banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2008, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
EiLeen je napisao:
Ljude boli k* i u tom je razlika između Balkanaca i stranaca.

Upravo tako. Kod nas je najveci problem sto svako zabada nos u tudje poslove, tj., tamo gdje mu nije mjesto.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 19:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vim je napisao:
Upravo tako. Kod nas je najveci problem sto svako zabada nos u tudje poslove, tj., tamo gdje mu nije mjesto.

Pa i peder zabada kurac tamo gdje mu nije mjesto

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Vuk_samotnjak je napisao:
vim je napisao:

A ti ga nisi zabadao tamo ili u usta?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
vim je napisao:

A ti ga nisi zabadao tamo ili u usta?

:lol: :lol: :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 20:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2006, 15:38
sinoć pratim curu na bus, i pored nas stoje dvije cure i drže se za ruke.... ja kontam bliske drugarice (vidio sam da se glupače po gradu vodaju "pod ruku" ili "za prstiće"), kad ono...dolazi ovoj jednoj bus i okreće se prema drugoj "ljubavi, vidimo se sutra" i PLJUS poljubiše se u po usta, i to poprilično strastveno... niko od ljudi na stanici (za divno čudo) nije ih ni pogledao poprijeko...

a ja već zamišljam "urbanog" kako ih sa šajkačom na glavi kolje sikirom, jebem ti ned*lju :lol:

sa više dece igrao,kada bih život ponovo pred sobom imao.
Ali vidite,imam 85 godina i znam da umirem.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

igor_bl je napisao:
sinoć pratim curu na bus, i pored nas stoje dvije cure i drže se za ruke.... ja kontam bliske drugarice (vidio sam da se glupače po gradu vodaju "pod ruku" ili "za prstiće"), kad ono...dolazi ovoj jednoj bus i okreće se prema drugoj "ljubavi, vidimo se sutra" i PLJUS poljubiše se u po usta, i to poprilično strastveno... niko od ljudi na stanici (za divno čudo) nije ih ni pogledao poprijeko...

a ja već zamišljam "urbanog" kako ih sa šajkačom na glavi kolje sikirom, jebem ti ned*lju :lol:

Primijetio sam da se zene ne bune protiv homoseksualizma toliko, ali vidim da vecina muskaraca poludi kad im se pomenu pederi. Zna li ko zasto je to tako? Da li su zene vise sklone homoseksualizmu kad ih manje napadaju?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 20:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
sve te gejove,kad ga vec vole primati u guzu treba nataketi na neomascen kolac,
da umru u slatkim mukama!

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 07:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
vim je napisao:

Primijetio sam da se zene ne bune protiv homoseksualizma toliko, ali vidim da vecina muskaraca poludi kad im se pomenu pederi. Zna li ko zasto je to tako? Da li su zene vise sklone homoseksualizmu kad ih manje napadaju?

Procentualno su zene sklonije tome. Sto ne znaci da su takve, jednostavno im se manje gadi, nego nama sa muskarcima.
Sam odnos izmedju dva muskarca ima karakter 'prljavog' i neprirodnog (za strejtere:)), dok se vecini zena nije problem poljubiti sa drugom zenom, pa cak i nesto vise... Stvar percepcije, a ne sklonosti, kad su zene u pitanju. Ako govorimo za muskarce, onda bas moras biti 'taj' da bi se bio u stanju ljubiti ili guziti sa drugim likom, hehe...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 07:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
e moj extra.. nije tebi lako, ama nikako.. :roll:

a to koliko sam ja u Svici i koliko imam pravo nesto da kazem u svojoj zemlji koliko sam osjetila patnje za vrijeme rata pogotovo od tipova poput tebe (primitivaca) - to je moja stvar :wink: .. jarane, pobrini se za svoje stado svinja, a za tudje avlije se ne brigaj :wink:

nego, sve ce to jednog dana doci na svoje.. najkasnije kad jedan od vas dobije sina - mozda takvog "nastranog" ce vam doci iz g*** u vugla :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Mamma:) je napisao:
e moj extra.. nije tebi lako, ama nikako.. :roll:

a to koliko sam ja u Svici i koliko imam pravo nesto da kazem u svojoj zemlji koliko sam osjetila patnje za vrijeme rata pogotovo od tipova poput tebe (primitivaca) - to je moja stvar :wink: .. jarane, pobrini se za svoje stado svinja, a za tudje avlije se ne brigaj :wink:

nego, sve ce to jednog dana doci na svoje.. najkasnije kad jedan od vas dobije sina - mozda takvog "nastranog" ce vam doci iz g*** u vugla :D

