banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 10:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ko je?
PostPoslato: 22 Okt 2008, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Implikacija koju ja vidim iz citata je sljedeca: ako je meni zao ja cu POKUSATI da promijenim covjekovo srce na bolje, ali ako ja reagujem valjanjem od smijeha, imam li ja konstruktivnih misli dok se valjam od smijeha? Kakva je onda svrha same kritike nego da stavim svima do znanja kako ja nekoga ne mogu da podnesem? Mislim, mozda ja to gledam nekako subjektivno, ali ova tema nije nista drugo nego pljuvaonica.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 22:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Naravno da je pljuvaonica, da ga ne bih sazaljevao mozda? Sta sa hiljadama 10-15godisnjaka koji slusaju njegova predavanja i cvrsto se hvataju njegovih naucnih teorija, samo zato sto je najglasniji? Onda drugi trebaju toj djeci objasnjavati da to nije tako, a 100x je teze nekog odgovoriti od neceg nego ga nagovoriti! Na kraju naj*bu nastavnici i profesori biologije :roll:

?>

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prijatelju, ni Miroljube ni Hitlere ni Himmlere ne stvaraju njihove majke nego pljuvači koji od toga izgleda prave profesiju.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 22:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Imas li ti neko rjesenje da se prekine Miroljub, osim pljuvanja?

?>

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rijesenje za koje nije potreban trud (kao u slucaju pljuvanja) nemam. Ja moje rijesenje pokusavam da primjenim otkako je on dosao na vidovdanski forum pa preko njegovog foruma takodjer.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ja ne pljujem nikoga, samo pokusavam ljude upozoriti da ne nasjedaju na njegove teorije, kao sto bi ih pokusavao upozoriti da se pojavi novi Hitler. Jer njegove teorije su dosta slicne. A kad vidim kako ljudi skakucu oko njega a on ih samo sutira i psuje i puni im glavu kojekakvim nenaucnim i zavjerenickim glupostima, a oni se zalijepili pa Miroljube ovo Miroljube ono i sve mu vjeruju.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 07:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Avg 2008, 07:15
nucleargirl je napisao:
Miroljub ima zakon viceve, šale i pošalice, a ti se ljuti kolko oš!!!!

BoY je napisao:
o Partibrejkersima
ne zelim da otvaram raspravu ipak nije tema foruma i i nije tako bitno... ali
PB nisu od juce i nije u pitanju jedna pjesma.kada covjek nije upoznat u potpunosti sa radom grupe, a pred sobom ima samo sliku sa omota normalno da ne kapira ironiju kojom se u stvari osudjuje gramzivost i pohlepa.ona odvratna slika nije tu radi promocije istih

Miroljub je napisao;
Lupas kao Maksim po diviziji. Nemoj vise o tome, molim te.

slažem se sa kolegicom da prijatelj Miroljub ima dobrih provala...ova mi je jedna od jačih....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
r3d je napisao:
Imas li ti neko rjesenje da se prekine Miroljub, osim pljuvanja?

Ignore!

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mastermind je napisao:
Miroljub je napisao;

slažem se sa kolegicom da prijatelj Miroljub ima dobrih provala...ova mi je jedna od jačih....

Bas je smijesno :-? Ako je ovo jedna od jacih provala, kakve su tek ostale.
by the way
8) Vidim poceo si se uvlaciti Miroljubu na njegovom forumu. Meni to ne smeta, samo bih da pitam, da znamo psiholoski odgovor sta to ljude privlaci takvim losim ljudima pa im se dodvoravaju i tepaju. I na kraju on ih ispljuje pred svima kao sto je ispljuvao bokivu koji vidim vise ne dolazi, a visio je tamo svaki dan i ulizivao mu se nekoliko puta na dan. Dakle sta te konkretno privlaci covjeku koji propagira zlo?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Quote sa njegovog foruma:

electronpn je napisao:
Ginekolog je ustanovio da imam ranicu na grlicu materice, pa mi je predlozio da je izlecim laserom. Sta Vi mislite o laserima koji se koriste kao sredstvo za lecenje u medicini ? Pozdrav.

