banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: vrli svijet
PostPoslato: 15 Maj 2008, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Djevojčice seksualno zlostavljale školsku kolegicu i sve snimile mobitelom
Četiri učenice Osnovne škole u Pirotu tukle su i seksualno zlostavljale 12-godišnju školsku kolegicu i to sve snimale mobilnim telefonom.
Snimka stravičnog mučenja jedne učenice šestog razreda iz Pirota, koju se četiri školske prijateljice seksulano zlostavljale, preplavila je grad.

Na snimci je jasno vidi da su četiri djevojčice , inače učenice OŠ '8. septembar', šamarale žrtvu, natjerale je da se skine do gola i stavljale joj kemijsku olovku u vaginu. Sve je to jedna od zlostavljačica snimila mobilnim telefonom.
'Skidaj se odmah. Skidaj se. Raširi ruke, rašiti noge', čuje se na snimci od koje se diže kosa na glavi. Slijedi seksualno zlostavljanje, udarci i uvrede.
Stric zlostavljane djevojčice, koji je inzistirao na anonimnosti, kazao je za Press da su četiri djevojčice protekle srijede, neposredno prije početka nastave, njegovu nećakinju pod prijetnjama dovele do jedne privatne kuće. Tamo su se narednih nekoliko sati iživljavale nad nemoćnom djevojčicom.

'Dok je u školi najnormalnije trajala nastava, nju su cijelo prijepodne tukle i seksualno zlostavljale. Sve su to snimale telefonom. Tukle su ju, brutalno šamarale, vukle za kosu, naredile joj da se skine i nastavile najbrutalnije zlostavljati. Moja nećakinja po liječničkoj preporuci ne ide u školu, a njezin otac, koji je prije dva dana preživio infarkt, u bolnici je gdje ga liječnici pokušavaju smiriti. Pod jakim je sedativima, a sve što se dogodilo ispričali su mu susjedi', potresno je ispričao stric maloljetnice.
'Video-klipovi već dan nakon zlostavljanja počeli su kružiti gradom. Već je u četvrtak jedan od učitelja škole zvao kćer mojeg brata. Pitao ju je kako je to sve mogla snimati i ima li ona uopće mozga. Majka jedne od zlostavljačica mene je osobno nazvala i rekla doslovno:'Evo vam je pa joj vi sudite. Ja imam još jednu kćer i znam što bi napravila da se njoj takvo što desi'', ispričao je stric zlostavljane djevojčice.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 00:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Svuda samo nasilje i nsilje.
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 26&meni=13

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

UN-ovci mirovnjaci zlostavljaju djecu i prolaze nekažnjeno
Mirovnjaci Ujedinjenih naroda i dobrotvorni radnici u državama u kojima su raspoređeni seksualno zlostavljaju djecu mladu i do 6 godina, stoji u izvještaju britanske humanitarne organizacije Save the Children. Istraživanje je provedeno u problematičnim državama Obali Bjelokosti, Sudanu i Haitiju te je zaključeno da djecu zlostavljaju upravo oni koji su onamo poslani da ih čuvaju. Većina ovih slučajeva zlostavljanja ostane neprijavljena i nekažnjena.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 10:48 
zah je napisao:

Znachi strahota.
Sta raditi kad se ovako nesto desi?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ostavili sina zavezanog za drvo preko noći pa ga ujutro pronašli mrtvog - izgrebanog i izgriženog
Kako bi ga kaznili za neposluh, par iz SAD-a je svog 13-godišnjeg sina ostavio zavezanog za drvo zbog čega je i umro.
41-godišnji Brice Brian McMillan i njegova 36-godišnja supruga Sandra Elizabeth izašli su jučer pred suca u Sjevernoj Karolini gdje ih se tereti za ubojstvo i zlostavljanje djeteta. Šerif James Knight kazao je kako su McMillanovi zavezali dječaka konopom za drvo napravivši dva ili tri čvora.
Dječak je tako prenoćio vani da bi ga sljedeće jutro pustili, a kako je opet bio "zločest", navečer mu je uslijedila ista kazna. Sljedećeg popodneva majka ga je pronašla mrtvog zavezanog za drvo.
Imao je modrice na zapešćima i posjekline po cijelome tijelu, javlja AP. Također, sa stražnjice su mu nedostajali dijelovi mesa. Točan uzrok smrti djeteta nije otkriven. Saslušanje je zakazano za 2. lipnja.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Vader je napisao:
Ostavili sina zavezanog za drvo preko noći pa ga ujutro pronašli mrtvog - izgrebanog i izgriženog
Kako bi ga kaznili za neposluh, par iz SAD-a je svog 13-godišnjeg sina ostavio zavezanog za drvo zbog čega je i umro.
41-godišnji Brice Brian McMillan i njegova 36-godišnja supruga Sandra Elizabeth izašli su jučer pred suca u Sjevernoj Karolini gdje ih se tereti za ubojstvo i zlostavljanje djeteta. Šerif James Knight kazao je kako su McMillanovi zavezali dječaka konopom za drvo napravivši dva ili tri čvora.
Dječak je tako prenoćio vani da bi ga sljedeće jutro pustili, a kako je opet bio "zločest", navečer mu je uslijedila ista kazna. Sljedećeg popodneva majka ga je pronašla mrtvog zavezanog za drvo.
Imao je modrice na zapešćima i posjekline po cijelome tijelu, javlja AP. Također, sa stražnjice su mu nedostajali dijelovi mesa. Točan uzrok smrti djeteta nije otkriven. Saslušanje je zakazano za 2. lipnja.

