banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2008, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
sinoc na RTRS-u:
Citiraj:
novinar SNSD-TV,pardon RTRS-a: Gospodine Dodik, kako komentarisete da je na drugom mjestu Damir Miljevic?
Dodik: Ma koji Damir Miljevic?!! To je jedna obicna karikatura!!!
politicka kultura na nivou.

jel iko gledao na ATV-u prilog sa predizbornih skupova kad kaze onaj lik sa SNSD-ove mitinga: 'Bio sam na skupu PDP-a, ali nije bilo ovoliko mesa!'
ili kad Mile stoji na bini i govori:'vid' ovog' sto je zin'o!' - bilo u prijedoru kad je to rekao za kandidata SDS-a, a ovaj bio okacen na bilbordu.

uglavnom, najzalosnija kampanja do sad.
@vim: jel ti mislis da je samo SDS bio kriv za pocetak rata? sta mislis, ko je do sad vise pokrao narod SDS ili partija?
ja mislim da su lopovi iz SDS-a bili amateri za ove sad.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Ako ko ima konkretan dokaz neka kaze, sve ostale carsijanerske price ostavite za sebe

pravde za kriminalce u ovoj drzavi nema. i da imas dokaze sve, ne bi ti nista vrijedilo.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
EiLeen je napisao:
V@nja je napisao:
EiLeen je napisao:
Narod je stoka. Stoka. Ja naprosto ne mogu da vjerujem. Znači Bl prosto više nije moj grad. Prije narod nije bio ovako glup...

Zar ti ono ne rece da te boli qrac za BL ? Sta sad kukas ? :-?

Pa izabrali smo gradonačelnika koji je na oči svih ubio čovjeka i niko ništa...
Ne moramo birat kriminalce... Ako ne mislim da je Bl najljepši grad na svijetu znači da me boli k*?

A ostali kandidati su etalon postenja ?

Mani se glumljena Hercule Poirota .. 'gradonacelnik ubio covjeka na nase oci' .. :confused3:

Dalje .. po BL si kenjala uzduz i popreko .. na X tema .. i rekla da se ne planiras vratiti te da te za nju ne veze nista .. otkud ti pravo da narod ovde nazivas stokom ? Koriguj malo rjecnik .. jedno je tvoje neslagajne sa izborom gradjana .. drugo je da ih nazivas stokom :-?

Daleko od toga da sam za Davidovica .. al' aj' razmisli malo prije nego pocnes lupetati :confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 06:34 
slazem se u potpunosti. na ocigled kojih svih???
daj nam bar neki dokaz a ne "od ko zna tamo gdje" pricati neke price. a drugo, kad vec toliko znate o davidovicu, dajte mi bolji prijedlog. pokusavam citavo vrijeme da pitam ko je to bio bolji kandidat na listi od njega i zasto. stvarno ne mogu reci da sam zadovoljna nekim potezima u gradu, neki su mi opet bas pun pogodak, zavisi,...ali konkurencija na ovim izborima mu je bila takva da se covjek nije morao ni truditi oko kampanje.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 06:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2008, 08:37
majlili je napisao:
onako fin, mislim na vizuelni efekat, al maloprije na tv izvali nesto... sad ne znam sta al neke totalno neknjizevne rijeci, ono zlo... ne mozes na tv, sluziti se takvim seljackim terminima... evo kaze davajuci, kandidovajuci... a joj... kakav seljo... i jos nacelnik... uh dzaba mu sva sminka i kravata u boji naocala... :(

Mislim da si oborila rekord. Ovakav preokret u stavu u nekoliko minuta, u životu nisam vidio. Odijelo ne čini čovjeka, zar ne? On asistent? Kakve je to uspjehe imao u privredi (teško ih je imati, kad nikad nisi radio, jel?)? Prvo na kurs književnog jezika, zatim rad u privredi, ali ne u državnom preduzeću, e onda može govoriti o liderstvu.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 07:01 
mirkobltz je napisao:
majlili je napisao:
onako fin, mislim na vizuelni efekat, al maloprije na tv izvali nesto... sad ne znam sta al neke totalno neknjizevne rijeci, ono zlo... ne mozes na tv, sluziti se takvim seljackim terminima... evo kaze davajuci, kandidovajuci... a joj... kakav seljo... i jos nacelnik... uh dzaba mu sva sminka i kravata u boji naocala... :(

