banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2008, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Kod nas ljudi ne protestvuju kad nemaju sta da jedu a kamoli za prosirenje neke ulice.
Kao sto neko rece nema tamo gdje da stanu ni dvije normalne a kamoli cetiri trake ali kod nas je sve moguce pa me tako nebi cudilo da neko srusi spomenik na Sehitlucima i napravi neku vilu sa pogledom na Banjaluku.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Vuk_samotnjak je napisao:
Kod nas ljudi ne protestvuju kad nemaju sta da jedu a kamoli za prosirenje neke ulice.
Kao sto neko rece nema tamo gdje da stanu ni dvije normalne a kamoli cetiri trake ali kod nas je sve moguce pa me tako nebi cudilo da neko srusi spomenik na Sehitlucima i napravi neku vilu sa pogledom na Banjaluku.

Na zalost, ali je tako...nemamo razvijenu svijest da se protestom nesto moze i promijeniti...bar nekad...i uvijek se postavljamo prema nekom problemu po principu: a sto bas ja, ima ko ce to...pa cak kada se neki problem i nas samih direktno tice...

Usput, kako tamo mogu stati 4 trake, nije mi bas jasno? :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 10:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Helena je napisao:
Integral bi napravio i 8 traka. :lol: Zar sumnjate? E sad cete da vidite! :evil3:

Lijepo, protest. Pa manje - vise svugdje u svijetu se i sachica gradjana organizuje i protestvuje. Hoce li to donijeti nesto ili ne, ko zna. Ali (mozda) vrijedi pokusati. (Vid protesta kod nas - iz sjedeceg polozaja uz kafu ili na forumu). Ako je to istina, to je van pameti.

Mi imamo mentalitet ovaca, pa vjerujem da ce i ova tema biti aktuelna nekoliko dana. A kasnije ce biti kasno. :D Ono sto vazi u svijetu, kod nas ne pije vodu.
Kradoljub i njegova masinerija nas samara iz dana u dan, a mi blejimo na forumima i "zgrazavamo" se.
Ako se budu organizovali protesti (mislim na one gdje ce raditi kuka i motika) slobodno mi posaljite pp, pa da na vrijeme pozovem neke ljude. Na "demokratske" nemam namjeru da idem, jer znamo da ovi lopovi razumiju samo jezik toljage.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U naselju gde je piceta, kod borcevog stadiona, nema niti jedno drvo osim uz onu glavnu ulic sto ide uz borcev stadion. Beton beton, samo beton

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Rakune da ti je Djuka rekao da se tamo gradi auto-put ili klizaliste ti bi odma otvorio temu o tome,prvo se informisi pa onda pa onda lupaj gluposti.Inace ljudi tamo kopaju nesto u vezi fiksne telefonije :evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
A ti se fino obrazuj da ne budes primitivac u ophodjenju prema drugima, dobro ce ti doci u zivotu. Covjek mi je rekao da vec postoji neki preliminarni nacrt plana, i da se vec mnogi roditelji bune, a zivi u toj ulici. Nista me ne bi zacudilo od ovih vlasti, pa da na toj lokaciji i aerodrom zapocnu, a kamo li 4 trake.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zivim i ja u toj ulici 10 metara daleko od njega pa nemam pojma o nicemu.I ja cujem svaki dan po sto svakojakih prica pa kad bi u sve verovao gde bi mi bio kraj.A sto se obrazovanja tice kladim se da imam vise pecata na diplomama nego ti u zdravstvenoj knjizici :D :evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To je jako tesko, posto ovjeravam knjizicu skoro svaki mjesec, zlu ne trebalo, a hvala sudbi, imam i pecata po diplomama prilicno. A to koliko imas pecata ti u nekim stvarima i nije pomoglo, vidim da ti je pravopis stran (ne vrijedjam, konstatujem, provjeri svoje postove), a i u ophodjenju - tebe nisam vrijedjao, velika je razlika izmedju "ponasas se kao primitivac" i "ti si primitivac", dok si ti meni otvoreno rekao da lupam gluposti. Nemam vremena tragati za svakim planom koji oni rade, racunam na to da osoba koja zivi u ulici za koju se planiraju promjene ima informacije iz prve ruke (kao sto sam ja nasao na internetu plan promjene moje ulice).

