vim je napisao:
Sta mi se desilo. Upoznao sam djevojku prosle sedmice na novom radnom mjestu koja mi se vrlo svidjela. I fizicki a pogotovo duhovno. A cini mi se i ja njoj, bar po ponasanju zakljucujem.

Ona izgleda kao da ima oko 25 godina, a ima 19. A ja izgledam takodje kao da imam 25 a imam 33. I tako smo se fino sprijateljili i sve super, kad dodjosmo i do godina. Kad sam joj rekao koliko mi je godina iznenadila se veoma i primjecujem kao da ju je kao malo odbilo, ali jos nisam siguran. Puno mi se svidja a ne znam sta sad, evo vec sedmicu dana razmisljam i naletih na ovu temu. I pricamo i sinoc na poslu i vidim ispituje me neugodne stvari, imam li porodicu i sl. Ja kazem, nemam, ne mislis valjda da sam toliko star iako zna koliko imam ali da to ne znaci da trebam imati vec porodicu pogotovo zato sto se ne osjecam kao da mi je toliko. A zaista se osjecam i ponasam kao da mi je 25 tako da mnogi pa i ona zakljucuju na prvi pogled da mi je toliko. Bojim se da su je godine odbile

iako se ja osjecam kao da nemam toliko godina a i ona izgleda starija nego sto jeste. Napominjem da mi je veoma tesko naci osobu koja mi se svidja pogotovo psiholoski i duhovno kao ova. Jer u slaganju nikad nebi rekao niko da je tolika razlika medju nama kad bi nas pogledao. Izgledamo skoro kao ista generacija. I sad mi je bas zao ako sve propadne zbog godina. Cini mi se kao da se promijenio malo odnos njen prema meni nakon saznanja o mojim godinama ali nisam jos siguran.

Sta vi mislite?
p.s. znam da mi ne mozete pomoci, ali mi je lakse kad to iznesem i volio bih da cujem vasa misljenja i savjete
dragi vime, nema potrebe da razbijas toliko glavu o tome da li i kako da joj pridjes, s obzirom da si primetio da su joj tvoje godine zasmetale. ako ti se tako jako svidja ti joj pridji, pa sta bude! znam da ovo cak glupo zvuci, lakse je reci nego uraditi, ali tim potezom nemas sta da izgubis, jer jos uvek nista nemas, mozes samo da dobijes. a ako se ti njoj zaista svidjas, definitivno ces da dobijes! meni da prodje neki tip koji je u nekim tridesetim godinama, a da se pritom i on meni svidja ja ne bih razmisljala o tome kolika je razlika izmedju nas! doduse, ja sam starija od te tvoje devojcice, pa mozda zrelije razmisljam. poenta je da je normalno s njene strane sto se povukla saznavsi za razliku u godinama, ali da ti to treba reci nesto o njoj! a to je da ona ipak nije zrela za decka tvojih godina, bez obzira sto se tako cini u nekim drugim stvarima. imam osecaj da ako se nesto i desi medju vama da nece dugo trajati, kad tad ces shvatiti da je ona premlada za tebe. ipak, njoj je tek 19 godina! ti sa svoje 33 godine ipak drugacije shvatas zivot i vezu i sve, za razliku od nje. nisam sigurna da ti i ona pojam veze shvatate na slican nacin! cova, ti vec trebas da razmilsljas o vezi koja vodi u brak... naravno, polako, ali mislim da ti ova devojka nece odgovarati, na duge staze! a da ides iz veze u vezu, u tvojim godinama isto je bezveze! mislim, nisi ti zasao u ne znam koje godine, ali mislim da shvatas sta hocu da kazem.
u svakom slucaju, podrzavam te u svemu! uradi sta ti srce i pamet kazu, mada su obicno u kontradiktornom odnosu, pa kud puklo da puklo! sve je to zivot!!!
srecno! i da nam kazes kako je prosao sudbonosni susret!
pozdrav!