banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ne bih. Ipak nisam dorasla nikakvoj budali da bih se tukla sa njim. Ali kad bi malo pazljivije procitao, primjetio bi da sam napisala "ukoliko se bojis sam...3-4 momka sa kojekakvim granam (ili sta se nadje) mogu da rastave budale". Moji komentari se ne odnose na doticni par koji se obracunavao, nego na bilo koju situaciju gdje neka mrcina fizicki nasrce na zensko, a okolo stoji dovoljan broj ljudi da to sprijeci. Al' da se ne ponavljam...procitaj jos jednom. :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
pa sto pricas ako neces da branis slabije...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Mozda zato sto sam i ja "slabija". Nisam fizicki dorasla budali da se tucem sa njim. Jos kakvo pitanje?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...Lepo kaže Čarls Barkli, što ulaziš u frku kad si slabiji... ja sam jednom u sudu uletio zbog žena (ono preko reda lik htio da udje) potrgo lika(kasnije se ispostavilo da je to zaposlenik u sudu) , izašla neka sudinca napala me, nju zatvorim u njenu kancelariju, dodje murija, uzeše izjave nasmijaše se i odoše, imao sam sreće sto mi nije stigla prijava... i od tad kad žene urlaju, nasmijem se i produžim dalje...

elena, sreco, nemoj dječicu navlačiti na tanak led :P

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 10:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2008, 23:26
emeritus je napisao:
...Lepo kaže Čarls Barkli, što ulaziš u frku kad si slabiji... ja sam jednom u sudu uletio zbog žena (ono preko reda lik htio da udje) potrgo lika(kasnije se ispostavilo da je to zaposlenik u sudu) , izašla neka sudinca napala me, nju zatvorim u njenu kancelariju, dodje murija, uzeše izjave nasmijaše se i odoše, imao sam sreće sto mi nije stigla prijava... i od tad kad žene urlaju, nasmijem se i produžim dalje...

elena, sreco, nemoj dječicu navlačiti na tanak led :P

Ne,nisi ti muškarac.ne.ne,ne.Jedno je kad zena urla(kao ja sada na tebe) a drugo kad je udaraju :cat:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zene su skocile na njega, a ja bio zadnji i preko njih ga klepim,potrgam kad je dosla murija sve se zenturace ucutase i u coskove pobjegose... tako,da pickica sam :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 13:12 
Početnik
Početnik

Kad se jednom opecem uradim to i drugi put,ne treba biti kukavica

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tipično srpski ... samo ti pilence... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 14:02 
Početnik
Početnik

:D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
OSMERO ruskih sotonista privedeno je u srijedu u Rusiji, pod optužbom da su nasmrt izboli, a potom i pojeli četvero tinejdžera, koje su prije masakra prisilili da se napiju. Kako prenosi ruski list Komsomolskaya Pravda, koji je iznio nove šokantne detalje slučaja, sotonistima prijeti doživotni zatvor.

Žrtve su, tijekom ljeta, jednu po jednu, odvodili na seosko imanje u okolici Jaroslavla. Opili su ih, a potom su ih izboli 666 puta. Sve je to bio dio sotonističkog rituala. Nakon ubojstva, ispod drva koje se nalazi pokraj kolibe, potpalili su logorsku vatru, na kojoj su kuhali i pekli dijelove tijela svojih žrtava.

Ubijenim tinejdžerima - 16-godišnjoj Vari Kuzmina, 16-godišnjoj Oli Puhovoj, 16-godišnjem Andreju Sorokinu i 17-godišnjoj Anji Gorokhovoj, su odsjekli ruke, noge i glavu. Djevojčicama su odrezali prsa i izrezali im vaginu, dok su ubijenom dječaku odsjekli penis. Iščupali su im srca, koja su potom skuhali i pojeli.

Sve žrtve su nestale početkom lipnja, a njihovi ostaci su, pronađeni sredinom kolovoza. Policiju je na stravičnu lokaciju pozvao netko od slučajnih prolaznika, koji je primijetio sotoniste kako, oko logorske vatre, izvode jedan od svojih rituala.

Izvor: Index.hr

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/11390/cir/Optuznica-protiv-Milana-Stule.html

Robijo robijo gdje sam te dobijo!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sa vih strana!

