banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 29 Nov 2008, 00:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
elta-servis je napisao:
Problem sa menijima na kanalima je riješen odmah jutros, a sve je posledica noćašnjeg, par puta uzastopno, nestanka el.energije koje ni ups-ovi nisu adekvatno amortizovali.Još jednom napominjem naše cijenjene korisnike da je broj za sve reklamacije 065/560-912.

Taman sam htio jutros oko pola 3 da te dignem iz kreveta, ali rekoh ajd necu, neka cova spava, ne valja biti takav a tako mi se gledala repriza Partizana jer nisam gledao "live"... :lol:
Nego, zasto se ne osvjezava ponuda, nema vec nekoliko mjeseci nista novo u ponudi...stojimo na 46, a rekoste 60 do Nove godine???

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 19:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
drug je napisao:
elta-servis je napisao:
Problem sa menijima na kanalima je riješen odmah jutros, a sve je posledica noćašnjeg, par puta uzastopno, nestanka el.energije koje ni ups-ovi nisu adekvatno amortizovali.Još jednom napominjem naše cijenjene korisnike da je broj za sve reklamacije 065/560-912.

Taman sam htio jutros oko pola 3 da te dignem iz kreveta, ali rekoh ajd necu, neka cova spava, ne valja biti takav a tako mi se gledala repriza Partizana jer nisam gledao "live"... :lol:
Nego, zasto se ne osvjezava ponuda, nema vec nekoliko mjeseci nista novo u ponudi...stojimo na 46, a rekoste 60 do Nove godine???

Nismo nikada nismo ni izjavili da ce biti analognih programa 60 do nove godine. Nekoliko programa ce biti dodato u Banja Luci i Doboju u analognu semu najkasnije 5.12.08. Jedan od tih programa je sigurno History Channel sa srpskim titlovima. Kako cemo dodavati programe u analognu semu posle 5.12.08 zavisi od globalnih događanja u sirem regionu, najvise od brizine digitalizacije.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:D Ura za History chn. , baš ste me prijatno iznenadili. Samo stavite ga na kanal i frekvenciju da ga i mi sa starim televizorima možemo gledati.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

info_elta je napisao:

Poslato: 03 Okt 2008, 23:18
1.11.2008 starta osnovni paket kako već napisah programi će biti gotovo identićni sadašnjem osnovnom paketu. Do Nove godine uvešćemo sigurno još jedan paket od 9 kanala, kojih još nije odlućeno jer još uvjek pregovaramo sa stranim tv kućama...

info_elta je napisao:
Poslato: 04 Okt 2008, 22:00
Analogna programska sema će imati oko 50 do max 60 televizijskih kanala.
Jedna preplata se plaća i ona ukljućuje i osnovni paket analogne i osnovni paket digitalne televizije u paketu skupa...

:evil3:

Svaka cast za History, to je bas ono sto je nedostajalo... :evil3: Naravno, iako sam Vam poslao nekoliko mail-ova nisam dobio odgovor na pitanje sta je sa Animal Planet, Motors tv, HBO Adria, Fox Life ili Fox Crime...kao sto od marta pisem mailove kada mozemo ocekivati B92, FOX TV Srbija, Enter, Metropolis...i naravno DAVNO obecani - KANAL D?
Nikad ili nekad?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
info_elta je napisao:

Poslato: 03 Okt 2008, 23:18
1.11.2008 starta osnovni paket kako već napisah programi će biti gotovo identićni sadašnjem osnovnom paketu. Do Nove godine uvešćemo sigurno još jedan paket od 9 kanala, kojih još nije odlućeno jer još uvjek pregovaramo sa stranim tv kućama...

info_elta je napisao:
Poslato: 04 Okt 2008, 22:00
Analogna programska sema će imati oko 50 do max 60 televizijskih kanala.
Jedna preplata se plaća i ona ukljućuje i osnovni paket analogne i osnovni paket digitalne televizije u paketu skupa...