Isuse mili, dragi ! Stvarno se stidim što pripadam ljudskom rodu. :cry: :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 11:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:

Boze sacuvaj....kako ovo treba tuci....!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Kalifornijski policajac ubio oca koji je nasmrt premlatio dvogodišnje dijete nasred ceste
Kalifornijske vlasti pokušavaju dokučiti što je nagnalo oca dvogodišnjaka da nasred ceste baci sina i počne skakati po njemu i to sve dok ga nije ubio policajac.
Prije policajca od djeteta ga je pokušao odvući motorist, međutim 27-godišnjeg Sergia Casiana Aguilara ništa nije moglo zaustaviti. Motorist je kasnije kazao kako je bio presnažan za njega, da su mu oči bile zamagljene i vikao je kako su u dječaku demoni.
U jednom trenutku, očevici su ugledali Aguilara, koji nije imao kriminalni dosje niti duševne bolesti, kako poput lutke baca sina na pločnik i skače po njemu. Do incidenta je došlo u večernjim satima u subotu, 30-ak kilometara južno od Sacramenta.

U namjeri da ubije dječaka nekoliko ljudi ga je pokušalo zaustaviti, međutim on ih je sve uspio odgurnuti. Odmah su pozvali 911 i za šest minuta došao je helikopter u kojem je bio i policajac Jerry Raymar koji je izvukao pištolj i zaprijetio Aguilaru da prestane tući dijete. Kad ga ovaj nije poslušao, policajac je krenuo pucati.
Ekipa Hitne pomoći je pokušala spasiti dijete, no ono je ubrzo umrlo od zadobivenih ozljeda. Dječak je, naime, bio toliko pretučen da ga nije bilo moguće identificirati. Još se čekaju toksikološki nalazi koji trebali pokazati je li otac bio pod utjecajem droge ili alkohola. Motiv ovog strašnog zlostavljanja još nije poznat.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

I podrum u Češkoj skrivao strahote: Dječaka zatočila obitelj i jela njegovo meso
Ondrej Mauerova, 7-godišnji dječak kojeg je njegova obitelj zatočila u podrumu, držala u lancima i jela njegovo meso, spašen je nakon što je susjedov televizor uhvatio signal s kamere koja je snimala njegovu agoniju.
Dječak je pronađen sav izranjavan i djelomično oderane kože, a zatočila je ga je njegova monstruozna majka Klara, 31-godišnjakinja koja je zajedno sa svojim rođacima član bolesnog kulta te su se ritualno hranili mesom nesretnog dječaka.

Njegova je majka plakala dok je pred sucem trajalo ispitavanje slučaja koji ponovno u pamćenje priziva nedavno otkriveni, šokantrni 'slučaj Fritzl' u Austriji.
S Ondrejom je u tamnici bio zatočen i njegov 9-godišnji brat Jakub. Obojica su prolazila strašne torture, koje su uključivale i paljenje kože i mesa te premlaćivanje remenjem.
Stravičan slučaj otkriven je kad je susjed kupio CCTV televizor i na njemu, umjesto slika svojeg novorođenčeta, ugledao stravične snimke koje je televizor prikazao tako što je slučajno uhvatio signal s kamere kojom je snimana tortura u domu njegovih susjeda.

