banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 00:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 03 Dec 2008, 00:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
info_elta2 je napisao:
Iskreno rečeno na drugoj strani nemamo sagovornika koji ne razume potrebu da bude viđen u BL, zasto je to tako, neznam nadam se da ce izkazati vise interesa za B92 u BL. Sto se tice Animal Planet za digitalnu je zagarantovan, za anlognu cemo vidjeti. Enter, Metropolis s njima nismo razgovarali niti oni nisu nas kontaktirali, ali evo poslacemo jim vec u ovoj sedmici pismo, da smo zaiteresovani za saradnju pa cemo vidjet.
Za Fox tv Srbija moramo pitati AGICOA dali krije ta prava pa vam onda mozemo dati odgovor. AGICOA se je obavezala da ce na svaki nas zahtev odgovoriti u roku 15 dana, to je dikcija najnovijeg ugovora, koji trebamo potpisati do kraja ovog mjeseca.

Hvala lijepo na odgovoru. Zelim Vam puno srece u pregovorima koji su, znam to dobro, teski.
P.S. Poslao sam Vam private mail!

filozof sa vrbasa je napisao:
Vjerovatno je moj potpis otjerao B 92 iz ovih krajeva na duže vrijeme. :lol:

:lol: :lol: :lol: A ti si znaci krivac sto cu ipak morati gledati gradsku skupstinu na Simicu? :lol: Evo je sljedeca u ponedjeljak...budzet grada je na dnevnom redu... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 00:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2008, 07:35
maki66 je napisao:
Kod mene u Doboju već par dana imamo duplo Alternativnu televiziju iu Banja Luke i to na kanalima S09 i C31 dok je hrvatski RTL nestao na S14. dali je promena šeme ili neki kvar? A da ne govorim da mi na pojedinim kanalima ima providne mreže a obzirom da imam televizor koji nema opseg frekvencije od S21-S30 onemogućeno mi je gledanje par kanala , šta da radim da uklonim nedostatke?

Kao prvo pozoveš servisnu službu, a kao drugo kupiš drugi televizor ili nagovori Eltu da prilagodi programsku šemu tvom biraču kanala, mada bi je u tom slučaju morali smanjiti bar za deset kanala.Mrežu imam i ja na RTRS-u ispod koje ide Vikom zbog nevjerovatne snage predajnika i loših filtara koje koriste, ali za to je već nadležan RAK.RTL ide privremeno na s24, pošto sam ih zvao po tom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Hvala na obavještenje drug, moram to gledati da se nauružam argumentima za narednu godinu kada je budem napadao sljedećih godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 21:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Jedno pitanje. Zašto u ponedjeljak, 1.12., nije bilo Federalne tv od nekih 19h do 21h? Slučajno se poklopilo baš tako da nismo mogli gledati emisiju "60 minuta", pa tako idete u prilog tvrdnjama (njihovim, tj. Bakirovim) da od viših instanci stižu naredbe da isključite FTV za vrijeme te emisije. Ako to nije bilo slučajno, onda je to stvarno žalosno. Osim toga, jednom sam već, prije nekih mjesec dana, zvao i pitao zašto nema FTV-a (isto tako slučajno se desilo da je nije bilo u jedan ponedjeljak, oko 20h), a vaš službenik, odnosno serviser, mi je odgovorio da 60 minuta mogu gledati na NTV 101, jer ste sklopili ugovor sa njma da reemituju najzanimljivije emisije sa FTV dok ga vi ne "ustabilite". E pa sinoć nije bilo ni NTV 101!
Ja sam emisiju pogledao na sajtu FTV-a, ali nekako mi je tu previše slučajnosti.
Inače, ono što ste obećavali, da neće biti toliko čestog iskakanja kanala, za sada niste ostvarili. Još uvijek se nadam da su obećanja da će se stanje popraviti, bila iskrena i da se trudite po tom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
mr.no je napisao:
Jedno pitanje. Zašto u ponedjeljak, 1.12., nije bilo Federalne tv od nekih 19h do 21h? Slučajno se poklopilo baš tako da nismo mogli gledati emisiju "60 minuta", pa tako idete u prilog tvrdnjama (njihovim, tj. Bakirovim) da od viših instanci stižu naredbe da isključite FTV za vrijeme te emisije. Ako to nije bilo slučajno, onda je to stvarno žalosno. Osim toga, jednom sam već, prije nekih mjesec dana, zvao i pitao zašto nema FTV-a (isto tako slučajno se desilo da je nije bilo u jedan ponedjeljak, oko 20h), a vaš službenik, odnosno serviser, mi je odgovorio da 60 minuta mogu gledati na NTV 101, jer ste sklopili ugovor sa njma da reemituju najzanimljivije emisije sa FTV dok ga vi ne "ustabilite". E pa sinoć nije bilo ni NTV 101!
Ja sam emisiju pogledao na sajtu FTV-a, ali nekako mi je tu previše slučajnosti.
Inače, ono što ste obećavali, da neće biti toliko čestog iskakanja kanala, za sada niste ostvarili. Još uvijek se nadam da su obećanja da će se stanje popraviti, bila iskrena i da se trudite po tom pitanju.

