banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 301 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2008, 01:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Naravno Nicol,zivot je jedan i onako ne vrijedi gristi se i praviti muku vecom nego li je stvarno.Kada je nesto gotovo,gotovo je ma sta bilo.Siroki osmijeh i naprijed :D Zivot je tuzan onoliko koliko su nam misli tuzne,treba samo razmisljati o lijepim stvarima.A i mi ljudi,kao razumna bica,a nikada ne slusamo.Kada bi samo ucili na tudijm greskama a ne uvijek po svom bilo bi lakse,ali sta mogu kada sam ja najpametnija pa uvijek znam bolje nego drugi i zid i tup :pale: i a joj :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 09:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2008, 12:50
Mladić izvršio samoubistvo pred kamerom svog kompjutera

21. novembar 2008. 21:34:21

MAJAMI, 21. novembra (Tanjug) - Mladić sa Floride izvršio je samoubistvo uživo pred videokamerom svog kompjutera, što su preko interneta gledali posetioci sajta od kojih su ga neki podstrekivali da nastavi, saopštili su danas američki zvaničnici.

Abraham Bigs (19) pronađen je mrtav u spavaćoj sobi svoje kuće u Pembrouk Pajnsu u američkoj državi Florida pre dva dana i autopsija je pokazala da se otrovao i da je umro od smrtonosne kombinacije opijata i benzodiazepina, lekova koji se koriste u lečenju ankcioznosti i nesanice, saopštile su lokalne vlasti.

Rojters prenosi da je Bigs u blogovima najavljivao svoju nameru a da su ga neki od onih koji su gledali direktan prenos samoubistva, preko interneta podsrekavali da "istraje do kraja".

...nadam se da Nicol neće ovako završiti...mada... :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 10:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2008, 19:30
Shaolin_Drunkard je napisao:
nuclear girl je napisao:
može biti u pitanju manjak serotonina, poremećaj rada štitnjače i sl.
onda problem nije baš jednostavno riješiti. Depresija nekoga u tom slučaju može obuzimati i kada je uglavnom mnogo toga u životu s realnog aspekta u redu.

Nuclear girl is always by my side, and I know why... :D

Njena mentalna stanja su vrlo zanimljiva...malo euforija , pa depresija...ali ne za nas... :wink:

pa da...ja sam kreativno luda...šteta je to liječiti..... 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 11:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nisam mislio na tebe već na onu iznad...Ja tvoja "stanja" ipak mnogo bolje znam. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 12:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2008, 19:30
Shaolin_Drunkard je napisao:
Nisam mislio na tebe već na onu iznad...Ja tvoja "stanja" ipak mnogo bolje znam. :wink:

kako ti možeš znati moja ''stanja''?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 13:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ako kažem...naljutićeš se , ko za onaj gif sa šampitom i guzom... :-?

Kako crvene tačkice...jel još mažeš? :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
malka je napisao:
Naravno Nicol,zivot je jedan i onako ne vrijedi gristi se i praviti muku vecom nego li je stvarno.Kada je nesto gotovo,gotovo je ma sta bilo.Siroki osmijeh i naprijed :D Zivot je tuzan onoliko koliko su nam misli tuzne,treba samo razmisljati o lijepim stvarima.A i mi ljudi,kao razumna bica,a nikada ne slusamo.Kada bi samo ucili na tudijm greskama a ne uvijek po svom bilo bi lakse,ali sta mogu kada sam ja najpametnija pa uvijek znam bolje nego drugi i zid i tup :pale: i a joj :lol:

ako je tvoj post komentar na post koji je prethodio tvom, onda si se malo zeznuo u spominjanju imena! :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 23:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Izvini,I jos jednom izvini,zabrzala i eto ti valjda oprastas

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2008, 00:57 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2008, 00:45
Sta dalje.....kako prekinuti naviku....a da niko ne bude povrijedjen :cry:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2008, 04:10 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
neko mora biti povrijedjen, ti ili druga strana. pa ti biraj. :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2008, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
neko mora biti povrijedjen, ti ili druga strana. pa ti biraj. :wink:

okrutno, zar ne? ali istinito...

