banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2008, 22:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Samo Bregi i Starom poslo je za rukom ovo sto sada polazi za rukom EMOTION-u...da preko "rijalitija" okupi sve bivse "drugove" na jednom mjestu...

"Operacija Trijumf", do sada najskuplji i najambiciozniji televizijski projekat na ovim prostorima, počeće 29. septembra u 21 čas na televiziji B92. Osim u Srbiji, prvi serijal najpopularnijeg rijaliti šoua na svetu, u Emotion produkciji, moći će da prate i gledaoci iz bivših jugoslovenskih republika. Šou će otvoriti Anastazija, uz riječku grupu "Let 3", Jelenu Rozgu, Karolinu Gočevu i Sergeja Ćetkovića, koji će svoje najveće hitove pevati sa učesnicima "Operacije Trijumf"."

http://www.banjalukaonline.com/vijest_p_225111.html

U Hrvatskoj "Operaciju Trijumf" prikazivaće "Nova TV", u federaciji BiH "Federalna TV", u Republici Srpskoj Radio-televizija Republike Srpske, u Crnoj Gori "Televizija In", Makedoniji "Kanal A1", dok će emiter za teritoriju Slovenije biti naknadno saopšten.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 22:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
jugo jugo rodna grudo

nadam se da ce to liciti na nesto..

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Poslednji put menjao IloveBL dana 24 Sep 2008, 23:44, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drug je napisao:

http://www.banjalukaonline.com/vijest_p_225111.html

U Hrvatskoj "Operaciju Trijumf" prikazivaće "Nova TV", u federaciji BiH "Federalna TV", u Republici Srpskoj Radio-televizija Republike Srpske, u Crnoj Gori "Televizija In", Makedoniji "Kanal A1", dok će emiter za teritoriju Slovenije biti naknadno saopšten.

Vidis kako pise, na Novoj tv u Hrvatskoj :lol: ...kod nas na RTRS :lol: ti zivis u Hrvatskoj? :lol: Salim se, skontao sam ja da si ti negdje na potezu Nova Gradiska - Psunj...
Iskreno, imam veliku averziju na rijalitije...pa je tako kad je i ovaj u pitanju, daj boze da se prevarim...cak mislim da mu nije mjesto na RTRS pa ni na B92...
Ali to je samo moje misljenje...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 00:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

trenutno u zagrebu 8) ,zivim kao kuca putujuca na relaciji bosna-hrvatska :) rtrs ne gledam nikad, uglavnom novu tv

show cu da pogledam jer me interesuje reakcija ljudi u hrvatskoj, sigurno se necu navuci da to redovno pratim

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 09:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zasto se to zove reality show? to je muzicki show
a i glup je sam koncept, pogotovo sto uskoro treba da krene "my idol" (Hrvatska trazi zvijezdu :lol:) na RTL-u
poplava gluposti i teror za usi
i vijest je stara 3 sedmice, ne znam zasto je tek sad spominjete :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 06:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa kazu da ima elemenata "rijalitija" :lol: a zasto tek sada spominjemo, pa valjda zato sto pocinje za 3 dana :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 06:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

he he znao sam da ce biti kompromisa prema "tradicionalnim" gledaocima devedeset dvojke...
Ovo i ne zvuci bas lose, ako se obistini...
"Rok zvezde „Queen“ i popularni Leni Kravic tokom jeseni će se naći u kući „Operacije trijumf“ kao specijalni gosti. Pregovori sa vrhunskim rokerima su pri kraju..."

opsirnije http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=57956

Sou otvara Anastazija:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=318449

Jos se samo postavlja pitanje da li je "rijalitijima" ovog tipa uopste mjesto na B92...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 11:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Sep 2008, 11:12
Tako je bilo i kada je emitovan Veliki brat. Kompromis je bila Maša. Ali je veliki broj nezadovoljnih takvim kompromisima. Ali znaš kako, VB, TRIJUMF itd je ono što diže gledanost, i donosi lovu.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 18:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hm, po toj logici, mogli bi i narodnjake uskoro na B92...Treba imati neki sablon, povuci neku liniju dokle se ide...na B92 zelim vidjeti informativu, sport i najnovije serije, sve ostalo je podilazenje masi...ali dobro, ovaj "rijaliti" startuje veceras na B92 pa cemo vidjeti kako ce sve to izgledati...