Inače, policija je u kući pronašla i djevojčicu za koju su pretpostavljali da je posvojena 13-godišnja sestra nesretnih dječaka.
No, ispostavilo se da se radi o 34-godišnjakinji, Barbori Skrlovoj, koja je također sudjelovala u strašnom zločina i poticala dječakove roditelje na činjenje strahota vlastitoj djeci.
Članovi bolesnog kulta, pod imenom 'Pokret Grala', zlostavljanja su činili u koordinaciji sa vođom kulta, i to putem sms poruka. Za sada se zna da se misteriozni vođa predstavljao isključivo kao 'Liječnik'.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/i-podr ... -meso.html

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Čitao sam danas o ovome u novinama. Nadam se da Češka ima smrtnu kaznu i da će je upotrebiti...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Djeci davali 'lude pilule' pa ih prisiljavali da izvode seks show za odrasle
U ruševnim sobama bivšeg vrtića u malenoj teksaškoj provinciji, djeci od kojih su neka imala tek pet godina, davane su tablete protiv bolova koje su zvali "lude pilule“ te ih se prisiljavalo da izvode seks predstavu za grupu odraslih.

Dvoje ljudi je već osuđeo a sad i treća osoba, povezana sa skupinom koja je u gradu poznata kao grupa "swingera“, čeka suđenje koje bi se trebalo održati u ponedjeljak u Mineoli, mjestu od svega 5100 stanovnika.

'Ovo je zbilja šokiralo cijeli grad,' rekla je Shirley Chadwick, dugogodišnja stanovinca Mineole. 'To je užasno.'

Patrick Kelly (41) osuđen je zbog seksualnog napada na dijete, uklanjanja fizičkih dokaza te bavljenja organiziranim kriminalom.

Sve u svemu, šestero odraslih je osuđeno za sudjelovaje u kriminalnim radnjama, uključujući i roditelja troje djece koja su bila iskorištavana.

Porota je vijećala manje od pet minuta prije nego što su iznijeli presudu protiv dvoje prvooptuženih koji su okrivljeni za pripremanje djece za seks show u vrtiću te dobavljanje Vicodina poznatijeg kao „lude pilile“ pomoću koje su djecu omamljivali da izvode predstavu.

Jamie Pittman i Shauntel Mayo osuđeni su na doživotnu zatvorsku kaznu. Kellyja također čeka doživotna ako bude osuđen a tužitelji iz Smith Countyja nadaju se još jednoj brzoj proceduri.

Thad Davidson, Kellyjev odvjetnik, izjavio je da je njegov klijent prošao detektor laži čime je dokazao svoju nevinost, te se nada poštenom suđenju.

'Mislim da je nemoguće dobiti pošteno suđenje u krugu od 120 km koje obuhvaća Smith County,' rekao je Davidson.

Mineola, udaljena oko 80 km istočno od Dallasa, mala je zajednica, konzervativno usmjerena s više od 30 crkava. Stanovnici žele zaboraviti skandal što je prije moguće.

Jednokatnica u kojoj su djeca u dobi od 12,10 i 7 trenirana da nastupaju pred publikom od 50 do 100 ljudi, jednom tjedno, stoji prazna nakon što je vlasnik 2004. istjerao organizatore te bolesne predstave.

Doris Newman, urednica lokalnih novina „The Mineola Monitor“, kaže da su se glasine o zabavama „swingera“ raširile gradom ali nitko nije imao pojma da su i djeca u to uključena.

Newman, koja može vidjeti zgradu s prozora svog ureda, prisjeća se kako je parking vikendom navečer uvijek bio pun.

Prema službenom izvješću policije, prvo se istraživala žalba iz lipnja 2005., u kojoj je majka jednog djeteta opisala kako su djeca plesala među muškarcima koji su izvodili bludne radnje.

Na drugom suđenju, svjedočila Kristi Hachtel, socijalna radnica koja je izjavila: 'Vidjela sam svašta ali ni u svojoj najgoroj noćnoj mori nisam mogla zamisliti ovako nešto. Djeca su iskorištavana na zbilja gnjusan način.'

Djeca se sada dobro oporavljaju, rečeno je u socijalnom centru.

'Kroz savjetovanje i terapiju, napokon se osjećaju sigurno i zaštićeno,' izjavila je glasnogovornica centra.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
BlackHand je napisao:
Čitao sam danas o ovome u novinama. Nadam se da Češka ima smrtnu kaznu i da će je upotrebiti...