p.s. malka, ja se tebi izvinjavam sto sam ti se citavo vreme obracala u muskom rodu! :oops:

:D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2008, 23:02 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
naravno da je okrutno.(em jos slatko :D )
ah sta ces, to je samo jedno od zivotnih pravila u takvim situacijama.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2008, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

black_tatoo je napisao:

Dobro je misliti na druge,ali prvo misli na sebe.Veverushka saljem ti veliki pozdrav :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne volim da ostavljam ni da budem ostavljena, i smatram da nista od stvari koje nas cine nesrecnim nisu pravedne i zaista bih volela da je zivot drugaciji! znam da zvucim smesno, cak i detinjasto, ali tako je! verujem da svi pomalo ovako razmisljaju!

malka, uzvracam ti sa jos vecim pozdravom! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Sve je to deo života,
bol,tuga,sreća i nesreća.
Što nas ne ubije,učini nas jačim.
Ja sam završio sa kamenim srcem,
čekam osobu sa "čekićem i dletom"

:D :D :D 8) :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
black_tatoo je napisao:

Nemoguće. Druga strana će vjerovatno bit povrijeđena. Tebi će vjerovatno biti dosta lakše s obzirom da si još ranije shvatio/la da je samo navika...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ne volimo razlicite stvari pa smo prisiljeni da ih trpimo. Tako i ovo. Jedino sto ostaje je ciniti najbolje sto mozes sa svoje strane. A ako druga strana ne zeli da nastavi to nije nasa krivica. To treba prihvatiti jer svako ima pravo na svoj izbor bio on dobar ili los po vasem misljenju. Uvijek mi dodje cudno kad cujem da je neko napravio neku glupost nakon sto je bio ostavljen/a. U tim trenucima izgleda se dese hemijske promjene u tijelu pa cini da cinimo gluposti. Tad samo treba da razumom svladamo svoje nagone i pustimo svakoga da izabere sebi srecu. Ako doticna osoba misli da ce biti sretnija sa nekim drugim to je njen izbor, vi ste ucinili sta ste mogli. Mozda za nju sreca znaci nesto drugo nego za vas. Tako da je treba pustiti da odluci sama. Jer na ljubav se ne prisiljava. Ljubav se daje i prima dragovoljno. Nemamo razloga da nikoga nagovaramo ili tjeramo na ljubav ako je ne zeli, jer to onda nije ljubav nego nametanje. Ja vise volim da me neko voli zato sto mu se svidjam nego zato sto se ona meni svidja. Tako i to. Iako su nam neke stvari neugodne moramo ih prihvatiti. Kao sto nam je neugodno kad nemamo para pa moramo pokusati da dodjemo do njih na lijep nacin zaradjivanjem, a ne kradjom na ruzan nacin. Isto je i sa ljubavlju.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 23:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sve su ljubavi drugacije i rijetko koja traje vjecno a da je pri tom i sretna.Uvijek budemo povrijedjeni bilo da se povrijedimo sami ili nas povrijede oni koje volimo ili mi povrijedimo druge.Samo dobro je znati kada prekinuti kako bi i poslije ljubavi ostala ljubav a ne mrznja i nikada se netreba rastati bez rijeci i objasnjenja jer u suprotnom ostaje rana koja sigurno nekoga boli i boli i tesko zacjeljuje.E tako se najlakse povrijedi u ljubavi,bar je to moje misljenje.Ljubav je divna i iz svake ljubavi treba pamtiti one lijepe trenutke kojih je sigurno bilo :D a ne zbog nekoga bezuspjesno pokusavati zaboraviti dio svog zivota prepunog ljudi i dogadjaja.U ljubavi treba uzivati

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

onaj koji ne zna da ceni i postuje svoju (bivsu) polovinu samo ga treba odjebati! na lep, kulturan nacin!
nista drugo ne pomaze!

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2008, 09:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Nov 2008, 19:20
Kad osećaj prestane, nakon duge veze, teoretski, svi bi hteli raskinuti, ali niko nema guts to do it!
Svi glume dobrog Samarjanina, iz sažaljenja, i nadaju se da će se "osećaj" vratiti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 301 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]