banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 16:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Ma Petrovica treba zapalit.

Ono sto je meni nejasno je kako uvjek da su oni kojima fali dasaka u glavi najglasniji?

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Pogledajte jedno njegovo tumacenje obrazovanja mladih protiv sirenja polnih bolesti:

Miroljub_Petrovic je napisao:
Danas sam ispred jedne beogradske skole video postavljen stand Demokratske stranke na kojem je pisalo:

PUSENJE - NE
ALKOHOL - NE
DROGA - NE
SIGURAN SEKS - DA

Na standu su deci besplatno delili prezervative, kao i pamflete koje je potpisao Gradski zavod za zastitu zdravlja - Beograd, i Gradska samoupravna interesna zajednica zdravstvene zastite - Beograd.

Pamflet nosi naziv "Sida - sta treba da znamo - kako da se zastitimo". Pamflet ima 4 strane, a na zadnjoj strani se nalazi sledecei tekst:

MERE ZASTITE OD ZARAZE (misli se na sidu)

- Izbegavati polne odnose sa nedovoljno poznatim osobama, kao i cesto menjanje seksualnih partnera;
- U slucaju polnog odnosa sa nedovoljno poznatim osobama obavezno koristiti prezervativ;
- Upotrebljavati sopstveni pribor za licnu higijenu (cetkica za zube, pribor za brijanje i dr.);
- U slucaju potrebe koristiti samo sterilne spriceve, igle i instrumente.
Svako probadanje koze moze da bude opasno ako instrumenti ili igle koje se koriste nisu sterilni (zajednicko koriscenje pribora za ubrizgavanje droge kod narkomana, igle za tetoviranje, busenje usiju i akupunktura).

Svako normalan moze ovde da vidi da se sida koristi kao povod za promociju bluda i kurvarstva medju mladima. Ima tu jos jedan momenat, a to je da su prezervativi u stvari SREDSTVO ZA SIRENJE SIDE. Ljudima se uliva lazna nada da ce ih prezervativi stititi, a u stvari to nije slucaj. Vise od 20% prezervativa ima rupe precnika 5 mikrometara, a virus side je precnika samo 0,1 mikrometar.

Takodje, kada govorimo o "sigurnosti prezervativa", treba reci da 14% zena koje koriste prezervativ kao kontraceptivno sredstvo (njihovi partneri) ostaje u drugom stanju.

Ovih dana izlazi iz stampe knjiga "Kondomi ne rade", a specijalno za posetioce ovog foruma, ta knjiga moze besplatno da se skine na linku:

http://www.cps.org.yu/kondomi.pdf

Pogledajte sta ovdje gore pise da je zastita mladih promocija bluda. On ce svemu naci suprotnost.
Nebi me zacudilo kada bi sutra napisao da je alkohol zdrav, a voda stetna. I to iz samo jednog razloga da bi bio suprotan zvanicnoj nauci, tj. da nebi bio kao evolucionisti. Bas bez veze razmisljanje. Ako neko govori istinu treba ga slusati i ako je evolucionista, a ne pokusaj smanjenja sirenja side tumaciti kao promociju kurvarstva. Svasta. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Stvari stoje tako da taj lik neće prestati prditi dokle god ljudi obraćaju pažnju na njega, dokle god ga zovu u gostovanja na TV emisije i sl. i dok god postoje mediji koji CZPS prikazuju kao ozbiljnu naučnu organizaciju (osim ako ga neko ne pošalje njegovom bogu na istinu :lol: ). Svako čudo tri dana, lik više nije nikakva senzacija, samo treba konačno prestati obraćati pažnju na njega. Inače rijetko upalim TV ali se stvarno previše često desi da vidim njegovu njušku na ekranu :x . Nedavno sam naletio na neki trećerazredni talk-show o paranormalnom gdje su između ostalih gostovali Petrović i onaj Vlajić (lik koji ima institut ili tako nešto gdje kombinuju hrišćansku mistiku sa novom fizikom, kvantnim poljima itd. uglavnom ljudi rade i imaju rezultate a i pokazuju u zanimljivom pravcu). E ovaj dedica Vlajić me je pozitivno iznenadio samim nastupom, znači lik priča polako, koncentrisano, smireno i nenametljivo, totalno pozitivan i opušten čova, vidi se koliko zna a kako bira riječi i dobro pazi šta smije da kaže. Zbog njega sam i odgledao emisiju ali me onaj degenerik petrović strašno izbio... razgalamila se junačina pa na svaku Vlajićevu on ima repliku tipa "CZPS je ozbiljna organizacija, mi nismo neki tamo koji proučavaju nekakva Zemljina magnetna polja, mi smo ozbiljni, mi proučavamo Bibliju, bla bla..." Zapaliti, nego šta! :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2007, 00:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Warrior of the Light je napisao:
E ovaj dedica Vlajić me je pozitivno iznenadio

Spasoje Vlajić?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2007, 00:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, tako se zove. Pisao je za Treće Oko dok sam to čitao, možda piše još uvijek.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2007, 02:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Piše stalno, ne prestaje :)

Inače ne čitam njegove tekstove ali stalno su tu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2007, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Тај Мирољуб Петровић је потпуно луд лик.
Не би ме чудило да оснује неки свој култ.

А да би неко био "научник" то треба прво да потврди
комисија неког признатог факултета.
Гдје му је дисертација?
Или је самоук?