Sto se nas tice to je cist slucaj. Nemozemo garantovati, da neko drugi na oddajnim tackama FTV nepravi sabotazu ali u to nevjerujem. Ntv 101 prenosi emisiju 60 minuta i ako nema FTV tamo bi je moralo biti. Ukoliko nije bilo ni na tom programu, valda je jasno, da je problem daleko širi i izvan podrucja Elta Kabel. Sigurno je jedno, da se Elta svim sredstvima trudi da FTV bude viđena u kablovskom sistemu Banja Luka. I iskreno receno tu su velike tehnicke teskoce kao sto vidite. Sve drugo su nagađanja. Ako bi netko precizno vodio evidencu o svakom ispadu ftv moglo bi se tacno zakljuciti dali je ispad na satelitu ili je ispad na odasiljacu na Vlasicu. Sve se to da utvrditi pa naci krivca za prekid emitovanja i objaviti javno da se zna u cemu je problem, tad ne bi bilo razloga niko da sumnja.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Nije bilo ni NTV 101 u to vrijeme u kablovskom sistemu. A ako stvarno neko drugi pravi sabotažu, u vašem je interesu da to objavite i skinete sumnju sa sebe. Bar ono što vi znate.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 22:06 
Pripravnik
Pripravnik

mr.no je napisao:
Nije bilo ni NTV 101 u to vrijeme u kablovskom sistemu. A ako stvarno neko drugi pravi sabotažu, u vašem je interesu da to objavite i skinete sumnju sa sebe. Bar ono što vi znate.

Pa baš to je dokaz da je problem siri, jer NTV 101 prima FTV u Prijedoru i po vlastitim linkovima dolai do Banja Luke. Ako istovremeno nije bilo NTV 101 u Prijedoru u studiu NTV i u Banja luci ako je nije bilo, onda je jasno da je problem na strani FTV. Mi neznamo za razloge zasto FTV tada nije bilo, neka se bavi sa tim FTV, mi znamo da krivica nije na nasoj strani.
Za vašu informaciju 27.11.08 u Sarajevu je odrzan sastanak predstavnika FTV i Elta Kabel na temu kako obezbediti kvalitetan prijem signala u Banja Luci. Na sastanku su dogovoreni neki tehnički detalji sta zajedno odraditi za bolji prijem i opste se nije razgovaralo o najmanjoj mogucnosti bilo cije sabotaze, nego iskljucivo kako obezbediti kvalitetan signal za stalan prijem.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2008, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Nov 2008, 12:21
Moze li se konacno nakon 7 dana aktivirati titl na TRAVEL-u ?
H V A L A !