Laser ne moze da leci, ali moze da se koristi u hirurske svrhe. Mislim da od lasera mozete samo stetu da imate, a nikako korist. Treba zdravo da zivite i da otkrijete uzrok bolesti. Najcesci uzrok bolesti kada je u pitanju grlic materice povezan je sa time sto je suprug zene neobrezan. Zene obrezanih muzeva nemaju probleme sa grlicom materice.

Pa mislim dokle....

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 14:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

vim je napisao:
mastermind je napisao:
Miroljub je napisao;

Bas je smijesno :-? Ako je ovo jedna od jacih provala, kakve su tek ostale.
by the way
8) Vidim poceo si se uvlaciti Miroljubu na njegovom forumu. Meni to ne smeta, samo bih da pitam, da znamo psiholoski odgovor sta to ljude privlaci takvim losim ljudima pa im se dodvoravaju i tepaju. I na kraju on ih ispljuje pred svima kao sto je ispljuvao bokivu koji vidim vise ne dolazi, a visio je tamo svaki dan i ulizivao mu se nekoliko puta na dan. Dakle sta te konkretno privlaci covjeku koji propagira zlo?

uvlačiti... :lol: :lol: :lol: ....i ova je isto dobra! kakve koristi od uvlačenja....mene samo zanima njegovo mišljenje oko nekih teoloških pitanja kao i naprimjer tvoje mišljenje! samo što tebi očito nije cilj da pričamo oko nekih korisnih stvari, nego ismijavanje i blaćenje ljudi! što u ovom slučaju oko Miroljuba obilato iskazuješ! predpostavljam da si dobar momak i da ti netreba ovakva uzaludna rasprava u kojoj ni ti sam više neznaš šta bi reko....kao naprimjer u jednom postu kažeš da se slažeš s Miroljubom u 80 % stvari, a onda u drugom postu opet kažeš kako on ima više lošeg, nego dobrog i td. i td.....

moj prijedlog je da se ova tema jednostavno obriše jer nije naše da pričamo o nekom on je vaki on je naki...da bi nekoga sudili moramo biti savršeno dobri, a to zasad nitko nije dostigo osim Isusa Krista....u ovim njegovim rječima leži sva istina...."tko je bez grijeha neka prvi na njega baci kamen".....

pozdrav prijatelju....

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam rekao da se slazem u vezi 80 posto stvari sa njim, ali onih 20 posto su toliko grozni da premasuju sve. Da bi to slikovito prikazao recimo imamo 10 Bozjih zapovijesti i ako postujemo 80 posto dakle 8 zapovijesti a dvije ne postujemo dakle 20 posto, a recimo da su te dvije koje ne postujemo ne ubij i ne kradi, te dvije zapovijesti bacaju u vodu sve ono 80 posto ili 8 zapovijesti sto postujemo. Recimo i Hitler je postovao vecinu zapovijesti ali najvaznije nije. E takav je i ovo slucaj. Ja ako se kolicinski slazem sa njim 80 posto onih 20 posto s kojima se ne slazem nadmasuju sve korisno sto on govori.
Dzaba recimo ako se ja slazem sa njim po pitanju ishrane, ako se ne slazem oko ubijanja ljudi koje on propagira. Slagao sam se i s Hitlerom oko pitanja ishrane jer je bio vegetarijanac kao i ja, ali se ne slazem u drugim stvarima. Tako i ovo.
Ne znam zasto ti ovo shvatas kao blacenje. To je samo jedno razmisljanje i proucavanje kao i upozoravanje ljudi da ne nasjedaju na budalastine, iako naravno svako ima slobodnu volju da sam odluci, zato je potrebno da zna chinjenice.
Evo recimo on podrzava Seselja a pogledajte sta je Seselj govorio:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA[/youtube]

Kao i ovaj:

http://www.youtube.com/watch?v=bIHGWLMSUkE

I on to podrzava. Ja recimo ne mogu reci da to podrzavam. On takodje propagira kamenovanje zena, a Isus je rekao kao sto si napisao ko je bez grijeha neka prvi baci kamen. ja kao sto sam napisao ne bi bacio kamen na njega jer svako ima pravo da misli sta hoce, ali je problem sto bi on htio bacati kamen na druge.

