Imam i ja te FTA kanale na 16e, ja to sebi sam namjestam, nema boljeg majstora od mene
Tv Melos (dobar dio dana TAROT, tzv.kviz u kojem 3 sata pogadjaju rijec, nesto malo loseg lokalnog programa)
Top Music (nonstop sms poruke i folk zelje i pozdravi,a bude i tarota navece)
BN SAT (sat verzija tv BN, vecinom emisije o turbofolku i to onom najlosijem tj RENOME,nekad bilo dobro zbog domacih filmova)
DM SAT (sms zelje i pozdravi, za dijasporu,a prednjace poruke iz Hrvatske)
ATLAS TV (CG) (iako se cini da ta tv ima neki program, vlastite informativne, zabavne emisije, filmove, serije, nikada ne gledam tu tv)
RTCG (lose, nezanimljivo, smaraju, ama bas nista interesantno osim sto ponekad puste Djenknu)
TV DUGA (tuga, dno dna televizije u Srbiji, Tarot, proricanje sudbine, uzasni "kvizovi", dno dna narodne muzike tipa zvijezda "Laza Magistrala",knindza, krajisnici uzivo s koncerata Dugino poselo, ova televizija ko stvorena za radikale)
Svet Plus (sms zelje i pozdravi, neke lose emisije o soubiznisu iz svijeta folka, a u zadnje vrijeme u vece tarot)
TV 24 SAT (jace smece od Duge,losa muzika, sms, tarot,proricanja, visecasovni losi kvizovi)
ASTRO TV (isto kao 24sat)
TV Jasmin (lokalna tv iz Viteza, non stop muzika, sms,a budu i neki losi kvizovi kao i na ostalim televizijama)
BHT1 (njega svakako imam i preko zemaljske antene, a vecinom je preko sat kodirano)
SPECTRUM TV CACAK (malo odskace od ostalih, ima tu i tamo poneku emisiju, filmove, serije, a takodje i sms zelje i pozdrave)
Televizija S Beograd (slicno kao spectrum,a ima i strane muzike cak)
Hrpa makedonskih kanala koje zato sto teze razumijem i ne gledam
Hotbird
Z1 (satelitska verzija koja serije,filmove kodira i pusta umjesto njih neku dosadnu pricu o zagrebu na nekoliko jezika, vrijedi pogledati vikendom Nocnu moru, jer takvo sta je nevidjeno u svijetu

)
RTS SAT (vrijedi zbog vijesti, dnevnikam tu i tamo neke emisije, ostalo smor)
CMC (kanal sa samo hrvatskom zabavnom muzikom, uopste nije los)
TVSLO programi (ne razumijem skroz pa se ne trudim gledati)
ASTRA
Ima tu svega, vecinom njemacki kanali, ko razumije, odlicno, a ko ne, dzaba mu. serije,filmovi
Za mene na astri vrijede muzicki kanali Viva, Mtv Germany, news kanali CNN, sky news, bbc world, sportski kanali Eurosport Germany i DSF
sve u svemu, oko 1000 kanala na ta 3 satelita, vecinom bez veze za nase gledaoce
Ovako kad platis Total, gledas prevedene kanale na srpski, hoces muziku, sport, filmove, dokumentarce, ma svega