banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2008, 00:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Hm, jedino sto ne mogu smisliti je Pink, ali moram priznati da je ovaj tv program u oviru "Jata Crvenog Barona", nesto najbolje sto je mogao napraviti. Konacno smo dobili jedan novi kvalitetan srpski tv kanal. Serija za serijom, dobro upakovano...steta sto ce promo-period kratko trajati, a na zalost, od kablovskih operatera, samo ce se SBB omastiti jer ce biti samo u toj mrezi...
Sto se pak tice planova navedenih u tekstu autora, mislim da se Mitrovic lagano krece ka tome, ka sopstvenoj paltformi i da je ona realnost. Da bi upotpunio ponudu, nedostaje mu jos uvijek News kanal, Pink Sport i neki kanal sa dokumentarcima...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2008, 02:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
tensSa je napisao:
Citiraj:
Nekad su ispirali mozak straijima, sada su prilagodili program da ispiraju mozak i djeci.

Jesi li makar bacio pogled da vidis o kakvom kanalu je rijech?

Znam na sta mislish kad se kaze pink, to automatski asocira na grand (shund i kich), ali kazem ti opet trebash vidjeti o cemu je rijech. :D

Ne hvala , ne trebam ni da gledam! Pretpostavljam da ima neku debilnu emisiju poput City Kids, neku emisiju ponovo na taj kalup samo druga špica i drugi voditelj, koji se debilno kreće dok izlaže program i pravi se važan u smislu kao je pretalentovan. :roll:

Pa onda koktel serija i crtanih filmova, koji se mogu vidjeti i na drugim normalnim kanalima. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 07:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hm, jel zna neko do kada ce ovaj Pink Family da ide nekodirano?
Usput program je odlican, jedini Pink na koji nemam niti jednu zamjerku... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 08:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Kod mene juce Pink Family nije radio, pa ne znam li su ga kodirali?

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 13:17 
ni kod mene. moram ici potraziti kljuceve neke.. ako neko ima , molim da javi.. :(

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
mislim da nema za Pink osim CS-a?

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Tako je. Samo cardsharing i original kartica. Doduše u zadnje vrijeme je bilo na uploadima nekih ključeva za Pink (irdeto) ali to je trajalo jako kratko, maksimalno 2 dana ... tako da se ne vrijedi sa time zahebavat ... :wink:

Inace, da kažem nešto o PINK paketu, kad sam već tu ... svaka cast Mitroviću na želji, trudu i svemu tome, prvi je od ex-yu kanala napravio tako nesto i tu mu skidam kapu. :thumbright: ALI (to prokleto "ali"), ti PINK kanali imaju katastrofalan kvalitet slike i zvuka. Od jednog filmskog kanala ocekujes da ce imati ako nista drugo stereo zvuk i koliko-toliko lijepu sliku, no recimo PINK Movies ima katastrofaln kvalitet slike i mono zvuk. Ako imate malo veci ekran cesto se vidi crni rub oko filma kao da ga pustaju sa Windows Media Playera, boje su isprane, tamne, nejasne. A još taj efekt povecavaju oni grozni žuti tilovi koji ubijaju u oci. Izbor filmova zaista nije los, ali kad vidis kvalitet u kojoj oni to serviraju pod nazivom "filmski kanal", odmah ti se smuci i prebacujes dalje ... :confused3:

Tko nije vidio na što to liči, evo jedan screen... PINK Movies

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 19:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
i meni je to cudno, covjek ima para da pokrece televizijske projekte kakve zeli a slika je tako mutna,isprana. a zuti titlovi :angry4:

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 07:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:
i meni je to cudno, covjek ima para da pokrece televizijske projekte kakve zeli a slika je tako mutna,isprana. a zuti titlovi :angry4:

Da slazem se, za nepovjerovati...biti vlasnik 3 tv stanice sa nacionalnim koncesijama ( Srbija, Crna Gora i BiH ) i jos jedno desetak ako ne i vise satelitskih tipskih kanala i imati tako lose tehnicke karakteristike u totalu gotovo kod svih je krajnje neshvatljivo...Ovdje je ako se sjecas bolji kvalitet i slike i zvuka imala NTV BL od Pinka BH...Ali cini se da to velikoj vecini gledalaca u BiH nimalo ne smeta. Meni je dovoljno da pogledam Balkan Net i ono dozivanje iz studija u studio, tehnicko dno-dna, pa da ne pozelim podugo stitsnuti broj na kome je memorisan PinkBH. :-?
Ovaj Pink Family mi je bio skroz OK, po sadrzaju programa, ali evo - gotovo...I na njemu je slika bila pomutna kao i kod svih Pinkovih kanala...Ma za filmove zakon HBO Adria lokalizovan na srpski, a tu je dobra i Sinemanija, pa i Film plus...ostalo krs!

