banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2008, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ubjedljivo najbolji fizioterapeut je cika Miro,duugo je radio u Zotovicu,mislim da je u penziji,covjek je gotovo slijep,ali definitivno zna svoj posao,radi u kozm salonu Maja u Vidovicu,vrlo cesto se po par dana mora cekati na termin kod njega jer je zaista profesionalac a ne tamo neka priucena kozmeticarka koja ti masazom moze jos veci belaj napraviti s kicmom(meni je jednom prilikom lik u jednoj teretani u BL ukljestio zivac masazom,tako da dobro pazim kome idem pod ruke)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
azdajica-ny je napisao:
ubjedljivo najbolji fizioterapeut je cika Miro,duugo je radio u Zotovicu,mislim da je u penziji,covjek je gotovo slijep,ali definitivno zna svoj posao,radi u kozm salonu Maja u Vidovicu,vrlo cesto se po par dana mora cekati na termin kod njega jer je zaista profesionalac

Potpis :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 20:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2008, 13:15
MANIKIR-potreban veći broj djevojaka,prednost certifikat!
Javite se na PP!
Hvala!

Takođe,
usluga,
potreban mi je dvd obuke manikira.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 19:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2008, 13:15
Zanimljivo,
dao sam obavijest na još nekim mjestima,..javilo se 12 osoba,a odavde niko!

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
EiLeen je napisao:
Masaža cijelog tijela... Ja sam je kod svoje kozmetičarke plaćala samo 15 maraka, a evo sad je poskupila na 20.. I traje 2 sata :D

A koja je kozmeticarka u pitanju i gde radi? kakva je to vrsta masaze na koju si isla?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
meni je salon "Maja" (autoservis Vidovic)sasvim ok,nista fensi ali pristojne cijene i dosta dobra usluga i definitivno najbolji fizioterapeut u gradu,cika Miro

Jel tamo radi samo taj gospodin ili jos neko? Sad sam zvala da zakazem i rekla mi je da ima termin kad god zelim.
Jesam li trebala naglasiti kod koga ili samo on radi masaze?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Trebala si naglasiti :wink: Imaju tri fizioterapeuta :D

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2008, 08:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
unamia je napisao:
Bila sam u Hemel-u ovog ljeta na masazi. Cula da je neki tip 'dobar' maser. Zaboravila sam mu ime, ali nisam i masazu koja je bila najgora u mom zivotu ! Tip je iz Srbije, NEMA VEZE STA RADI !!! To sam saznala tek kad je masaza prosla. Bio je fudbaler u Srbiji ? i nikad nije zavrsio nikakvu fizioterapiju da bi bio kvalifikovan, nego onako usput 'naucio'.
Da ne govorim kako se neadekvatno ponasa prema klijentu...ja ne zivim u BL i gdje god sam imala masazu do sada, fizioterapeuti te pokriju, odnosno pokriju sve ostale dijelove tijela koje trenutno ne masiraju, a ovaj mi dao neke tanga jednokratne gacice i pola metra dug peskir da se pokrijem !? uzas...osjecala sam se kao u izlogu pred nepoznatim muskarcem, koji uz to nema nikakvo obrazovanje za posao koji obavlja.
Postavio mi je masu nepotrebnih i neadekvatnih pitanja, koji su mi samo pojacavali neugodu ! da li ti ovo prija ? da li ovo osEcas da ti prija ? sa rukom medju mojim butinama ?! uzas !!!
Zavrsilo se, platila sam i nikad vise tamo necu otici ! ukoliko naravno ne promijene masera. Kako oni drze do kvalitete usluge, ako primaju samozvane fizioterapeute bez minimalnog obrazovanja ?

Pozdrav

Istina!!
I mojoj se drugarici isto desilo...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

HugoLina je napisao:
azdajica-ny je napisao:
meni je salon "Maja" (autoservis Vidovic)sasvim ok,nista fensi ali pristojne cijene i dosta dobra usluga i definitivno najbolji fizioterapeut u gradu,cika Miro

Jel tamo radi samo taj gospodin ili jos neko? Sad sam zvala da zakazem i rekla mi je da ima termin kad god zelim.

ima nekih cura,kod kojih iskreno nisam nikad bila,uvijek trazim kod cika Miroslava i rijetko kad dobijem termin isi dan ili sutradan,ali se isplati sacekati :)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

HugoLina je napisao:
azdajica-ny je napisao:

ima nekih cura,kod kojih iskreno nisam nikad bila,uvijek trazim kod cika Miroslava i rijetko kad dobijem termin isi dan ili sutradan,ali se isplati sacekati :)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 09:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
unamia je napisao:
Postavio mi je masu nepotrebnih i neadekvatnih pitanja, koji su mi samo pojacavali neugodu ! da li ti ovo prija ? da li ovo osEcas da ti prija ? sa rukom medju mojim butinama ?!