Koliko mi je poznato u zemljama EU nema smrtne kazne, samo u SAD, sto pokazuje da je Evropa po civilizovanosti iznad SAD.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 01:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2008, 00:19
Uz kupljenu kuću - zgodna žena

Na sajtovima eBay i Craigslit nedavno je osvanuo zanimljiv oglas. Do 2. srpnja na aukciji je ogromna kuća na Floridi, a u paketu s njom ide i doista šarmantna žena. Riječ je o Deven Traboscia (na slici), samohranoj majci koja na ovaj način želi pronaći ljubav svog života. Navodi kako joj se već javio zainteresirani muškarac iz Italije, no on je očito jedini zainteresirani. Naime, početna cijena je 99 centi, no troškovi dostave su 500 tisuća dolara. ABC...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Majka 11-godišnju kćer 'uređuje' kao odraslu šminkericu
Sasha Bennington, 11-godišnja je Britanka koja na inzistiranje svoje majke ne izgleda baš uvijek u skladu sa svojim godinama. Teška šminka na licu, ekstenzije u kosi, umjetni nokti, sredstva su pomoću kojih je majka Jayne pokušava progurati u svijet mode.
Na Sashine tretmane ljepote obitelj Bennington mjesečno troši 300 funti, a oni joj pomažu da postane što sličnija svom uzoru – Jordan.

Prve lažne trepavice nosila je sa samo osam godina. Kada su se britanski mediji obrušili na majku stavljajući njezino ponašanje u rang sa zlostavljanjem, Jayne je rekla kako samo želi da njezino dijete bude slavno.
Najveća tragedija ove 11-godišnjakinje je što njezina 31-godišnja majka s njom razgovara samo o modi i ljepoti.
Jayne oduševljeno priča kako se Sasha počela uređivati, kako je s osam godina stavila prve umjetne nokte, a sada uživa u rigoroznom režimu uljepšavanja – ekstenzije u kosi, pedikure, manikure...

'Sva djeca to sada rade, pa i Sashini prijatelji. Zašto mislite da se prodaje šminka za predtinejdžersku dob? Možda je drugačije u nekim drugim dijelovima zemlje gdje djeca ne moraju odrasti tako brzo. Ali u velikim gradovima, djevojčice moraju izgledati starije', tvrdi Jayne koja je Sashi dopustila da stavi piercing na trbuh.

'Ne razumijem zašto se ljudi toliko uzrujavaju zbog toga. Ništa od toga nije trajno. Tamna put (nanesena kremama) se ispere, a ekstenzije skinu. Ne razumujem oko čega se radi tolika strka?', čudi se ova majka.
Prije godinu dana, kada je Sasha imala deset godina, Jayne ju je prijavila na izbor za juniorski Miss Britanije. No, žali se kako su pravila bila prilično zbunjujuća. Naime, male natjecateljice smjele su sa sobom povesti šminkera, ali su morale zadržati prirodan izgled. Jayne je smetalo što djevojčice nisu smjele izgledati starije.

'Zašto na sebe ne bi nabacile šminku? U čemu je frka?', začudila se zahtjevima organizatora.
Uskoro je Sasha postala prva britanska natjecateljica u Americi. Sve je zabilježeno u dokumentarcu koji će biti prikazan na BBC-u 14. srpnja. Upečatljiva je scena u kojoj 11-godišnja Sasha uči kako hodati zavodljivo.
Sasha nije pobjedila na ovom natjecanju, ali njezina je majka oduševljena, kaže kako se nikada prije nisu ovako zabavile.
'Ono što vidite na američkim natjecanjima je i u stvarnosti tako. Oni sve shvaćaju veoma ozbiljno, a to za Sashu može biti zaista dobro. Sve su majke bile budne već u 6 ujutro kako bi djevojčicama pomogle da se urede', ispričala je Jayne.

Za natjecanje su, priznaje, potrošili mnogo novca – 2,000 funti samo za haljinu, a djevojčicama se, za razliku od Britanije, dopustilo da na lice stave veće količine šminke.
'Bilo je prelijepo, gledala sam ih na pisti kada su hodale. Bile su tako precizne u pokretima. Podsjećale su me na malene balerina lutke', Jayne je opisala natjecanje. Njezina reakcija na natjecanja govori više o njoj nego o kćeri Sashi.
'Na slikama izgleda predivno i Sasha je sretna što ih ima. I ja bih voljela imati takve slike, lijepe slike, radije nego one koje skrivate da ih nitko ne vidi', rekla je Jayne koja ne skriva želju da njezina kćer postane sljedeća Jordan.