P.S. Meni nimalo ne smeta sto je titl zut 8) Vise sam imao problema tamo prije 10-15 godina kad se pojavio RTS na ovim prostorima sa cirilicnim titlovima, ali na sve se covjek navikne... :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 18:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

cekaj koliko se sjecam na rts (rtb) se uvijek koristila cirilica, i prije rata.

rtb sat je poceo 1991 s kozare ici a prije toga nismo u bl imali priliku da gledamo rtb osim pojedinih emisija sto je davala tvsa sa tvb

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 19:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:

premlad sam da se toga sjecam :lol: :lol: salim se, nisam imao priliku gledat RTS odnosno RTB prije '91, pa tako da ne znam da li su koristili cirilicu u titlovima, ovdje u BL se nije mogao uloviti niti jedan srbijanski program...Ja sam po prvi put tek polovinom 91 ulovio satelitski program RTS-a koji je isao sa Kozare u sklopu programa tadasnje TV BL i to je isao na 27 kanalu koji je bio frekvencija TV SA 2...Tek u aprilu 92 kad je poceo rat, na 06 VHF na kojem je isao TV SA 1 je krenuo RTS 1 koji je tu i ostao sve do septembra 1994.

Signal RTS 1 sa Fruske Gore u Slatini sam na 10 VHF po prvi put ulovio polovinom 1994. Njega dosta losije vidim i dan danas, na istoj frekvenciji...RTS 2 mi je isao na 24 UHF sve do 1999. kada je u Nato-agresiji srusen repetitor na Cotu...Takodje i treci program, na 30 UHF...Treci program RTS je reemitovala i lokalna TV TESLIC koja je isla sa Borja na 07 VHF i mogao se vidjeti u velikom dijelu Krajine...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

drug je napisao:
IloveBL je napisao:

Ja sam po prvi put tek polovinom 91 ulovio satelitski program RTS-a koji je isao sa Kozare u sklopu programa tadasnje TV BL i to je isao na 27 kanalu koji je bio frekvencija TV SA 2...Tek u aprilu 92 kad je poceo rat, na 06 VHF na kojem je isao TV SA 1 je krenuo RTS 1 koji je tu i ostao sve do septembra 1994.

РТБ САТ je krenuo negdje u julu 1991. i pocinjao bi u 18 casova mislim na frekvenciji tvsa2 27. kanal, a ТВБЛ 19. aprila 1992. u 18casova. u 19h je emitovan cuveni "КРАЈИШКИ ДНЕВНИК" sa svetlanom pezer i nikolom dereticem

koliko se sjecam, sa pala je jos u jesen 91 isao *КАНАЛ С* a dnevnik je vodio ilija guzina, u banja luci sam gledao

rts 1 je dugo vremena isao sa kozare na 33 uhf dok nije ntvbl preuzeo, a ntvbl je u banjaluci isao na 23 koliko me pamcenje sluzi, nedeljom su prenosili pink sa satelita

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 20:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:

РТБ САТ je krenuo negdje u julu 1991. i pocinjao bi u 18 casova mislim na frekvenciji tvsa2 27. kanal, a ТВБЛ 19. aprila 1992. u 18casova. u 19h je emitovan cuveni "КРАЈИШКИ ДНЕВНИК" sa svetlanom pezer i nikolom dereticem

Gdje iskopa ovaj "cirilicni titl" :lol: :lol: salim se malo... Nego odosmo krajnje OT trebalo bi otvoriti neku temu npr "BIVSE TELEVIZIJE" ili nesto slicno... :evil3: Moglo bi bit zanimljivo...
Da, kad smo kod TV BL ko se sjeca prvog i drugog programa te televizije...Prvi program bio komplet posvecen Olimpijadi, cini mi se Barselona 1992...Odmah po zavrsetku iste, ostao samo jedan kanal TV BL... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eh da kada ste krenuli da evocirate te stare uspomene da se i ja priključim. Jako mi je bilo drago kada je signatl RTS1 stigao u naše krajeve i nestao 1999. kada su fašisitčke nato snage bombardovale repetitore na Čotu i Avali.