Mislim da si oborila rekord. Ovakav preokret u stavu u nekoliko minuta, u životu nisam vidio. Odijelo ne čini čovjeka, zar ne? On asistent? Kakve je to uspjehe imao u privredi (teško ih je imati, kad nikad nisi radio, jel?)? Prvo na kurs književnog jezika, zatim rad u privredi, ali ne u državnom preduzeću, e onda može govoriti o liderstvu.

jesi ti nekad cuo za cinizam? i po cemu je to preokret u stavu?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 07:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
mirkobltz je napisao:
majlili je napisao:

jesi ti nekad cuo za cinizam? i po cemu je to preokret u stavu?

Cinizam, šta ti je to? Ako ne vidiš preokret u stavu, pročitaj šta si napisala 6 minuta prije onoga što sam citirao.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 08:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=51

Pazite ovog majstora i pogledajte slicicu! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 09:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=48494&sectionId=51

Pazite ovog majstora i pogledajte slicicu! :lol:

Kakav pogub. Mani politiku Hare, uvijek te čeka posao u cirkusu "Kolorado".

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 10:18 
sad se pitam da li da ti crtam ili objasnjavam ali pokusacu objasniti. ti ocito ne znas citati ili ne kontas. komentarisala sam da je davidovic bolji od ostalih, pitala da li na listi mislite da je neko bolji i po cemu, ali se niko ne javi.
a naknadno dok sam pisala skontam tog malog lika na tv, nacelnika prnjavora, i bez obzira u kojoj je stranci prokomentarisem izgled, nacin izrazavanja itd, malo se i nasalim na tu temu. i kakve su to onda kontraverze!!! ja sam glasala za svog gradonacelnika u BL, sa Prnjavorom nemam nista. a sam lik kao kandidat mi je samo takav pa sam morala i to spomenuti. a ti ako ne kontas onda je to tvoj problem.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Međutim, da se građani tog ograničenja nisu pridržavali, a da ih članovi biračkih odbora nisu kontrolisali, najbolje svedoči i fotografija koju je jedan birač u Banjaluci napravio mobilnim telefonom, a koja je u posedu Pressa RS. Ovaj birač je na izborni listić za glasanje za gradonačelnika Banjaluke rukom dopisao ime Radovana Karadžića, prvog predsednika RS i haškog optuženika, a zatim za njega i glasao, i sve ovo ovekovečio mobilnim telefonom.

Ja mislim da je Rašo bolji od Davidovića i cijelog establišmenta bordo crvene bande. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 11:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Međutim, da se građani tog ograničenja nisu pridržavali, a da ih članovi biračkih odbora nisu kontrolisali, najbolje svedoči i fotografija koju je jedan birač u Banjaluci napravio mobilnim telefonom, a koja je u posedu Pressa RS. Ovaj birač je na izborni listić za glasanje za gradonačelnika Banjaluke rukom dopisao ime Radovana Karadžića, prvog predsednika RS i haškog optuženika, a zatim za njega i glasao, i sve ovo ovekovečio mobilnim telefonom.

Ja mislim da je Rašo bolji od Davidovića i cijelog establišmenta bordo crvene bande. :)

Kud to napisa sace Vim povuci pricu o SDSu i ratu.

Zenama i dijeci naredna dva dana nije preporucljivo dolaziti na ovu temu vezano za salijevanje strave javite se Milici Kiklic na Lausu

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
V@nja je napisao:

A ostali kandidati su etalon postenja ?

Mani se glumljena Hercule Poirota .. 'gradonacelnik ubio covjeka na nase oci' .. :confused3:

Dalje .. po BL si kenjala uzduz i popreko .. na X tema .. i rekla da se ne planiras vratiti te da te za nju ne veze nista .. otkud ti pravo da narod ovde nazivas stokom ? Koriguj malo rjecnik .. jedno je tvoje neslagajne sa izborom gradjana .. drugo je da ih nazivas stokom :-?