I sta si mu odgovorila na ta pitanja? :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
HugoLina je napisao:
EiLeen je napisao:
Masaža cijelog tijela... Ja sam je kod svoje kozmetičarke plaćala samo 15 maraka, a evo sad je poskupila na 20.. I traje 2 sata :D

A koja je kozmeticarka u pitanju i gde radi? kakva je to vrsta masaze na koju si isla?

Zove se Maja i radi privatno... Relax masaža, I guess :-? :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
HugoLina je napisao:
EiLeen je napisao:

Zove se Maja i radi privatno... Relax masaža, I guess :-? :lol:

Aj na PM kontakt mi posalji, ako moze :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2009, 18:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Feb 2009, 17:57
zanimaju me laserski tretmani akni. da li je neko to radio u bl? cula sam da u Hemelu radi dr. jelic i da je jako dobro.
molim vas bilo kakva iskustva ili preporuke.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2009, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dr. Vučen ima privatnu ordinaciju kod Američke ambasade...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 22:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 18:01
Ima li neko iskustva sa kozmetickim salonom Allure, Gunduliceva ulica?

Trazila sam njihovu stranicu na internetu i cini mi se da je nemaju.

Kod njih bih isla na pedikir i neke tretmane lica, mada ne znam ni kakve tretmane imaju, nisam ih mogla naci na netu.

Bila bih zahvalna ako neko moze da preporuci neke od njihovih tretmana i evt. napise cijene.

Preporuke za neki drugi salon (narocito u Boriku) su takodje veoma dobrodosle :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bl1973 je napisao:
Ima li neko iskustva sa kozmetickim salonom Allure, Gunduliceva ulica?

Trazila sam njihovu stranicu na internetu i cini mi se da je nemaju.

Kod njih bih isla na pedikir i neke tretmane lica, mada ne znam ni kakve tretmane imaju, nisam ih mogla naci na netu.

Bila bih zahvalna ako neko moze da preporuci neke od njihovih tretmana i evt. napise cijene.

Preporuke za neki drugi salon (narocito u Boriku) su takodje veoma dobrodosle :D

imali su nekad i sajt,mislim da vise nije aktivan,najbolje da svratis i pitas,a vjerovatno imaju i neki letak,ja sam isla kod njih na manikir i pedikir nekoliko puta,prvi put sam otisla jer sam dobila poklon bon za neki pedikir sa masazom ili tako nekako i bila sam zadovoljna,sve je uredno,sredjeno,doduse jesu malo spore djevojke a ja zivco :)posljednji put kad sam bila ,mrvicu su "pali"a i nekako mi je natrpano sve sa onom parfimerijom ispred,imam averziju na didaco pa vjerovatno ima i to uticaja :)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 00:06 
Početnik
Početnik

azdajica-ny je napisao:
imali su nekad i sajt,mislim da vise nije aktivan,najbolje da svratis i pitas,a vjerovatno imaju i neki letak,ja sam isla kod njih na manikir i pedikir nekoliko puta,prvi put sam otisla jer sam dobila poklon bon za neki pedikir sa masazom ili tako nekako i bila sam zadovoljna,sve je uredno,sredjeno,doduse jesu malo spore djevojke a ja zivco :)posljednji put kad sam bila ,mrvicu su "pali"a i nekako mi je natrpano sve sa onom parfimerijom ispred,imam averziju na didaco pa vjerovatno ima i to uticaja :)

Hvala na odgovoru, bas sam juce prolazila kraj Allure-a i udjoh da pokupim letak, ali nisu imali.
Bas zato sto je tu sad Didaco nisam odmah ni shvatila da sam vec bila tamo ali prije nekih 5 godina i sjecam se da je pedikir trajao minimalno 2 sata (mislim da nije bila kriva djevojka, nego je onaj aparat bio jako spor/lose podesen), manikir je bio ok.
Mada sam bila skroz zadovoljna tretmanom, odlucila sam da ih necu vise posjecivati :D

Imas li mozda preporuku za neki salon gdje se moze obaviti pedikir i manikir za max 1 sat :D ?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa to mozes bilo gdje zakazati istovremeno termin za oboje,kazes da nemas vremena i zakazes tako pa dvije cure rade istovremeno,mozda da odes kod Bilje,salon Harmony u onom naselju iza ATV-a

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 23:43 
Početnik
Početnik

azdajica-ny je napisao:
pa to mozes bilo gdje zakazati istovremeno termin za oboje,kazes da nemas vremena i zakazes tako pa dvije cure rade istovremeno,mozda da odes kod Bilje,salon Harmony u onom naselju iza ATV-a

Uvijek tako i radim, samo je taj jedan put sto sam bila u Allure-u samo pedikir trajao 2 sata :D
Manikir nije dugo trajao.

Hvala za preporuku, probacu onda Harmony

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]