Jebo te jes ti mama nadje najgoru kletvu aaaaajjjjjjjjjjjjjooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj gdje ce ti dusa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Neka svako zabija oklagiju kome hoce, nemam nista protiv-zabija drugome a ne meni.
Vidim da ovdje mnogi, iako godinama zive "vani", ne shvataju da postoje sredine sa razlicitim poimanjem drustvenih normi. Tako se mi na Balkanu "ospemo" na sami pomen "homo paradiranja", u Iranu nema homoseksualaca (tako rece Ahmedinedzad), u mnogim arapskim zemljama kamenuju zbog preljube, u nekim poligamija legalna, u Africi siju klitorise,u SAD-u ne znas ko koga j.be( otac cerku, mater sina, brat sestru, pas brata, jedan pravi djecu sa 80 zena-sekta Davidijanci), u Austriji onaj u podrumu siluje cerku a ona poslije pravi emisiju (ko zna koliko jos podruma ima)...

E da nas hoce progutati kakva crna rupa ovakve blesave!
Kad je onaj eksperiment? :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 09:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
vb87 je napisao:
Neka svako zabija oklagiju kome hoce, nemam nista protiv-zabija drugome a ne meni.
Vidim da ovdje mnogi, iako godinama zive "vani", ne shvataju da postoje sredine sa razlicitim poimanjem drustvenih normi. Tako se mi na Balkanu "ospemo" na sami pomen "homo paradiranja", u Iranu nema homoseksualaca (tako rece Ahmedinedzad), u mnogim arapskim zemljama kamenuju zbog preljube, u nekim poligamija legalna, u Africi siju klitorise,u SAD-u ne znas ko koga j.be( otac cerku, mater sina, brat sestru, pas brata, jedan pravi djecu sa 80 zena-sekta Davidijanci), u Austriji onaj u podrumu siluje cerku a ona poslije pravi emisiju (ko zna koliko jos podruma ima)...

Kad je onaj eksperiment?
:D

:lol: :lol: svaka cast vala za ovu zadnju recenicu.. al' ono gore "iako godinama zive "vani", ne shvataju da postoje sredine sa razlicitim poimanjem drustvenih normi." ovo je vec glupost :D
shvatam ja da te sredine postoje, tema je jedna druga -> gay parada u BiH :wink:

Ne shvatam kako pojedinci zele da su u 21. vijeku, a sto se nekih drugih stari tice jos su u kamenom dobu.. samo fali da pocnu jadnike spaljivati kao nekad vjestice.. nidZe veze

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 12:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2006, 17:24
Malo je ironično da ove pritužbe na homoseksualce dolaze od strane "velikih pravoslavnih Srba" na ovom forumu, jer je poznato da je veliki procenat njihovih sveštenika homoseksualne orijentacije. O "revnim katolicima" da i ne govorim.

Провери обим злонамере непријатеља
и његову снагу о кремени брид своје.
— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Pozdrav,

