se,obecavam. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 12:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
pinki - jel ima prostora kod tebe u ozbiljnom delu posla ( mada mislim da je gotovo sve vezano za televiziju ozbiljno) na pinku mesta za mene?
javni na private:)
thx!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2004, 15:12 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2004, 13:14
Чисто промуслиманско-дупеувлакачка телевизија, која покушава да се додвори муслиманској и дијелом хрватској публици у Федерацији. Очигледни примјери су она глупа реклама за Фаст која је шла једно вријеме са гласом сарајевског уличара који се кребељи и говори "Купују се на траф'ци ал нису нов'не". Изгледа да су брзо сконтали да је то ужас и за "федералну публику" па су почели да емитују нормалне рекламе за Фаст са изворног Пинка. Па онда спртисимо, кад су исти дан играли Жељезничар и Звезда на међународној сцени, читав спортисимо су блејали о Жељи, а о Звезди ни ријечи. А у РС и БиХ сигурно има ако не више онда бар подједанко навијача Звезде него Жеље. Ал шта ћеш, ваља се увући у дупе муслиманима, да је то ко бива и њихова ТВ. Мислио сам да Независне новине нико не може премашити у увлачењу у дупе муслиманима и Хрватима, ал ови су их премашили. Додуше, то ти је исти к... само друго паковање. Исте филмове који се на нашем Пинку пуштају титловани ћирилицом, они овде претитлују на латиницу, да случајно Мујо ил Фрањо не би пребацио канал кад види ћирилицно писмо.
Ево видим данас на Инфотопу у подне ставили су и неку Хрватицу да се фрљака терминологијом сијечањ, прорачун, учинковито, и другим "туђманизмима" не били се примили код Херцеговаца, ал тешко да ће им то проћи. Труде се да угоде Муји и Фрањи кроз језик и писмо, како не контају да су они за њих ипак само "српска телевизија", "телевизија из Београда" и сл. Зар не контају да тако губе и код једних, и других и трећих. БУДИ ОНО ШТО ЈЕСИ, АЛИ БУДИ. Да се придржавају ове реченице већа би им била гледаност. То показује и примјер БН телевизије (о квалитету њеног програма други пут) која интензивно користи ћирилицно писмо, чак и екавицу, а гледана је на свим просторима мх Федерације гдје допире сигнал. А ови о којима говоримо, што би се рекло, нит смрде нит миришу.
Ми у Бијељини можемо пратити оба Пинк канала, па можемо видјети ту разлику мало више него западни дио Српске. Коментари по граду су више него ужасни. На жалост, регистровани су овде код нас са сједиштем телевизије, мада би, обзиром на програм, боље било да су у СА, више би им пристајало. Ваљда ће неко са тог Пинка прочитати ове силне постове и сконтати неке ствари

Vrh

Tema posta: ZLO
PostPoslato: 29 Jan 2004, 15:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jan 2004, 15:20
ZLO I DNO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 11:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
pinki - ???

jel bi se moglo cuti malo misljenja ekipe iz Bijeljine. To poredjenje programa PINK i Piink bh?
BIlo bi zanimljivo...

Vrh

Tema posta: Re: TV Pink u BIH
PostPoslato: 10 Dec 2008, 16:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Nov 2008, 15:09
Pa PINK (u stvari zgrada) tj emiter je i kupljen u Sarajevu radi zabave ..............da muslimani nebi mislili samo na džihad .......pa da se i oni ko ljudi malo zabave ......jedan je život he he he ----------------------------------Ekipa iz bijeljine..

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2008, 16:34 
srpska je napisao:
Pa PINK (u stvari zgrada) tj emiter je i kupljen u Sarajevu radi zabave ..............da muslimani nebi mislili samo na džihad .......pa da se i oni ko ljudi malo zabave ......jedan je život he he he ----------------------------------Ekipa iz bijeljine..

:roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2008, 17:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
srpska je napisao:

Nisi ti kriv. :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2008, 03:38 
Početnik
Početnik

Dust je napisao:
srpska je napisao:

Nisi ti kriv. :roll:

NE TI SI!!! :fadein:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2008, 12:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
srpska je napisao:

Ima li ovdje na ovom forumu moderatora i ako ima zašto se ne drže propisa koje su između ostalog sami napisali?? Zar nitko ne vidi kakve bolesne poruke piše ovaj lik?? :roll:

Citat kod registracije na forum:
Citiraj:
Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “banjaluka.com forumi” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2008, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ma pusti budaletinu, on je sam sebi kazna :)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2008, 14:44 
Početnik
Početnik

Neznam samo šta tu ima "vulgarno, klevetnički i sa puno mržnje" ?????? points ostao si bez poena... :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 19:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Dec 2008, 19:08
Da ne otvaram posebnu temu... - ko je bio gost u današnjem Dvogledu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]