P.S. 7 dana , a ne primjetiti kako nema titla , sramota ...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2008, 14:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
ftv s vlasica se lijepo vidi na 29 kanalu u budzaku, petricevcu, paprikovcu. pretpostavljam i na sibovima, jel se ne moze nekim linkom doturiti do elte da nema vise tih iskakanja i problema

takodje da li se moze sklopiti ugovor sa total tv pa ga odatle uzimati,ili sa satelita 11w gdje je kodiran u biss

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2008, 16:52 
Početnik
Početnik

IloveBL je napisao:
ftv s vlasica se lijepo vidi na 29 kanalu u budzaku, petricevcu, paprikovcu. pretpostavljam i na sibovima, jel se ne moze nekim linkom doturiti do elte da nema vise tih iskakanja i problema

takodje da li se moze sklopiti ugovor sa total tv pa ga odatle uzimati,ili sa satelita 11w gdje je kodiran u biss

Pa elta FTV i skida sa satelita !
U ponedeljak uvece ni na totalu nije bilo signala FTV.
Pojavio se negdje oko 9i30.
Provjerio sam i na 11W, nije ga bilo,
tako da za ovo ne treba kriviti eltu.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2008, 19:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
a da ftv postavi svoj predajnik i za banja luku, mislim kad je tako trazen :lol:

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2008, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kada bi na svijetu svaka TV kuća ispunjavala želje pojedinaca i postavljale predajnike, ne bi nam trebala ELTA. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
evo jutros nema OBN-a, FTV-a, NTV 101 i MTV Adrie

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 15:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
jbg. duvo jak jugo nocas, odnio im pola antena :D
Daj ELTA prisarafite tu svoju opremu malo bolje da se ne desava vise (po pravilu) da nestaje slika cim dune malo jaci povjetarac!
Kako cemo u Evropu i digitalno doba sa takvim neprofesionalizmom?

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 16:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
IloveBL je napisao:

FTV u Total TV-u je užasno loš .... slika je koma :confused2:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2008, 17:47 
Početnik
Početnik

mile.k je napisao:
H V A L A !

Vec 10 dana !!!
K R E T E N I !!!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2008, 18:24 
Pripravnik
Pripravnik

mile.k je napisao:
mile.k je napisao:
H V A L A !

Vec 10 dana !!!
K R E T E N I !!!

Travel ima titlovanih oko 40% svojih emisija u jednom danu. Sto znaci da veci deo dana nema podnapisa. Mislim da je problem u tome zato sledite vise emisija u toku dana ako zelis vidjeti ako ima podnapisa ili nema. Tako bi moralo biti cjelo vreme i u ovih napomenutih 10 dana. Razumljivo podnapise određuje tv kuca i mi ih samo preuzimamo.

pozdrav
Elta Kabel

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2008, 18:26 
Pripravnik
Pripravnik

BSE je napisao:
evo jutros nema OBN-a, FTV-a, NTV 101 i MTV Adrie

OBN i Pink su ispali zbog odasiljaca na Sibovima. Za MTV Adria i NTV 101 nemam informacija za sada.

Elta Kabel

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2008, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jel moguce ikako da se sredi teletext na RTL-u?

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2008, 10:31 
Početnik
Početnik

info_elta2 je napisao:
mile.k je napisao:
mile.k je napisao:
H V A L A !

Vec 10 dana !!!
K R E T E N I !!!

Travel ima titlovanih oko 40% svojih emisija u jednom danu. Sto znaci da veci deo dana nema podnapisa. Mislim da je problem u tome zato sledite vise emisija u toku dana ako zelis vidjeti ako ima podnapisa ili nema. Tako bi moralo biti cjelo vreme i u ovih napomenutih 10 dana. Razumljivo podnapise određuje tv kuca i mi ih samo preuzimamo.

pozdrav
Elta Kabel

gospodine info elta 2

Pricate price za malu djecu, a sad cu vam reci zasto :
posto imam total tv, a koristim i vasu analognu kablovsku, na svom tv LG 42 koji ima pip funkciju ( nadam se da znate sta je to ) ,postavim obadvije slike odjednom, na totalu uredno radi prevod i to 80-90% , ( a ne 40% kao sto tvrdite ), a na kablovskoj ga nema.
Prema tome vase objasnjenje nema veze s pamecu ...
Idite u centralu i pritisnite tipku za DVB titl !
Zar je to tako tesko za vrhunske strucnjake ? !!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]