Citiraj:
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je u petak spisak igrača za utakmice sa Litvanijom i Austrijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.
GOLMANI: Vladimir Stojković (Sporting Lisabon), Vladimir Dišljenković (Metalurg), Bojan Isailović (Čukarički).
ODBRANA: Branislav Ivanović (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester junajted), Ivica Dragutinović (Sevilja), Mladen Krstajić (Šalke), Antonio Rukavina (Borusija Dortmund), Igor Đurić (Vojvodina), Ivan Obradović (Partizan).
SREDINA: Dejan Stanković (Inter), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Gojko Kačar (Herta), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Boško Janković (Đenova), Zoran Tošić (Partizan), Stefan Babović (Nant).
NAPAD: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven), Marko Pantelić (Herta Berlin), Dragan Mrđa (Vojvodina).
Голмани, одбрана, средина сасвим ок, али напад ми уопште није јасан.
Жигић и Лазовић не играју за своје клубове уопште.
Пантелић игра и даје голове али за репрезентацију није дао не зна ни он више кад.
Мрђа, за Бога милога Мрђа?!?
Сад ми ни Антић није јасан. У бољој форми од ових горе су тренутно Кежман, Јовановић и Ковачевић. Људи играју и дају голове и опет их нема. На њиховом месту ја бих се запитао шта треба да урадим да бих био позван.
Рекох одбрана ок, али видим опет се форсирају Драгутиновић и Крстајић. Драгутиновић исто не игра за Севиљу а Крстајић има 34 године. Зар није логичније да је ту позван Ђорђевић, кад човек од када се вратио у ПФЦ игра добро и константно.Позитивна ствар је свакако повратак Рукавине, позивање Нинковића, Красића као и позив за Исаиловића и Ђурића.