:evil3:

Svaka cast za History, to je bas ono sto je nedostajalo... :evil3: Naravno, iako sam Vam poslao nekoliko mail-ova nisam dobio odgovor na pitanje sta je sa Animal Planet, Motors tv, HBO Adria, Fox Life ili Fox Crime...kao sto od marta pisem mailove kada mozemo ocekivati B92, FOX TV Srbija, Enter, Metropolis...i naravno DAVNO obecani - KANAL D?
Nikad ili nekad?

Sa FOX life i FOX crime smo vrlo blizu, sve cemo znati u naredna 3,4 dana, kanal D cemo ubaciti u analogni paket, FOX tv Srbija msilim da nemaju autorksa prava za bih, pa ga necemo moci dati, za HBO ce sigurno biti kao dodatni paket u digitaliji, cekamo potvrdu, da vidimo dali imaju sada rjesena autorska prava za bih jer su jula rekli, da su blizu toga. Motors tv je moguce dobiti,planiramo ga u digitalni paket

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

info_elta2 je napisao:
Sa FOX life i FOX crime smo vrlo blizu, sve cemo znati u naredna 3,4 dana, kanal D cemo ubaciti u analogni paket, FOX tv Srbija msilim da nemaju autorksa prava za bih, pa ga necemo moci dati, za HBO ce sigurno biti kao dodatni paket u digitaliji, cekamo potvrdu, da vidimo dali imaju sada rjesena autorska prava za bih jer su jula rekli, da su blizu toga. Motors tv je moguce dobiti,planiramo ga u digitalni paket

Konacno malo i dobrih vijesti...da Vas i pohvalim a ne samo da kudim...pitanje: zar nije po istom principu moguce dobiti dozvolu za FOX TV Srbija kao i za TV Avala? :evil3:

Sta je sa B92? Obecano jos u martu da ce biti ubrzan proces pregovaranja? Kakve su sanse za B92 ili bar tematski B92 INFO, zatim za Enter, Metropolis, bar u analognom...Zatim za Animal Planet da se ne ponavljam vise, ali kad nema odgovora, hm, moram.. :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 07:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
@info_elta2
Zanima me ako znate dokle se došlo sa digitalnom televizijom što se Prijedora tiče i da li će i u Prijedoru biti History Channel u osnovnoj analognoj ponudi.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
u skladu sa odgovorima moram da postavim pitanje : kanal D, motors i ostali kanali, kazete, bice dodani u digitalni paket, a sta je sa analognim ?
i hvala za History, jedva cekam da se pojavi u prog. semi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 15:42 
Pripravnik
Pripravnik

BSE je napisao:
u skladu sa odgovorima moram da postavim pitanje : kanal D, motors i ostali kanali, kazete, bice dodani u digitalni paket, a sta je sa analognim ?

History i Kanal D sigurno idu u analognu semu, Motors tv ce biti u digitalnom,a ne u analognom paketu, za Fox crime i Life još se nismo odlucili u koju semu idu.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 15:44 
Pripravnik
Pripravnik

corttex je napisao:
@info_elta2
Zanima me ako znate dokle se došlo sa digitalnom televizijom što se Prijedora tiče i da li će i u Prijedoru biti History Channel u osnovnoj analognoj ponudi.

Signal je vec 10 dana u Prijedoru i je trenutno na testiranju. Kada bude pustena digitalna televizija, obavjestiti cemo vas.
O promjeni programske seme u Prijedoru bice doneta odluka 31.12.2008.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 16:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
info_elta2 je napisao:
BSE je napisao:

History i Kanal D sigurno idu u analognu semu, Motors tv ce biti u digitalnom,a ne u analognom paketu, za Fox crime i Life još se nismo odlucili u koju semu idu.

E to me interesuje, jer koliko mi se cini rekli ste da ce ponuda kanala u digitalnom i analognom biti ista
zasto se sad kanal stavlja samo u digitalni paket ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jednom je info elta objašnjavao da tu zavisi i od samih TV kuća koji diktiraju da li će ići analogno ili digitalno.

