banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 13:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 06 Okt 2008, 15:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
info_elta je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
info_elta txt na RTLu i dalje vrti

Proverićemo dali je greška na Elti ili na RTL.

Provjeri li prijatelju txt i dalje vrti

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 20:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Apr 2008, 19:28
Ma, garant je do RTL-a !

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 08:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To moze pricati tamo po Cajnicu ali ovde ta prica ne prolazi txt na sobnoj anteni radi a na kablovskoj ne. Oni su jedna grupa prevaranata koji samo cekaju prvi u mjesecu da korisnicima naplate porez a za korisnika ni na forumu nece da odgovore u cemu je problem. Da su neka ozbiljna firma imali bi na svojim stranicama forum da komuniciraju sa korisnicima ali i oni znaju da su prevare pa im zatrpavanje stranice nije potrebno.

info_elta kao vas korisnik cekam odgovor, a racun je uredno placen vec 2.10.2008

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Poskupljuje kablovska
Kablovski operateri "Elta kabel" i "Netkom" najavili su poskupljenje cijena svojih usluga tako da će korisnici kablovsku televiju od novembra mjesečno plaćati po 12, odnosno 10 konvertibilnih maraka.

"Naši korisnici bi trebali imati razumijevanja zbog poskupljenja, s obzirom na naknadu koju plaćamo drugim televizijskim kućama, naknadu radi održavanja, kao i troškovi za modernizaciju mreže", rekao je Aco Kabanica vlasnik "Elta kabela", operatera koji pokriva naselja Borik, Starčevicu, Obilićevo, zatim naselje Sunca, Centar i Đure Đakovića.

Do poskupljenja sa 8,90 KM na 10,50 maraka bi trebalo doći i kod drugog operatera "Netkom" koji pokriva Novu varoš, Rosulje, Petrićevac, Paprikovac, dio Lazareva, dio Borika i desnu stranu Lauša. Međutim, ovu informaciju u "Netkomu" nisu htjeli ni da potvrde ni da demantuju.

Pored nove cijene operateri najavljuju i uvođenje novih usluga kojima će obradovati korisnike. Jedna od novina jeste i uvođenje bežičnih priključaka koje je u toku.

http://www.banjalukalive.com/banja-luka ... ska-2.html

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2008, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Vader je napisao:

"Naši korisnici bi trebali imati razumijevanja zbog poskupljenja, s obzirom na naknadu koju plaćamo drugim televizijskim kućama, naknadu radi održavanja, kao i troškovi za modernizaciju mreže", rekao je Aco Kabanica vlasnik "Elta kabela", operatera koji pokriva naselja Borik, Starčevicu, Obilićevo, zatim naselje Sunca, Centar i Đure Đakovića.

Ma kakvog razumijevanja???

Gdje je sad onaj info-elta da nam objasni da ovo poskupljenje mora da bude jer eto poskupljuje gorivo. :roll: :roll: :roll: :roll:

Sve slabija slika.
Usluga (ako je uopšte možemo tako nazvati) skoro i da ne postoji.
Ako čak i dobiješ nekog, možeš da zaboraviš kad će ekipa doći.

Jednom nisam dobio dva računa (ili je neko od djece bacio) i odmah su (mislim da je bio zadnji dan u mjesecu) došli i isključili me sa kablovske. Kad smo zvali, neka gospođa se javila i rekla da nisu dva računa plaćena. Sutradan sam otišao do njih ( na Starčevici pa blizu) dobio ta dva računa i otiša platiti, pa opet kod nje i rekao da dođu da uključe.
Morao sam čekati dva dana. Došli su poslije ko zna koliko poziva. Čak sam nabio i nekih 5 KM telefonskog računa.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2008, 12:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Smaraju ovuda o nekoj kao digitalnoj tehnologiji, kao neka superiornost u odnosu na druge sisteme, a ko ima kod njih običnu analognu kablovsku televiziju zna da sa njima ne treba imati posla. Programi nestaju više puta dnevno, na nekima je slika krajnje lošeg kvaliteta, frekvencije pojedinih kanala se non-stop mijenjaju i sad neko kao garantuje da će sa digitalnom tehnologijom sve biti bez problema. Uostalom nagledali smo se mi tih naprednih sistema kao recimo WADSL blic net u domaćoj izvedbi. I odgovor da će provjeriti da li je problem sa teletextom RTLa do njih ili medijske kuće je na nivou ove firme.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2008, 12:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Proverićemo dali je greška na Elti ili na RTL.