'Naravno, Jordan je njezin idol i potpuno je podupirem u tome. Ona je divan uzor, u svakom slučaju bolje nego Britney Spears. Prizemljena je i uspješna', oduševljena je Jayne koja vjeruje da je za uspjeh njezine kćeri bitno da je prisutna u medijima i da javnost za nju zna. Osim toga, Jayne je prilično uvjerena da je Sasha poznata široj javnosti te da joj je ona u tome pomogla.

'Bila je na televiziji s Lorraine Kelly. Koja to djevojka može reći? Meni je drago što sam joj ja u tome pomogla. Osim toga, u Americi su nam rekli da bi ondje mogla imati sjajnu budućnost. Mogla bi glumiti u reklamama, filmovima, baviti se manekenstvom.'
Agentica u modnoj agenciji za djecu bila je šokirana kada je vidjela Sashine slike. Rekla je kako klijenti žele da djeca modeli izgledaju kao djeca te Jayne preopručila da malenoj prestane izbjeljivati kosu, stavljati joj ekstenzije i umjetne nokte. Jayne koja je i sama bila makenenka na to nije pristala. Manekenstvom se počela baviti s 23 godine, ali kaže da je to prekasno za bilo kakav ozbiljniji uspjeh.

Tvrdi da je Sasha ta koja je inzistirala na ovoj karijeri te da se u ovom slučaju (iako je to teško povjerovati) ne radi o ostvarivanju snova roditelja kroz dijete.
'Ona je uvijek željela biti model. Ja joj samo pomažem da ostvari ono što želi. Mrzim kad ljudi govore da ja želim ostvariti karijeru kroz nju. Ja za svoju kćer želim samo najbolje', rekla je majka koja svoje dijete gura u svijet sa seksualnim prizvukom.
'Ljudi pričaju od pedofiliji, ali ne razumiju da pedofili ne žele da djevojka izgleda kao da ima 18 godina, već što mlađe. Pa što ako pozira u bikiniju, na plaži ima mnogo 11 godišnjakinja u bikiniju', dodala je.

Njezin suprug Martin ne pokazuje zanimanje za Sashin rad niti kritike upućene njegovoj supruzi.
'Ja sve prepuštam Janye', kaže on.
A Jayne za to vrijeme od svoje kćeri radi crikus. Tjera je da vježba ples navijačica svugdje. Nije bitno jesu li u restoranu ili na autobusnoj stanici.

'Morate se pokazati, morate stvoriti priliku da vas primjete. Što ako Andrew Lloyd Webber prođe pored nas?'
Postavlja se pitanje kakvo će ovo dijete biti za nekoliko mjeseci ili godina. Možda postane tipična tinejdžerica sklona pobunama, oboji kosu u crno i poželi studirati politologiju. No, prema njezinim riječima, to nije vjerojatno. Na upit kako se vidi u budućnosti djevojčica odgovara:
'Plava, lijepa, glupa, ne treba mi pamet', rekla je 11-godišnja Sasha kroz smijeh.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/majka- ... ericu.html

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2008, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Mi smo dobri kakvih zemalja ima:

http://www.monitor.hr/2008/09/21/indija ... vlade.html

"Već 23 farmera iz indijske regije Yavatmal zatražilo je od vlasti dopuštenje da se ubiju nakon što je rudarska industrija zadala još jedna udarac tamošnjoj ratarskoj zajednici. Kavdu Khamankar, farmer iz lokalnog sela kaže kako su novootvoreni rudnici povukli su svu vodu iz zemlje, a gomila ugljenove prašine na usjevima ne ostavlja farmerima drugog izbora. Postoje 43 klauzule koje farmer treba ispuniti da bi mu vlasti dopustile da se ubije, i tako omogući svojoj obitelji kompenzacije."

