banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Nov 2008, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Pa ne mogu da vjerujem, sta hoce ovi skorojevici, da od naseg grada naprave gomilu betona???
Danas sam pricao sa kolegom koji zivi u ulici koja ide od Stare autobuske stanice, pa do one pasarele za naselje Sunca (prolazi pored Ante Jakic naselja, i pored muzicke skole), po regulacionom planu, aleja ce se poravnati, srusice se i trotoar, i tu ce ici ulica sa 4 trake!!! Pa jesu li normalni barem malo??? Em sto ce takva ulica biti tik uz Ivo Andric osnovnu skolu i ugrozavati djecu (postojace trotoar samo sa jedne strane), em sto ce unistiti onoliki drvored sa obe strane ulice, em sto se ta ulica i ovako nesto ne koristi pretjerano, stvarno nije prometna i zagusena, pa da vidim opravdanje za ovakav potez :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
na kraju ce biti da ona ideja o podzemnoj trsi od bulevara do pozorista i nije tako idiotski plan, kako se cinilona prvu, jer sve gore i gore se igraju po planovima i crtaju nebuloze...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sinoc sam bio u Prijedoru. Da im vidite "trga i gospodske", pa to je gospodi pomiluj. Jeste bolje nego je bilo prije par godina, al' i sad na sto lici, nevjerovatno. Arhitektu treba jednostavno na Goli otok poslati. Otici i vidjeti jedino :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 14:31 
Rakun_Slavko je napisao:
Pa ne mogu da vjerujem, sta hoce ovi skorojevici, da od naseg grada naprave gomilu betona???
Danas sam pricao sa kolegom koji zivi u ulici koja ide od Stare autobuske stanice, pa do one pasarele za naselje Sunca (prolazi pored Ante Jakic naselja, i pored muzicke skole), po regulacionom planu, aleja ce se poravnati, srusice se i trotoar, i tu ce ici ulica sa 4 trake!!! Pa jesu li normalni barem malo??? Em sto ce takva ulica biti tik uz Ivo Andric osnovnu skolu i ugrozavati djecu (postojace trotoar samo sa jedne strane), em sto ce unistiti onoliki drvored sa obe strane ulice, em sto se ta ulica i ovako nesto ne koristi pretjerano, stvarno nije prometna i zagusena, pa da vidim opravdanje za ovakav potez :-? :-? :-?

daj ne mogu vjerovati... odakle to, jesi ti vidio taj plan... to je moje naselje... :( ja to nisam ni vidjela ni cula... idem provjeriti...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rece mi Djukic, ide na 4-u godinu Ekonomskog fakulteta, mozda ga znas, bas momak kuka kako ce sada iz dvorista izlazili DIREKTNO na ulicu, jer ce samo jedna strana imati trotoar, zamisli horora, malo se zamislis dok izlazis u 7 pospan iz kuce i paaaaaf! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 14:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 13:53
Rakun_Slavko je napisao:
Rece mi Djukic, ide na 4-u godinu Ekonomskog fakulteta, mozda ga znas, bas momak kuka kako ce sada iz dvorista izlazili DIREKTNO na ulicu, jer ce samo jedna strana imati trotoar, zamisli horora, malo se zamislis dok izlazis u 7 pospan iz kuce i paaaaaf! :angry4:

.....teško da će tu pored četiri trake biti ko pospan u 7 ujutro osim ako je ne daj Bože nagluh... Izvini ali ovakve stvari me baš "izuvaju". Nadam se da u BL imate neko ekološko udruženje ,pokret zelenih i t.sl. pa odreagujte tim putem . To je vaš grad uradite nešto po tom pitanju. Ja nisam iz BL pa čak sam i iz druge države ( sad) ali mi smo puno stvari ( izgradnje prljave industrije) sprečili na ovaj način i naravno izborili se za izgradnju zaobilaznica oko grada umesto proširivanja cesta u gradu....