Можда 35% посто његове приче стоји,
али је зато остали 65% чиста дизастерија!
:roll:

Vrh

Tema posta: Re: Ko je?
PostPoslato: 06 Sep 2008, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogledajte sta Miroljub prijeti i psuje onima koji su mu se zamjerili.

Moram da te brisem kad si buzdovan. A sto se psovanja tice, ja zaista nikada ne psujem, osim kad me napadne neko kao ti. Onda mu opsujem "oca ocinskoga" (koji su ga tako vaspitali), ali ga i dobro isprebijam, da mu vise ne padne na pamet da me opet napada. Da smo slobodna drzava takvima kao sto si ti bih bez problema sabljom sekao glavu. Ko zna, mozda jednog dana Bog oslobodi Srbiju... a ja imam tvoju IP adresu... bolje bi ti bilo da se pokajes pre nego sto te veliko zlo ne snadje.

Izvor: http://creation6days.com/forum/viewthre ... start=5280

On da dodje na vlast prema ovome sto je napisao bi bilo isto kao da se vratio Hitler. Samo u njegovom slucaju on nebi istrebljavao Jevreje nego sve ostale.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ne bih se slozio sa tobom Vime, napisao je Miroljub i dobrih i poucnih stvari samo ih ti ne zelis vidjeti niti si se sjetio da nam ih preneseš.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa imate u mom prethodnom postu link za njegov forum i tamo cete naci hiljade pitanja i odgovora postavljenih njemu, s tim sto je izbrisao sve sto mu se nije svidjalo a to je oko cetvrtinu, pa sami prosudite. I Hitler je bio vegetarijanac, imao visoke moralne vrijednosti, bio dobar govornik pa sta je napravio i kakva mu je ideologija bila.
Evo link opet pa sami procitajte imaju li njegove teorije veze sa naukom: http://creation6days.com/forum/viewforum.php?forum_id=7

Evo samo jednog njegovog "naucnog" objasnjenja kako su se punili izvori kad nije bilo kise:

http://creation6days.com/forum/viewthre ... start=5300

Podzemni izvori vode su mogli da budu veoma veliki, a mogao je i da postoji neki prirodni proces "preciscavanja" morske slane vodu u pitku vodu. Ja verujem da su podzemne i morske vode spojene nekim sistemom spojenih sudova. Niko to nije proucavao

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 15:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2008, 00:31
Klasa je napisao:
Ko je onaj lik sto stalno na vikomu tumaci nastanak svijeta. "Zna" bas sve od nastanka zemlje do prirode, stijena, geo pojava ......

Неки просветитељ, имамо ми таквих знанаца о настанку света доста... :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali ovaj je poseban. Sve dokazuje naukom, a sam izmislja nauku jer za zvanicnu nauku kaze da je lazna. A kad ima nesto u zvanicnoj nauci da mu odgovara, onda zvanicna nauka nije lazna. :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 11:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Avg 2008, 07:15
neznam čemu ovoliko ismijavanje toga čovjeka!

ako vjerujete da je živi svijet nastao od neživoga, podržavate teoriju evolucije.
ako vjerujete da je živi svijet nasto od živoga priznajete Boga kao tvorca i podržavate kreacioniste.
ako nevjerujete ni u jedno, ni u drugo onda ste izgubljeni, jer trećega nema.

Ovaj čovjek samo iznosi dokaze da je život jedino mogao nastati od života, tj. od onoga koji svemu daje život, a to je Bog.

pozdrav....

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni samo nisu jasni oni degenerici s Vikoma, kako stalno mogu da prikazuju tog mandrila? A imali su jednu dobru emisiju, zvala se Tema X, tamo je gostovao tip koji se zove Predrag Lukić, čova koji stvarno zna znanje i stvarno je rekao puno pametnih stvari... a išle su samo 3 ili 4 emisije (bilo je najavljeno puno više)... zašto toga nema ponovo, nego ove budalaštine?

Citiraj:
ako vjerujete da je živi svijet nastao od neživoga, podržavate teoriju evolucije.
ako vjerujete da je živi svijet nasto od živoga priznajete Boga kao tvorca i podržavate kreacioniste.

O itekako ima.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 13:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Meni samo nisu jasni oni degenerici s Vikoma, kako stalno mogu da prikazuju tog mandrila? A imali su jednu dobru emisiju, zvala se Tema X, tamo je gostovao tip koji se zove Predrag Lukić, čova koji stvarno zna znanje i stvarno je rekao puno pametnih stvari... a išle su samo 3 ili 4 emisije (bilo je najavljeno puno više)... zašto toga nema ponovo, nego ove budalaštine?

Citiraj:

ajd molim te prijatelju bez takvih oslovljavanja! ako već i ne cjeniš njegova tumačenja i teorije, onda bar bubi pristojan

O itekako ima.

volio bih znat to treće koje po tvom ima...slušam?

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znao sam. Neću da ti kažem :P

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 13:31 
Citiraj:
O itekako ima.

anarchy in the UK.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 13:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Znao sam. Neću da ti kažem :P

pa nemoras mi ni rec kad znam tvoj odgovor!... :D

pozdrav prijatelju...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto vidiš 8)

Tenssa je napisao:
anarchy in the UK.

E ti si tek posebna priča :P

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 16:09 
Ja sam pravoslavni anarhista...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]