Ahahahahahahhhhhhaaahahahhahahahahahhah

Daću im fore da vidim šta će biti sa ovim digitalnim paketom, ako i to bude na nivou dosadašnje usluge organizujem se sa ostalim stanarima u zgradi i sam pravim kablovsku

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2008, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne slažem se sa poskupljenjem! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2008, 13:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ne slažem se sa poskupljenjem! :angry4:

A vrtili kod tebe txt na RTLu

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2008, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja imam stari TV, koji nema ni TXT niti mogu da gledam BHT i neke druge kanale zato što njihova frekvencija izlazi iz opsega. A ko zna koliko nas ima u BL sa takvom situacijom?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2008, 08:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Novi televizori su osjetljiviji i imaju vise smetnji - objasnjenje iz Elte.
Uzivaj sa starim televizorom posto im je kablovska namjenjena starim televizorima. Vjerovatno bi oni crno-bijeli sa 8 kanala bili najbolji za njih.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2008, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:
Novi televizori su osjetljiviji i imaju vise smetnji - objasnjenje iz Elte.
Uzivaj sa starim televizorom posto im je kablovska namjenjena starim televizorima. Vjerovatno bi oni crno-bijeli sa 8 kanala bili najbolji za njih.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Ajmo svi da bacamo nove televizore i da opustošimo Čajavec ( ako ima išta staro na lageru) :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2008, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sad ce prodavnice televizora na ulaz objesiti natpis "imamo stare televizore sa RTL teletextom"
Ali ne kontam kako sam ja na svom ocigledno state-of-art televizoru mogao pre cetiri mjeseca imati teletext,dok sad, opet na tom istom televizoru nema...
Eltin odgovor na to bi bio: "Gospodine, jedino logicno objasnjenje je da je vas televizor preko noci evoluirao u visi oblik televizora,mozda ste izgubili teletext ali imate prirodno cudo,ali i cudo tehnike u vasem dnevnom boravku/sobi"
Inace nisam ni prije gledao teletext na TV-u, ali imam osjecaj da kad se neki program u blizoj buducnosti sjebe,dobicemo slican ako ne i isti odgovor...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2008, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra da ti TV nije pokupio kojim slučajem kakav Up Date :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
DELLBOY je napisao:
Džontra da ti TV nije pokupio kojim slučajem kakav Up Date :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Usput, gdje se izgubi onaj info_elta, da nije i on pokupio kakav uptade... :lol:
mozda je reinkarnirao u sbb_info? :evil3:

p.s. Lopovi jedni, VRACAJTE AVALU!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 07:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
i tako kaze meni info_elta da posaljem mail kad nesto ne valja
ja posaljem i nista se ne desava - niti dobijem reply, niti se kanali vrate :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a na RTL-u kocka preko čitavog ekrana MENI za biranje jezika :evil: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 10:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Okt 2008, 10:11
S obzirom na veliki broj postova u kojima se iznose problemi vezani za isporuku usluga preduzeća Elta-kabel, a koje su, uzgred budi rečeno, u većini slučajeva plod objektivnih problema, dok s druge strane postoje i subjektivne teškoće koje ćemo, a evo i ovo je jedan od načina, svesti na najmanju moguću mjeru.
BSE, što se tiče Vašeg mail-a dobili smo ga i istog trenutka krenuli u otklanjanje problema.Volio bi, ukoliko ste u mogućnosti, da mi prenesete koji od kanala nedostaju ili imaju neke slabosti u ovom momentu.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 10:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hmmm evo vec nekoliko strana je popunjeno na prijavu da ttxt na RTLu ne fercera,
Avale nema, ttxt-a na RTS1 nema, FTV se vratio (mirikl sto`b rek`o Ceh, Svabo, Englez)
takodje mi nije jasno kako se povremeno gube titlovi na Hallmarku i Travelu (znam da ima nekih emisija koje nisu titlovane, ali kad titl ne radi dan ili 2, nesto ne stima)
i hoce li se moci ista uraditi po pitanju normalizacije tona?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]