Hristov je napisao:
Ona prica o tome kako smo lazovi (mislim da je to neka zenska osoba rekla) zato sto nam se svidja vidjeti lezbejke a ne muskarce po meni ne pije vode jer su one za nas jos uvijek suprotan pol koji nas privlaci.
поента! и иако оне могу бити привлачне, опет је то девијација....
сад једно хипотетичко питање:
да имате дијете и да можете бирати да ли ће бити геј или нормално, у оба случаја ће бити живо, здраво и проживјеће живот у срећи, весељу и богатству..... да ли би ико икад одабрао прву (геј) опцију? будите искрени па реците.. и немојте сад као свеједно ми је бла бла бла, хипотетички, да морате одабрати.
и у крајњем случају да прихватим неког као педера, никад не би прихватио парадирање и оргијање на улицама, а будимо искрени крајњи домет геј параде је баш то. ебига, ја сам примитивни сељак који узгаја свиње...
стварно нисам мислио удостојити дј тц увреде на рачун свештенства одговором , али ето дај ми једну чињеницу или разлог твоје тврдње да су православни свештеници педери. па твоја небулоза не може бити даље од истине... знам ја да си ти заглибио у атеизам, али надам се да знаш да се наши свештеници жене и имају дјецу, ја још нисам чуо за иницијативу у СПЦ да се легализују истополни бракови, а да је ситуација таква као што ти говориш, сигурно би се та "гомила" хомосексуалаца у редовима свештенства борила за своја права... доста више са небулозним провокативним неаргументованим тврдњама..
у сваком случају, мислим да је ова тема достигла свој врхунац и да за нормалну расправу више нема наде..