Daleko od toga da sam za Davidovica .. al' aj' razmisli malo prije nego pocnes lupetati :confused3:

Ako si se osjetio prozvanim, nisam ti ja kriva. Smatram narod stokom jer Dodik uopšte više ne krije da krade, a ljudi i dalje glasaju za njega. Dakle?
A ne kažem da su drugi etalon poštenja. Nema poštenog političara. Ima samo onih koji manje ili više kradu.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Eileen, jesi glasala?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam u Bl, već sam to napisala.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
EiLeen je napisao:
Nisam u Bl

Normalno nije tebi mjesto sa stokom :lol: :lol: :lol: Tito dragi ko nama pametuje onaj koji uopste nije u BL :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da mi nisu ispiti sigurno bih došla glasat. Al nebitno, zašto se uopšte pravdam kad je očito većina za Dodika.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
EiLeen je napisao:
Da mi nisu ispiti sigurno bih došla glasat. Al nebitno, zašto se uopšte pravdam kad je očito većina za Dodika.

nema razlike izmedju stoke i neinformisane stoke. sta ocekivati od "seljaka" u banjaluci kad oni kojima je teshko procitati tri reda pametuju i seru samo da nesto kazu a o glasanju nisu ni razmishljali
Citiraj:
Na Lokalnim izborima, 5. oktobra 2008., svoje biračko pravo mogu ostvariti svi punoljetni državljani Bosne i Hercegovine koji imaju prijavljeno prebivalište ili boracište u Bosni i Hercegovini
. Opština u kojoj glasate je opština u kojoj imate prijavljeno prebivalište, osim ako niste raseljeno lice.
Državljanin Bosne i Hercegovine koji ima status raseljenog lica treba da se izjasni do 22. 07. 2008. godine za koju opštinu će glasati na Lokalnim izborima 2008. godine, i to:
a) za opštinu prebivališta iz 1991. godine ili
b) za opštinu trenutnog boravišta
. Obrazac zahtjeva za određivanje ili promjenu biračke opcije raseljenog lica (PBO-1) dostupan je u centru za birački spisak, koji se nalazi u opštini prebivališta ili boravišta raseljenog lica
. Ukoliko se raseljeno lice ne izjasni za koju će opštinu glasati, biće upisano u Centralni birački spisak za opštinu u kojoj je bilo upisano na posljednjim izborima. Ako raseljeno lice nije bilo upisano u Centralni birački spisak na prethodnim izborima, biće upisano u Centralni birački spisak u opštini prebivališta iz 1991. godine.

. Državljanin Bosne i Hercegovine koji ima status izbjeglice ili privremeno boravi u inostranstvu, da bi bio upisan u Centralni birački spisak za glasanje izvan Bosne i Hercegovine, dužan je da do 22. 07.2008. godine podnese prijavu za glasanje izvan Bosne i Hercegovine, u kojoj navodi na koji način će ostvariti svoje biračko pravo:
a) poštom - slanjem glasačkog listića poštom ili
b) u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine u inostranstvu.
. Obrazac za prijavu glasanja izvan Bosne i Hercegovine (PRP-1 i PRP-2) dostupan je na internet stranici Centralne izborne komisije BiH www.izbori.ba kao i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine i u udruženjima građana Bosne i Hercegovine u inostranstvu.

Diplomatsko-konzularna predtsvaništva Bosne i Hercegovine u inostranstvu u kojima se planira glasanje za Lokalne izbore 2008. godine
Zemlja Naziv DKP BiH

1. Australija: Ambasada BiH u Kanberi za Australiju i Novi Zeland......

11. Italija: 1) Ambasada BiH u Rimu
2) Generalni konzulat BiH u Milanu

.....