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 27 Okt 2008, 11:48, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 00:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Za ono rjesenje sa prosle strane: ignore
Meni nije problem da ga ignorisem, ali ko ce reci djeci i neobrazovanim ljudima, kojima njegove teorije izgledaju sasvim realne i izvjesne, da ga treba ignorisati?

?>

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 08:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To sam rekao nakon 5 strana diskusije u kojoj ste savrseno obijasnili o kome se radi. Ako se nakon ovoga jos neko lozi na njega (a ima ih 1,2) a da napomenem to su ljudi koji razmisljaju po filozifiji "vjerujem jer je apsurdno i nelogicno" i to prema sopstvanim rijecima , brale moj lost case ako mene pitas.
Recimo moratorij na temu od nekoliko dana da se malo slegne pa onda dalje... :D
Al prvo da Mastermind odgovori na ovaj post :lol:

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stvarno u ludom svjietu zivimo. Covjek ocekuje da barem ljudi koji su citav zivot posvetili Bogu pa cak i teologiju studirali, budu primjer krotkosti i humanosti, a onda cujemo za najmonstruoznije zlocine koje je crkva ucinila, cujemo za sve one pedofile i homoseksualce, teske nacionaliste i soviniste, i onda tako cujem ljude koji se nazivaju vjernicima kako pricaju o ubijanju ovih-onih zato sto su neprijatelji Boga, svaku Isusovu poruku tumace "u kontekstu" i to u pravilu relativizujuci svaku njegovu rijec i pravdajuci same sebe i svoju mrznju i bolesnu sujetu.
Ali budimo sigurni da oni koji najvise dobra cine su najtiši od sviju i cine dobro svaki dan svakom malom ljubaznoscu ili pomoci u nevolji.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

goci master je napisao:
To sam rekao nakon 5 strana diskusije u kojoj ste savrseno obijasnili o kome se radi. Ako se nakon ovoga jos neko lozi na njega (a ima ih 1,2) a da napomenem to su ljudi koji razmisljaju po filozifiji "vjerujem jer je apsurdno i nelogicno" i to prema sopstvanim rijecima , brale moj lost case ako mene pitas.
Recimo moratorij na temu od nekoliko dana da se malo slegne pa onda dalje... :D
Al prvo da Mastermind odgovori na ovaj post :lol:

kako da ti prijatelju odgovorim kad nisi postavio pitanje??!! postavi mi pitanje pa ću ti rado odgovorit!

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vidio sam Miroljuba danas na sajmu knjiga u BG-u. Jedva sam se suzdrzao da mu ne pridjem i odrzim predavanje :mad:

?>

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: Nakon procitanih prvih par rijeci prep'o sam se da si napravio scenu :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

r3d je napisao:
Vidio sam Miroljuba danas na sajmu knjiga u BG-u. Jedva sam se suzdrzao da mu ne pridjem i odrzim predavanje :mad:

Dzaba da si prisao, prosao bi kao oni na forumu. On za Ajnstajna kaze da je budala, a sta onda da kaze nama.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2008, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Miroljub Petrovic je napisao:
ALEX je napisao:
Kako biste vi Miroljube objasnili "kako izgleda Bog" djetetu od 5-6 godina? Konkretno radi se o bratu mog druga! Mali ga je pitao KAKO BOG IZGLEDA, KO JE ON i ovaj se stvarno zamislio, jer nije znao kako to djetetu da docara! Taj djecak Boga zamislja kao nekog "MOCNOG CAROBNJAKA KOJI IZGLEDA KAO COVJEK"! Da li je to dobra predstava o Bogu ako uzmemo u obzir da se radi o djecaku od 5-6 godina?

Ja bih tom detetu rekao da je Bog najlepsi i najbolji, da izgleda kao covek, ali je zbog svoje dobrote mnogo lepsi od coveka, i kad ga jednom vidis i cujes nikada ne bi hteo da se odvajas od Njega.

:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]