Ja licno ne znam kakva je svrha tih parada, vjerovatno pokusavaju da se izbore za smanjenu diskriminaciju u drustvu, ali ono sto ne volim je npr. ono sto rade u Berlinu na 'Love Parade'. To mi najmanje lici na paradu ljubavi a vise na pozivanje ljudi na orgijanje i bludnicenje. Vjerovatno bi u Sarajevu bila samo ta neka setnja kroz centar, ali ne bih volio da vidim ja ili da recimo moja djeca gledaju polugole muskarce kako svasta rade i da misle kako je to normalno, jer to po meni nije normalno, zeludac mi se okrece kad vidim takvo nesto. Potpuno razumijem Flave i ostale, ali oni polaze vjerovatno od toga da se na tim paradama tamo muskarci pred kamerama ljube i svasta rade, a i ja sam sam protiv toga. Ali ako bi se radilo samo o setnji, onda naravno OK. Ko ce mu ga znati, sta mozemo kad u takvom svijetu zivimo, ko zna gdje je granica nase slobodne volje i izbora sta je po nasem ukusu a sta ne. Nekad sam se smijao ljudima koji su mi govorili da sam ovakav ili onakav, danas uvidjam da su bili u pravu, covjek najmanje poznaje samog sebe...
Kao sto oni vole slobodu od diskriminacije tako i mi ne mozemo da se naviknemo da gledamo neke stvari, daj Boze da nikada ne bude ratova i mlacenja bilo koga, protiv toga se treba boriti, ali ne zelim da mi neko namece kao normalno nesto na sta moj organizam djeluje odbojno. Oni se upravo za to bore, da ih ljudi gledaju sa postovanjem a ne sa gadjenjem, ali zar nismo stvoreni takvi da nas privlaci drugi pol, sa kojim mozemo da dobijemo potomstvo? Ali kako bi to funkcionisalo da nam nije usadjen mehanizam koji nam stvara osjecaj privlacenja prema jednom odnosno odbojnosti prema drugom polu? Sta ce biti za 100 godina ako pocnemo da razmisljamo da je sve to u stvari normalno i da je to obicno opredeljenje? S druge strane se postavlja pitanje kako izaci na kraj sa tim svime, da homoseksualci ne budu zlostavljani a i da se ljudi ne zgrazavaju kad izadju u grad. Cudan je ovo svijet.
Eto, moje misljenje.

Pozdrav!

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mamma:) je napisao:
vb87 je napisao:

Kad je onaj eksperiment?
:D

:lol: :lol: svaka cast vala za ovu zadnju recenicu.. al' ono gore "iako godinama zive "vani", ne shvataju da postoje sredine sa razlicitim poimanjem drustvenih normi." ovo je vec glupost :D
shvatam ja da te sredine postoje, tema je jedna druga -> gay parada u BiH :wink:

Ne shvatam kako pojedinci zele da su u 21. vijeku, a sto se nekih drugih stari tice jos su u kamenom dobu.. samo fali da pocnu jadnike spaljivati kao nekad vjestice.. nidZe veze

Opet kazem da je rijec o tome da su razlicita shvatanja moralnog i amoralnog, dopustenog i nedopustenog u razlicitim sredinama. To sto vidis u Svajcarskoj neces vidjeti na Balkanu i obratno ( to sto vidis na Balkanu neces vidjeti nigdje :D ).

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

DJ-TC je napisao:
Malo je ironično da ove pritužbe na homoseksualce dolaze od strane "velikih pravoslavnih Srba" na ovom forumu, jer je poznato da je veliki procenat njihovih sveštenika homoseksualne orijentacije. O "revnim katolicima" da i ne govorim.

Umalo da propustim da te pitam- Jesi li opstio sa tim velikim procentom pa ti je poznato? 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
Umalo da propustim da te pitam- Jesi li opstio sa tim velikim procentom pa ti je poznato? 8)

Ne. Poznato je na osnovu prisluškivanja telefonskih razgovora još iz osamdesetih.

A ponekad "procuri" informacija a pedofiliji, kao o Pahomiju.

Ja lično nemam nikakve veze sa sveštenicima.

— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
DJ-TC je napisao:
vb87 je napisao:

Ne. Poznato je na osnovu prisluškivanja telefonskih razgovora još iz osamdesetih.

A ponekad "procuri" informacija a pedofiliji, kao o Pahomiju.

Ja lično nemam nikakve veze sa sveštenicima.

daj napismeno, da ne bude samo tebi poznato :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ah, baš. Ko zna gdje se taj materijal danas nalazi.

— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
DJ-TC je napisao:
Ah, baš. Ko zna gdje se taj materijal danas nalazi.

jebiga, razocharao si me. totalno gubish vjerodostojnost na ovako ozbiljnoj optuzbi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]