banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 21:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2008, 21:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2007, 17:57
Zar nije tako?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
V@nja je napisao:
Nije

Potpisujem!

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pfuj!

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ne samo da nije, nego bih, kada udjem u kafic, svim onim pusacim volio zabiti upaljenu cigaretu u usta, joj kad me pocne gristi za oci i krenem kasljati, a dodjem kuci i smrdim gore nego da sam se prevrtao u hektolitrima povracke i sracke!!! :mad: :mad: :mad: :mad:
Stvarno se u velikom broju slucajeva pokazu kao sebicna bezobzirna hedonisticka marva, trudnice koje puse, pusaci koji su toliko jadni da ne mogu obuzdati nagon i puse u vrticima i bolnickim sobama, cak se i u bioskopu znalo zapaliti, pu ebem ti karakter!

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
lakisat je napisao:
V@nja je napisao:
Nije

Potpisujem!

I ja

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
i kad mi uđe u auto i vadi kutiju cigareta i pita jel se kod tebe ne puši u autu???

I onaj izraz kad mu kažem: Naravno da nedozvoljavampušenje u autu....
neke stvari se ne mogu kupiti novcem...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
DELLBOY je napisao:
lakisat je napisao:
V@nja je napisao:
Nije

Potpisujem!

I ja

:)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Rakun_Slavko je napisao:
Ne samo da nije, nego bih, kada udjem u kafic, svim onim pusacim volio zabiti upaljenu cigaretu u usta, joj kad me pocne gristi za oci i krenem kasljati, a dodjem kuci i smrdim gore nego da sam se prevrtao u hektolitrima povracke i sracke!!! :mad: :mad: :mad: :mad:
Stvarno se u velikom broju slucajeva pokazu kao sebicna bezobzirna hedonisticka marva, trudnice koje puse, pusaci koji su toliko jadni da ne mogu obuzdati nagon i puse u vrticima i bolnickim sobama, cak se i u bioskopu znalo zapaliti, pu ebem ti karakter!

To za vrtice i bolnicke sobe necu ni komentarisati, ali kafici..Ima pozoriste, ima bioskop, drz ne daj, i rijesen problem..Jebga, ne mozes izaci u kafic, i kukati kako ti smeta dim.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
A sto ne bi moglo, kad je vec po zakonu zabranjeno i kod nas, samo se ne postuje? Ili barem nepusacki kafic.
Ali su mi glupe pusacka i nepusacka zona u restoranima. Sto neko rece, to je kao kad bi podijelio bazen na dio u kojem smijes pisati u vodu i dio u kojem ne smijes.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 13:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakav je tacno zakon, ne znam u detalje. Ali cak i ako je zabranjeno, a ljudi nesmetano puse, onda je kriv gazda, a ne pusaci.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 13:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Naravno da je zabranjeno, ukoliko nema odvojen dio za pusace!
Ironija je kad stoji znak zabranjeno pusenje a na stolu pepeljara :angry4:

?>

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izvini a zasto ne mogu kukati? Je li negdje napisano da je cilj izlaska u kafic pusenje, i da se ne trebam zaliti ako disati ni gledati ne mogu u istom?
Cilj je provesti se sa drustvom, popiti pice, poslusati bend sta vec, nigdje ne vidim da je svrha kafane da smrdim nakon 5 provedenih minuta u njoj i da se gusim ostatak vremena ili brisem zakrvavljene oci!

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 14:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Nov 2008, 19:20
Nikotin ostavljamo smrtnicima.. mi gore sa hroničnim bronhitisom, preferiramo da ne bazdimo i ne čadimo k'o dimnjak na fabrici tutkala... :)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Rakun_Slavko je napisao:
Izvini a zasto ne mogu kukati? Je li negdje napisano da je cilj izlaska u kafic pusenje, i da se ne trebam zaliti ako disati ni gledati ne mogu u istom?
Cilj je provesti se sa drustvom, popiti pice, poslusati bend sta vec, nigdje ne vidim da je svrha kafane da smrdim nakon 5 provedenih minuta u njoj i da se gusim ostatak vremena ili brisem zakrvavljene oci!

A da se zabrani alkohol u kaficima?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kada bude zakonom dozvoljeno pusenje na javnim mjestima, i kada budu PRODAVALI cigarete legalno u kaficu, onda nek puse, ali opet, dalje od mene i mojih pluca koje cuvam...
Sta mislis da ja prostrem po kafanskom stolu cevape sa lukom, ne pise da ne smijem, nije zabranjeno, a cevape, kao i cigare, ne prodaju u kaficu?
Alkohol ce se kad-tada zabraniti, tacnije, bice zaboravljen, kada ljudska vrsta preraste to, ne uskoro, ali neminovno da.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 15:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2006, 16:02
Rakun_Slavko je napisao:

e slazem se, jedva cekam da tamo zabrane pusenje. jbg, truj sebe ako hoces, ali nemoj i mene. i jos mi poslije izlaska bar sat vremena nema spavanja, dok operem kosu, dok ono sto sam nosila to vece..daaaj!!! :mad: :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
:D

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E i taj imageshack je pao qrtzy za ushi, vec danima nista ne mogu otvoriti...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 18:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:

Ne da mozes ili ne mozes kukati, nego nije bas najlogicnije. Kao kad bi se zalio kad odes na stadion da je preglasno, kad bi se zalio na stocnoj pijaci da ne mozes da podneses "voj", "noj", "tuj"..Jednostavno neke stvari idu jedna s drugom. Pritom mislim na mjesta ili lokale gdje je pusenje dozvoljeno. Jbg, ja kad dodjem negdje gdje mi se ne svidja atmosfera, muzika, drz ne daj, ja promjenim mjesto.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]