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
http://www.pincom.info/zanimljivosti/op ... p?ID=59582

Pregazio ih vlak dok su se seksali

Južnoafrički par smrtno je stradao od posljedica naleta teretnog vlaka koji je na njih naletio tijekom seksa na tračnicama u provinciji Mpumalanga.
Ova bizarna nesreća dogodila se još u petak navečer. Tijela još uvijek nisu identificirana, navodi tamošnja policija, a prenosi BBC.
Glasnogovornik policije Abie Khoabane, kazao je da je par ignorirao povike strojovođe koji je skretao prema njima na željezničkoj stanici u gradu Kinross.
"Samo su nastavili sa svojim poslom", kazao je strojovođa za lokalne novine.
Područje na kojem je par nastradao je nenaseljeno, a uokolo se ne može ni čuti ni vidjeti bilo kakvo motorno vozilo.
Muškarac je umro na licu mjesta od zadobivenih ozljeda, dok je žena umrla nešto kasnije u bolnici.
Policija je uputila javni apel obiteljima kojima su nestali njihovi bližnji, da im se jave i pomogne pri identifikaciji žrtava.

23.9.2008.
Pincom.info

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sin naručio ubojstvo majke kako bi njezinim novcem curi platio plastičnu operaciju
TINEJDŽER iz Kolorada naručio je ubojstvo vlastite majke, kako bi njezinim novcem djevojci platio plastičnu operaciju povećanja grudi. Nikita Lee Weis, 18, uhićen je pod sumnjom kako je planirao urotu za ubojstvo svoje majke, kazao je zamjenik šefa policije u gradu Fountainu, Mike Barnett, a prenosi Associated Press.

Njegova majka, Hyun Weis, u četvrtak je napadnuta bejzbolskom palicom u svojoj kući ali je uspjela pobjeći te je nakon pružene liječničke pomoći u petak puštena kući iz bolnice, navodi policija.
Weisova djevojka, Sophia Nicole Alsept i dvojica unajmljenih mladića, 18-godišnji Juan Antonio Velez Gonzalez, i 19-godišnji Brandon Michael Soroka, isto tako su uhićeni i optuženi za isto kazneno djelo kao i Weis.

Barnett navodi kako je Weis policiji kazao kako je htio prodati majčin auto i uzeti novac s njezinih bankovnih računa, kako bi svojoj 21-godišnjoj djevojci, Alsept, platio umetanje implantanata u grudi.
Dodao je kako su svi osumnjičeni planirali tijelo mrtve Weisove majke zamotati u plastičnu vreću i baciti u pustinju u Novom Meksiku ili Arizoni. Svim osumnjičenima određena je jamčevina u visini od 50.000 dolara.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Forumaši oprez!
Prošlog je tjedna javnost ostala zgranuta još jednim ubojstvom povezanim s igrom. Matthew Pyke, dvadesetogodišnjak iz Nottinghama pronađen je izboden u svom stanu, a za ubojstvo je osumnjičen godinu dana stariji David Heiss iz Njemačke koji je uhićen u blizini Frankfurta.

Heiss se navodno sam odao nakon što je Pykeovoj djevojci Joanni Witton na Facebooku ostavio poruku kojom se ispričava zbog nedavnih problema. Pyke i njegova djevojka imali su stranice posvećene igri Advance Wars za Nintendo koje uključuju i forum na kojem su se Pyke i Heiss posvađali.

Prema neslužbenim informacijama, Heiss je sjeo na avion, odletio u Englesku, ubio Pykea i vratio se nazad u Njemačku gdje je ubrzo uhićen. Istraga je još uvijek u tijeku.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 13:34 
Citiraj:
Prema neslužbenim informacijama, Heiss je sjeo na avion, odletio u Englesku, ubio Pykea i vratio se nazad u Njemačku gdje je ubrzo uhićen. Istraga je još uvijek u tijeku.

to je vec ona VECI, VIDI, VICI...

Tuzno u svakom slucaju...

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2008, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Mark Felt, Duboko Grlo iz afere Watergate preminuo

Mark Felt, nekadasnji zamjenik direktora FBI-a koji je nakon 30 godina otkrio da je on bio Duboko Grlo i da je on taj koji je otkrio novinarima skandal u Watergatu koji je dosao glave predsjedniku Nixonu. Imao je 95 godina.
Bio je centralna figura u sjeni u jedno od najpoznatijih politickih drama XX vj. Insistirao je da njegov identitet ostane tajan kada je proslijedio informacije o Nixonu i njegovim saradnicima Washington Postu.
Svoju ulogu u aferi napokon je otkrio 2005.

Snimljen je i film "Svi predsjednikovi ljudi", Redford i Hofman u ulogama novinara.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]