A što se tiče nekadašnjeg RTRS tada se zvao CPT bl i CPT CA sve do 1996 nisam znao da su postojala dva dnevnika koja su išla u 19:30. Kada sam slučajno uhvatio ovaj banjalučki vidio sam belaj.

I onda kada je dodo došao na vlast onda nam je skroz odvukao televiziju u BL i korisito je za svoje lično promovisanje.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 11:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Eh da kada ste krenuli da evocirate te stare uspomene da se i ja priključim. Jako mi je bilo drago kada je signatl RTS1 stigao u naše krajeve i nestao 1999. kada su fašisitčke nato snage bombardovale repetitore na Čotu i Avali.

Evo kako je to izgledalo iz ugla zlocinaca...koji su do temelja razorili predajnike RTS-a...

Najprije CRVENI COT:
http://www.youtube.com/watch?v=gdBj6kLXmGM

Subotica:
http://www.youtube.com/watch?v=ow3eviUC ... re=related

Sabac:
http://www.youtube.com/watch?v=KZlKoCcpVTw

Loznica:
http://www.youtube.com/watch?v=Vxrh88_XHNs
itd itd...
prah i pepeo...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 16:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ja se sjecam olimpijade u barseloni 1992. ТВБЛ je na jednom kanalu prenosila sva desavanja na olimpijadi a na drugom je isao normalni program televizije banja luka

meni je to tad bilo nesto tako dobro i nevjerovatno da banja luka ima svoju televiziju

slusao sam tog dana radio bl i bila neka emisija oko 12casova o pokretanju tvbl, nisam cuo cijelu emisiju pa nisam znao na kojem kanalu ce to ici

taj dan je bio ponedeljak, dan poslije katolickog uskrsa, na tvsa 1 je vece prije isao fiml isus iz nazareta, a drugi dan je bila repriza oko 17 casova, i tako gledao taj film u repriznom terminu na tvsa2, kad se pojavi plava slika na kojoj je pisalo, eksperimentalni program televizije banja luka

u 18 casova program je otvorio voditelj al se ne sjecam koji, nesto je bilo razgovora u studiju, zatim je emitovana emisija s tvns *fore i fazoni* a u 19 casova krajiski dnevnik, u pola je nastavljeno s programom rts sat,

a ovo za rusenje predajnika za vrijeme nato bombardovanja, svakako nije trebalo razararati infrastrukturu ali se miloseviceva propaganda morala nekako zaustaviti

nato bi trebao sada da finansira obnovu svega sto je porusio

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Sad kad 10.12 stari W2 bude zamjenjen novim W2M navodno PINK planira na tom novom satelitu zakupiti još koji transponder i pokrenuti još tematskih kanala. Ima da se pogubimo u svim tim roza kanalima :lol:

Inace, jedan od PINK-ovih kanala već starta u ponedeljak, Fashion TV SEE 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2008, 19:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:
ja se sjecam olimpijade u barseloni 1992. ТВБЛ je na jednom kanalu prenosila sva desavanja na olimpijadi a na drugom je isao normalni program televizije banja luka
meni je to tad bilo nesto tako dobro i nevjerovatno da banja luka ima svoju televiziju

Koja sramota... Banjaluka danas nema svoju "pravu gradsku televiziju" :roll:

IloveBL je napisao:
a ovo za rusenje predajnika za vrijeme nato bombardovanja, svakako nije trebalo razararati infrastrukturu ali se miloseviceva propaganda morala nekako zaustaviti

Nikako nije trebalo razarati ni predajnike ni samu zgradu televizije... Milosevica su se mogli rijesiti na milion drugih nacina, ali to je vec politika koja je meni, obicnom smrtniku, nerazumljiva a i nepotrebna...

IloveBL je napisao:
nato bi trebao sada da finansira obnovu svega sto je porusio

To bi bilo i najpostenije, ali posto znamo da postenje ovdje ne stanuje, to se nece desiti, i RTS ce morati sam da zavrne rukave i odradi taj posao....

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 14:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Mar 2008, 11:27
Svi kanali Pinka su pun pogodak, pa je tako i sa posljednjim porodicnim. Uostalom zna Zeljko sta radi, jer da nije tako ne bi Pink bio najjaci na Balkanu.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

PINK najjači na Balaknu. :-?

Možda u kategoriji gluposti i sranja, tu su neprikosnoveni. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]