Baš je jedanput spominjao da su htjeli Eurosport plasirati digitalno, međutim Eurosport je to zabranio.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E da, sto nema DSF-a vec nekoliko dana? Ne mogu gledati poker! :)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Pitanje: zar nije po istom principu moguce dobiti dozvolu za FOX TV Srbija kao i za TV Avala? :evil3:

Sta je sa B92? Obecano jos u martu da ce biti ubrzan proces pregovaranja? Kakve su sanse za B92 ili bar tematski B92 INFO, zatim za Enter, Metropolis, bar u analognom...Zatim za Animal Planet da se ne ponavljam vise, ali kad nema odgovora, hm, moram.. :-?

Redovno placam racune, zasluzujem bar odgovor na ovo vrlo jednostavno pitanje... 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 20:34 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
info_elta2 je napisao:

Konacno malo i dobrih vijesti...da Vas i pohvalim a ne samo da kudim...pitanje: zar nije po istom principu moguce dobiti dozvolu za FOX TV Srbija kao i za TV Avala? :evil3:

Iskreno rečeno na drugoj strani nemamo sagovornika koji ne razume potrebu da bude viđen u BL, zasto je to tako, neznam nadam se da ce izkazati vise interesa za B92 u BL. Sto se tice Animal Planet za digitalnu je zagarantovan, za anlognu cemo vidjeti. Enter, Metropolis s njima nismo razgovarali niti oni nisu nas kontaktirali, ali evo poslacemo jim vec u ovoj sedmici pismo, da smo zaiteresovani za saradnju pa cemo vidjet.
Za Fox tv Srbija moramo pitati AGICOA dali krije ta prava pa vam onda mozemo dati odgovor. AGICOA se je obavezala da ce na svaki nas zahtev odgovoriti u roku 15 dana, to je dikcija najnovijeg ugovora, koji trebamo potpisati do kraja ovog mjeseca.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 20:42 
Pripravnik
Pripravnik

zerocool je napisao:
E da, sto nema DSF-a vec nekoliko dana? Ne mogu gledati poker! :)

Sutra do 9 ujutro ce biti rjeseno.
Hvala jos jednom za informaciju, svaki kvar slobodno javite.
Izvinjavamo se.

Elta Kabel

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerovatno je moj potpis otjerao B 92 iz ovih krajeva na duže vrijeme. :lol:

Recite im da mi je žao i da ću izmjeniti svoj potpis za jedno 10 godina. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 23:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Dec 2008, 22:42
Korisnik sam kablovske tv-bezicnim putem, i mogu reci da sam razocaran! Od ponudjena SAMO 33 kanala, dobar dio njih ne fercera kako treba, tj. slika se cesto gubi, a placam isti iznos pretplate kao i oni koji uzivaju u preko 40 kanala. Nije sve u novcu, ali kako objasniti da, na primjer, nemam signal rtrs-a i atv-a, dok su mi bbs prime i rusia today bistri kao limunada. Koga to zanima!!!? Kazu da je to eksperimentalna faza i da ce biti bolje....Znam, jednog dana hoce, ali kojeg? Imam signal BN sat u kojem najavljuju gostovanja nasih pjevaca, kao da zivim, ne daj Boze, u dalekom svijetu...U glavnom, tv i ne gledam, jer , kako se skoncentrisati na bilo koji kanal kad strijepis da ce se ugasiti. Trebalo bi biti bolje!
Ima li neko slicna iskustva?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 23:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2008, 09:39
Kod mene u Doboju već par dana imamo duplo Alternativnu televiziju iu Banja Luke i to na kanalima S09 i C31 dok je hrvatski RTL nestao na S14. dali je promena šeme ili neki kvar? A da ne govorim da mi na pojedinim kanalima ima providne mreže a obzirom da imam televizor koji nema opseg frekvencije od S21-S30 onemogućeno mi je gledanje par kanala , šta da radim da uklonim nedostatke?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
To sto imas isti kanal na vise mjesta je sasvim normalno, bas sam juce ne jadnom tvu stimao kanale i vidio dosta duplih. Ne znam za RTL. Potrazi ga negdje na drugoj frekvenciji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]