banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Sep 2008, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Jel' se vi salite ili vam stvarno nesto nije jasno po pitanju voznje u kruznom?! :o Polagali ili kupovali vozacke? :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2008, 20:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nisi jedina koja se cudom cudi...

Nego, kod Tesnja prije dan, dva otvoren kruzni tok i pogodite sta? Ne postuje se pravo prvenstva :D To jest, lole samo ulecu bez obzira ima li ko u kruznom ili ne...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2008, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Danas sam vidio lika s kadetom, ide od alasa pravo i ravno udje u onu unutrasnju traku. Naisao neki motorista iz suprotnog i pobjegao na onaj trotoar (znao sam ja da ce to glave spasavati :lol: ).

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
smucek je napisao:
Danas sam vidio lika s kadetom, ide od alasa pravo i ravno udje u onu unutrasnju traku. Naisao neki motorista iz suprotnog i pobjegao na onaj trotoar (znao sam ja da ce to glave spasavati :lol: ).

Dobro samo da ne bude mrtvih glava a poznajuci nas svasta je moguce. Zanima me samo kad popodne narod krene sa posla na Laus preko kruznog toka. Ko ce tu postovati prednost. Pa jos ispred vas neka zena vozac. Nikad se necete ukljuciti.
Nebi bilo lose da se obnove znanja iz testova za polaganje vozackog za one koji nisu sigurni kako se ponasati na kruznom toku.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
fantastikus1 je napisao:
smucek je napisao:

Dobro samo da ne bude mrtvih glava a poznajuci nas svasta je moguce. Zanima me samo kad popodne narod krene sa posla na Laus preko kruznog toka. Ko ce tu postovati prednost. Pa jos ispred vas neka zena vozac. Nikad se necete ukljuciti.
Nebi bilo lose da se obnove znanja iz testova za polaganje vozackog za one koji nisu sigurni kako se ponasati na kruznom toku.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

opstepoznato je da vozaci sa lausa imaju prednost na svim raskrsnicama u gradu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:20 
Veteran
Veteran

Bice postavljeni znakovi za nailazak na put s pravom prvenstva sa svih strana, vidio cetir` komada. Znaci cekas priliku, onda, onda....sta ti Bog da.
Valjda ce neko znati da oni u unutrasnjoj traci imaju prednost...
Bice uzbudljivo :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ma samo lagano i polako i nema problema, tako ce biti u pocetku, dok se ne naviknu oni sto cesce idu kruznim tokom. problem nastaje kad se malo ohrabre, pa nalete na nekog ko je malo oprezniji, i eto belaja. mislim da se to nece dugo cekati.
sto se tice zena, mislim da ce biti sporei previse oprezne, ali ce provjeru o tome koliko je veliki gepek drugog auta, i da li moze da se ugura na zadnju klupu, uraditi vozac muskog pola.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
o ljudi moji kao da svemirske brodove vozite a ne auta,kruzni tok,pa kruzni tok,sta ste se istraumirali,a vecina vas nece ni po mjesec dana tuda proci,a ja cu dok se svi sa kupljenim dozvolama nauce ici preko pobrdja,da mi neko moju kantu ne skrsi hehehe

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
azdajica-ny je napisao:
o ljudi moji kao da svemirske brodove vozite a ne auta,kruzni tok,pa kruzni tok,sta ste se istraumirali,a vecina vas nece ni po mjesec dana tuda proci,a ja cu dok se svi sa kupljenim dozvolama nauce ici preko pobrdja,da mi neko moju kantu ne skrsi hehehe

To ti azdajice blizim putem do grada,da ih zajebes sviju :lol: :lol: :lol: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
.ebote citam komentare na svim temama "Automobili i saobracaj" i sve neki eksperti svi proputovali pola Evrope svi voze u najmanju ruku ko Montoja i onda odem na temu "Kruzni tok" i vidim da Vas pola ni do Celinca autom nije otislo. Kao sto neko napisa jeste li vi polagali ili kupovali vozacki ispit.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Vuk_samotnjak je napisao:
i vidim da Vas pola ni do Celinca autom nije otislo.

Ne vrijedjaj, bar do Celinca znam svaku krivinu napamet :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
i vidim da Vas pola ni do Celinca autom nije otislo.

Ne vrijedjaj, bar do Celinca znam svaku krivinu napamet :D

Ma ne vrijedam nego mi jednostavno nije jasno kako sad odjednom niko nezna proci kroz KT a pola ih preslo milione km u autu.

Trecina ih svaki drugi dan ide do Zagreba, trecin svaki treci do Beograda a ostali svaki dan su u Sarajevu a vamo po BL neznaju kako da produ kroz KT. Jos malo (kad zavrse nas bajni autoput) ce pocet pitat kako se naplacuje putarina dali se prvo placa ili uzima kartica. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vucino, na koga tacno mislis?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i vidim da Vas pola ni do Celinca autom nije otislo. Kao sto neko napisa jeste li vi polagali ili kupovali vozacki ispit.

Sad si najebo ko zuti na Kozari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: satrace te na kruznom toku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 16:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
organizujemo hajku na vuk na kruznom toku

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hrna je napisao:
Sad si najebo ko zuti na Kozari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: satrace te na kruznom toku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ortodox2 je napisao:
organizujemo hajku na vuk na kruznom toku

Vuk tuda prode jednom u mjesec dana tako da ce te se nacekati :lol: :lol:

Ma bez zajebancije stvarno ili se pravite da neznate ili stvarno nemate pojma, tacno sam se iznenadio da ljudi nemaju prestave sta je KT i kako se ponasati na ulazi, u njemu i na izlazu jos kad sam procitao da kako se napravio KT da nece pjesaci imati kuda proci doslo mi je da se sam banujem.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 17:46 
Veteran
Veteran

Vidis, problem je sto sam danas zamalo imao dva sudara zato sto ljudi ne gledaju u retrovizor. E kad je tako na ravnom, sta da ocekujem u kruznom toku..

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
the_grunf je napisao:
fantastikus1 je napisao:
smucek je napisao:

opstepoznato je da vozaci sa lausa imaju prednost na svim raskrsnicama u gradu.

Taj sam
Samo da se razumijemo na Lausu je najveca guzva u cijelom gradu i ljudi su jednostavno malo slabijih zivaca kada ih zadesi kolona ili red od 1km. Zna se desiti da se na semafor ceka kod Jovica diskonta. E pa onda se vozi i trotoarom i lijevom trakom ko zuri. Zato kod nas milicija slabo zalazi

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pa Laus je godinama vec horor,pa mi lokalci idemo tim divljim kozjim stazama do grada hhahah,ali definitivno ce tek biti ludnica s tim KT dok se divljaci ne nauce ponasati u saobracaju,neka meni mojih ulicica :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

fantastikus1 je napisao:

Taj sam
Samo da se razumijemo na Lausu je najveca guzva u cijelom gradu i ljudi su jednostavno malo slabijih zivaca kada ih zadesi kolona ili red od 1km. Zna se desiti da se na semafor ceka kod Jovica diskonta. E pa onda se vozi i trotoarom i lijevom trakom ko zuri. Zato kod nas milicija slabo zalazi

Vama ne treba kruzni tok nikako,vi bi trebali sebi napraviti auto put :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]