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/11391/cir/Crna-hronika-u-dvije-rijeci-utorak.html

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/11337/cir/Crna-hronika-u-dvije-rijeci-ponedjeljak.html

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/11678/cir/Trojici-potvrdjena-sloboda-zbog-nedostatka-dokaza.html

Strašno! Ako su se izvukli!

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/11742/cir/Crna-hronika-u-dvije-rijeci-utorak.html

Sa svih strana!

Vrh

Tema posta: Umrla Sonja Savic
PostPoslato: 24 Sep 2008, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
http://www.blic.co.yu/kultura.php?id=58130

RIP

Vrh

Tema posta: Re: Umrla Sonja Savic
PostPoslato: 24 Sep 2008, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Baš mi je žao. Ako je iko mogao tako da glumi neke smotane i čudne likove, onda je to bila ona!

R I P :(

Vrh

Tema posta: Re: Umrla Sonja Savic
PostPoslato: 24 Sep 2008, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
strashno.. :( koji kvaliltet, ali uvijek u sjeni :(

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ivana Blagojević preminula je na svojoj svadbi u Bratuncu nekoliko časova poslije vjenčanja! Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu „Počnite bez mene" Ace Lukasa, i srušila se naočigled više stotina zvanica!

Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj u nedjelju uveče preraslo je u tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević (24), rođena Prokić, rekla „da" svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.

Drago Blagojević kroz suze kaže da još ne može da se pomiri s činjenicom da njegova Ivana nije živa!

- Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mjesecima se pripremali. Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće - kaže Blagojević.

On dodaje da je veselje počelo u nedelju ujutro i da je Ivana sve vrijeme bila vesela.

- Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Vjenčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu bivše „Kartonaže" u Bratuncu, gdje se nalazi restoran. U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica. Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli. Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pesmu „Počnite bez mene" Ace Lukasa. Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvijestila od umora. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa - ispričao je Blagojević.

Drago naglašava da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem.

- Ne znam šta da kažem. Ni u najcrnjim noćnim morama nismo mogli da naslutimo da će nas zadesiti ovakva tragedija! U subotu smo se spremali za svadbeno veselje, a danas se spremamo za sahranu. Umjesto muzike i smeha, našom kućom sada odzvanja jauk - očajan je Drago. Cijeli Bratunac je u šoku. Mještani kažu da sličnu tragediju ne pamte u svom kraju.

- Ovako nešto desilo se jedino u Hasanagici, a sada i ovde u Bratuncu. U ovom kraju nije zabilježeno ništa slično, da mlada umre na svojoj svadbi - tvrde Bratunčani, i dodaju da je Ivana uvek bila zdrava i vesela djevojka i da se poslednjih dana spremala za svadbu s mladićem kojeg je volela i s kojim se godinama zabavljala.

I porodice Blagojević i Prokić, kažu mještani, danima su se spremale za svadbu dvoje mladih, i niko ni u snu nije mogao da nasluti tragediju.

- U nedelju je u cijelom Bratuncu bilo veselo. Svi smo se radovali vjenčanju to dvoje mladih ljudi. Ivana se šalila s gostima i stalno se smejala. Došli smo u salu, muzika je svirala, a neki su i plesali. Ivana je zaigrala uz pjesmu Ace Lukasa i odjednom se srušila. Pomodrila je, a krv joj je krenula na usta. Svi smo zanemeli, a muzičari su prestali sa svirkom. Niko, međutim, tada još nije mogao da nasluti da će se desiti ono najgore. Ivana je odvezena u Dom zdravlja koji se nalazi u blizini mjesta slavlja. Svi smo s nestrpljenjem čekali da čujemo vesti o Ivani, i tada je javljeno ono najgore. Usljedio je jauk. Svadba je prekinuta, a gosti su se uputili kućama neutešnih porodica Blagojević i Protić - kaže jedan od svatova.

(Press RS)

Zalosno, jako zalosno. :cry:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Strašno...
Ali, baš strašno...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Leona je napisao:
rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće - kaže Blagojević.

Majko draga, ne mogu da verujem :(
Kakva tragedija...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
U zadnje vrijeme cesto cujem da tako mladi ljudi dobiju srcani udar. :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]