"Večeras od 21 čas će na Televiziji B92 početi najveći muzički rijaliti šou „Operacija Trijumf”. Voditelji i takmičari su danima i noćima uvežbavali start, ali se ne žale jer tvrde da je ekipa fenomenalna. Već prve večeri publika će izabrati kojih će 16 od 22 takmičara ući u i postati studenti akademije „Operacije Trijumf”. Takmičari će se tokom 100 dana boravka u Kući boriti za naklonost publike i žirija, a svake nedelje će po jedan student napuštati Akademiju. Oni će tokom boravka u Kući imati časove pevanja, igranja, ponašanja na sceni kako bi stvorili manire zvezda. Direktor Akademije je kompozitor Saša Dragić..."

http://www.b92.net/tv/press.php?nav_cat ... _id=321009

P.S. Definitivno je bolja vijest da veceras ponovo krece Milioner 8)
http://www.b92.net/tv/najava.php?id=526

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Kako zanimljivo da nema slike na novoj, da sad moramo gledat na rtrs ili ftv...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kako nema slike na Novoj. iMA JE, i savrsena je. Bolja kvaliteta zvuka i slike nego na entitetskim emiterima.

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma Gimli je mislio na kablovsku...skinuta je Nova u kablu u Banjaluci...nista novo obzirom da sve ono na sta RTRS ima ekskluzivno pravo, skidaju se ostale televizije koje emituju isto...sportski dogadjaji, prenosi, pa evo i rijaliti-sou...uobicajena praksa...i RTRS su "likvidirali" u kablu u Bgd. :lol: , tamo je ekskluzivac B92. A sto se tice kvaliteta slike i tona logicno je da je na Novoj bolji nego na RTRS...Bilo bi smijesno da je obrnuto, razlika izmedju medijskog giganta CME i neurednih platisa RTV takse u RS je vise nego drasticna :lol: :lol:
Mada koliko ja vidim ipak je na B92 najbolja...izgleda da jedino oni ne koriste EMOTION ART feed, vec sibaju direktno... Opet su ze*ebali dogovoreni sistem :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 07:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

onaj sinocnji feed s kojeg su svi osim b92 skidali je bio jako los

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 08:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Propade Ismeta k'o da je nikad nije bilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najviše mi se svidela kombinacija voditelja Maca i Milan :lol: :lol: :lol: kakve budaletine....

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 09:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2008, 08:37
Daleko bolji naziv bi bio operacija Karina mrtvog Muje.Još jedan u nizu sadržaja tipa "udri brigu na veselje". Ispiranje mozga se nastavlja. RTRS je sad pretjerao. I onda se čude zašto ljudi ne plaćaju pretplatu. Napravite obrazovni program. Ukradite, ako ne znate da napravite (a ne znate to je jasno). Kakav skup mediokriteta i nesposobnjakovića.
ccccc

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Predkraj se pojavila nova, al je slika iz zvuk bila jedno 5 sec iza rtrs-a...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Nicole je napisao:
Propade Ismeta k'o da je nikad nije bilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8erMHdkZku0[/youtube]

:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
mirkobltz je napisao:
Daleko bolji naziv bi bio operacija Karina mrtvog Muje.Još jedan u nizu sadržaja tipa "udri brigu na veselje". Ispiranje mozga se nastavlja. RTRS je sad pretjerao. I onda se čude zašto ljudi ne plaćaju pretplatu. Napravite obrazovni program. Ukradite, ako ne znate da napravite (a ne znate to je jasno). Kakav skup mediokriteta i nesposobnjakovića.
ccccc

U pravu si.

Voditelji Trijumfa su diletanti i dobrim dijelom su oni pokvarili sinoćni show.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ismeta :lol: :lol: :lol: vrh

voditelji katastrofa, milan kreten, a maca bi trebao sam da se objesi kao i svako onaj kome je taj debil zanimljiv. upropastili su 70% emisije

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 08:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heh kako se nesto sto ionako nije interesantno moze upropastiti ? :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]