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
SIJUKS je napisao:
A sto se obrazovanja tice kladim se da imam vise pecata na diplomama nego ti u zdravstvenoj knjizici :D :evil3:

Jesu to diplome od kojih na kraju dobijes ovo:

Prikačeni fajlovi:
Menadjer.jpg
Menadjer.jpg [ 38.47 KiB | Pogledano 425 puta ]
Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daj bukvalci oladite malo :roll:,i predlazem da se ova tema zakljuca zato sto nema veze s vezom,kakve cetri trake :evil3: 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Rakun_Slavko je napisao:
To je jako tesko, posto ovjeravam knjizicu skoro svaki mjesec, zlu ne trebalo, a hvala sudbi, imam i pecata po diplomama prilicno.

Rakune, mozda covjek ima ovjerene kopije diploma, a to je onda vec pozamasan broj pecata.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Koliko god da ce biti traka, dosta je vise sa unistavanjem zelenila u ovom gradu, eto prodji malo prema Novoj Varosi, ona divna poljana ispred "Hrasta" (valjda je ono Jasen, samo ga narod zove Stari Hrast iz neznanja), gdje su se djeca igrala stalno, psi trckarali, nema, samo ogromna rupa u koju se sipa i sipa beton...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 23:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
:D :D :D Izgleda da Gradoljub voli onu pjesmu od Ramba Amadeusa -Beton Beton nama treba beton

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 08:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne znam po listu bih rekao da je Hrast ali nikad nisam zagledao
jesu li ga srusili ? cudi me da se tome jos niko nije usprotivio

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Dok je Vidivica i urbanistickog zavoda nista nije sigurno u ovom gradu ni "Kastel"

Ако може неко ко је упућен... да ли је истина да је Видовић свој удио у УЗ продао неким Словенцима?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 09:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
shoole je napisao:
Dok je Vidivica i urbanistickog zavoda nista nije sigurno u ovom gradu ni "Kastel"

Ако може неко ко је упућен... да ли је истина да је Видовић свој удио у УЗ продао неким Словенцима?

Datum: 31.10.2008
Ime % učešća
VIDOVIĆ JOVAN 48,8862156
GRADSKA UPRAVA 18,1184667
ZIF PRIVREDNIK INVEST AD BANJA LUKA 5,5195831
ŠUPUT SRĐAN 2,6799782
FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE REPUBLIK 2,6674021
MILUTINOVIĆ ŽELIMIR 1,4779963
PAŠTAR PAVLE 1,3631159
FOND ZA RESTITUCIJU RS AD BANJA LUKA 1,3337246
JELOVAC ŽARKO 1,3055579
TRIVUNOVIĆ MLADENKO 1,1849311
[izvor: Centralni registar hartija od vrijednosti RS]

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Прича је релативно фришка, од прије пар дана... па ако неко има неке информације мимо ко зна кад апдејтованих сајтова....

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 10:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
shoole je napisao:
Прича је релативно фришка, од прије пар дана... па ако неко има неке информације мимо ко зна кад апдејтованих сајтова....

Ovdje ti fino piše od kad je informacija - 31.10.2008. godine. Tada je bilo posljednje trgovanje akcijama Urbanističkog zavoda na berzi.
E sad, ako ti imaš neke informacije pored toga, po zakonu si obavezan da ih prijaviš Berzi i Komisiji za HOV :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Да имам неке провјерене информације, не бих постављао питања овдје...
И питао сам да ли зна неко ко је упућен у то (на примјер, неко ко ради у УЗ)....

Везано за проблем недостатка зеленила... Да ли постоји план да овај град од преко 200 000 људи (а коме планирају 300 000 у наредних десетак година) добије барем још један парк? Парк Петар Кочић има јако мало зеленила и у центру је града, остаје још парк Младен Стојановић... Мало за толики град! Питам за неку већу површину (типа Кошутњак или Максимир)...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Ne boj se, ide i Mladen Stojanović još malo... tako da njega prekrižiš i posta.
Samo beton, da svi pocrkaju... džaba im keš!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]