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 15:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pod 1 tesko da bi bilo kakav protest pomogao, ali vrijedilo bi probati
pod 2 svi su jaki na rijecima, na dijelima, nazalost, svi padnu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da bi se trebala organizovati neka inicijativa gradjana, jer ovako ne ide, za par godina ce ostati od onolikog zelenila samo gomile zgrada, nije problem, ali pravite planski, a ne cirkusantski! Eno naselje "mali logor" to jeste, iza Borcegov stadiona, ono je tuga, kao neka vizija Zemlje nakon nuklearnog rata, nigdje travke, beton, beton, i jos betona, bas je horor! Trebalo bi se organizovati pa makar samo nas 20 izaci na proteste, i vremenom ce se omasoviti, mislim da je preslo granicu ovo izivljavanje...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 13:53
Iz ličnog iskustva znam da protesti bez neke organizacije i poštovanja protokola po tom pitanju ne vrede puno ( čak može biti i kontra efekat) Ako imate ili osnujete neku ekološku organizaciju bilo kog tipa i nastupite ozbiljno i organizovano . Daće rezultate , a i ako ne uspete u potpunosti tu uspećete negde drugo i znaćete da ste pokušali. Verujte da ukoliko se povežete sa zelenom mrežom evrope možete puno uraditi. Imate pravo da tražite da li je za izgradnju napravljena studija o izvodljivosti i uticaju na životnu okolinu. Pronadjite na toj relaciji neko drvo staro koje može da se stavi pod zaštitu i slične stvari . Kad nešto iskreno želite način se nadje....( kod nas je bila skoro bezizlazna situacija pa smo registrovali udruženje(po našem zakonu dovoljno 10 članova) i uspeli da se izborimo -nije bilo lako ali je uspelo)

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 16:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jebote za ovo nisam znao a stanujem u toj ulici katastrofa, jest da je pola onog drveca vec izbacilo korjene na ulicu ali rusiti trotoar i praviti cetri trake pored skole to moze samo u BL i nigdje vise.

Dok je Vidivica i urbanistickog zavoda nista nije sigurno u ovom gradu ni "Kastel"

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 16:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Reci Sijuksu nek ode u stranku i zamoli da ne rade to od te ulice :lol: On je Milin i Gradoljubov sljedbenik :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako je to ulica koja prolazi kraj bivseg Cajaveca i Muzicke skole, onda mi nije jasno gdje ce tu ugurati 4 trake? hajd` 3 jos nekako, ali 4 ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 18:06 
e bas sam se danas iznervirala zbog tog... sto neko rece mislim da stavrno nema mjesta za 4 trake... mozda malo prosire kao poprecnu ulicu j. ducica ali ne vjerujem da smiju staviti trotoar samo s jedne strane u ulici koja ima 2 skole...
a istina da je ono drvace napravilo haos... bilo je to jos davno kad sam ja isla u skolu a sad je jos gore, da se polomi covjek dok hoda trotoarom, ali samo misleci na to da tamo realno nema mjesta za 4 trake, drzi me misljenje da se sve ovo nece ni desiti....

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gdje tamo da uglave cetiri trake, i gdje da to vodi i odakle? Dajte malo ljudi ukljucite mozak, pa gore na Tranzitu nema raskrsnice koja bi to popunila.

Tacnije, u Centar bi ulazila samo vozila iz pravca Jajca, a izlazila samo prema Laktasima...
A i kud bi isle cetiri trake? Na staru autobusku :D ?

Ta ulica nije bila prometna ni kada se moglo na Tranzit...

Neko vas je zesce popalio...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 18:59 
i meni se to cini i bar se nadam, nego mene vise strase razni hirovi idiota iz zavoda za izgradnju koji rade sta hoce i mimo svih pravila zdravog razuma... ne vjerujem da ce bas biti tako kao na pocetku ove price ali je sasvim moguce da ce unistiti svu aleju i hlad na tom potezu od tranzita do autobuske... a to je dovoljno strasno.... nije ni bitno tad ako to ucne hoce li biti 2 ili 102 trake..

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
Reci Sijuksu nek ode u stranku i zamoli da ne rade to od te ulice :lol: On je Milin i Gradoljubov sljedbenik :lol:

Sijuks zivu u toj ulici,moracu baciti kritiku :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Pa fizički je nemoguće da u tu ulicu uguraju 4 trake. Možda tek 4 biciklističke, ... :lol:
Nešto ne vjerujem u tu priču.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Acrobatico je napisao:
Pa fizički je nemoguće da u tu ulicu uguraju 4 trake

Kad bi srusili zgrade ugurali bi da prostis

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
@Rakun_Slavko:

Ма дај какве четири траке. Ђука је вјероватно нешто погрешно начуо из треће руке. Распитаћу се везано за регулациони план, а питаћу и њега кад га видим одакле му то. Четири траке заједно са тротоаром физички не могу да се направе ту, и то не само на једном мјесту већ на 80% дужине те улице. Моја претпоставка је да ће урадити исто као са Улицом Јована Дучића.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Integral bi napravio i 8 traka. :lol: Zar sumnjate? E sad cete da vidite! :evil3:

Lijepo, protest. Pa manje - vise svugdje u svijetu se i sachica gradjana organizuje i protestvuje. Hoce li to donijeti nesto ili ne, ko zna. Ali (mozda) vrijedi pokusati. (Vid protesta kod nas - iz sjedeceg polozaja uz kafu ili na forumu). Ako je to istina, to je van pameti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]