bzvz je napisao:
Citiraj:
Cek' , hoces da kazes da ti drajveri za Vistu ne ferceraju na XPu? :S Zar to nije logicno... Koliko vidim za taj model konkretno, na oficijelnom sajtu, imaju samo drajveri za Vistu > klik Build for Vista crap :]
Meni je jako drago sto si ti tako pametan i sto volis da mislis da su ostali glupi. Ipak sledeci put pokusaj da citas vise a pravis se pametan manje. IMAO sam instaliranu Vistu, a zatim formatirao disk i kao operativni sistem nasao XP. Obzirom da je namjenjen za Vistu, na oficjelnom i slicnim zvanicnim siteovima imaju driveri samo za Vistu, pa su driveri za XP morali biti trazeni po nekim ruskim siteovima, sto sam, cini mi se napisao.
Uglavnom, hvala na pomoci, uspio sam instalirati driver pomocu uniblue driver scanera. Hvala svima.
Ne pravim se ja pametna, nego ti nisi rekao sve relevantne podatke u svom postu. Samo sam fino pitala za ono sto meni nije bilo logicno, ako cemo tako, sta mene briga sta si ti imao instalirano, mogao se sve fino da odradis, i bez ove teme na forumu. Koristi google!
Zasto su svi ljudi tako sujetni...