* Za sve dodatne informacije o upisu birača u Centralni birački spisak, kao i za informacije vezane za prijavu glasanja izvan Bosne i Hercegovine obratite se Centralnoj izbornoj komisiji BiH, na broj telefona: +387 33 251 331 (251 332 i 251-320) ili na e-mail: info@izbori.ba kao i u centar za birački spisak koji se nalazi u opštini vašeg prebivališta ili boravišta.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
manitu uci da svira je napisao:
EiLeen je napisao:

nema razlike izmedju stoke i neinformisane stoke. sta ocekivati od "seljaka" u banjaluci kad oni kojima je teshko procitati tri reda pametuju i seru samo da nesto kazu a o glasanju nisu ni razmishljali
Citiraj:
Na Lokalnim izborima, 5. oktobra 2008., svoje biračko pravo mogu ostvariti svi punoljetni državljani Bosne i Hercegovine koji imaju prijavljeno prebivalište ili boracište u Bosni i Hercegovini
. Opština u kojoj glasate je opština u kojoj imate prijavljeno prebivalište, osim ako niste raseljeno lice.
Državljanin Bosne i Hercegovine koji ima status raseljenog lica treba da se izjasni do 22. 07. 2008. godine za koju opštinu će glasati na Lokalnim izborima 2008. godine, i to:
a) za opštinu prebivališta iz 1991. godine ili
b) za opštinu trenutnog boravišta
. Obrazac zahtjeva za određivanje ili promjenu biračke opcije raseljenog lica (PBO-1) dostupan je u centru za birački spisak, koji se nalazi u opštini prebivališta ili boravišta raseljenog lica
. Ukoliko se raseljeno lice ne izjasni za koju će opštinu glasati, biće upisano u Centralni birački spisak za opštinu u kojoj je bilo upisano na posljednjim izborima. Ako raseljeno lice nije bilo upisano u Centralni birački spisak na prethodnim izborima, biće upisano u Centralni birački spisak u opštini prebivališta iz 1991. godine.

. Državljanin Bosne i Hercegovine koji ima status izbjeglice ili privremeno boravi u inostranstvu, da bi bio upisan u Centralni birački spisak za glasanje izvan Bosne i Hercegovine, dužan je da do 22. 07.2008. godine podnese prijavu za glasanje izvan Bosne i Hercegovine, u kojoj navodi na koji način će ostvariti svoje biračko pravo:
a) poštom - slanjem glasačkog listića poštom ili
b) u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine u inostranstvu.
. Obrazac za prijavu glasanja izvan Bosne i Hercegovine (PRP-1 i PRP-2) dostupan je na internet stranici Centralne izborne komisije BiH http://www.izbori.ba kao i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine i u udruženjima građana Bosne i Hercegovine u inostranstvu.

Diplomatsko-konzularna predtsvaništva Bosne i Hercegovine u inostranstvu u kojima se planira glasanje za Lokalne izbore 2008. godine
Zemlja Naziv DKP BiH

1. Australija: Ambasada BiH u Kanberi za Australiju i Novi Zeland......

11. Italija: 1) Ambasada BiH u Rimu
2) Generalni konzulat BiH u Milanu

.....

* Za sve dodatne informacije o upisu birača u Centralni birački spisak, kao i za informacije vezane za prijavu glasanja izvan Bosne i Hercegovine obratite se Centralnoj izbornoj komisiji BiH, na broj telefona: +387 33 251 331 (251 332 i 251-320) ili na e-mail: info@izbori.ba kao i u centar za birački spisak koji se nalazi u opštini vašeg prebivališta ili boravišta.

Ovo gore macku o repic,ja sam ponosni vlasnik cips licne vec 2 godine,kontaktirao sam Cik nebrojeno puta,prijavljivao sebe i oko sebe,jedino stari od citave familije dobije listice da glasa postom.
I sto je najgore,glasa za Hareta :cry:

Mi iz dijaspore smo ti pravo dobri za derati po granicama,za svakojake "humanitarne" akcije,donacije,a kad je o glasanju rijec,nisu se plaho pretrgli da nas pridobijaju za glasanje. Da li je rijec o strahu da bi ovakvi kao mi,nekontrolisani,informisani iz drugih uglova,s mozda malo drukcijim pogledima na sve,mogli pomrsiti racune ili je samo nemar u pitanju?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
moji u njemackoj glasaju bez problema--sva sranja su 90% ljudski faktor i lijenost, uostalom, ako si se dokumentovano zalio, nemoguce je da nisi dobio pismeno obrazlozenje, nema izmishljanja :evil3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]