banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2008, 17:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
SDS kandidovao kosarkasa :lol: . A jadnika, bas su nisko pali...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...gde to...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
SNSD kandidovao Drazu Ninica za odbornika u skupstini grada,ima moj glas 8)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
svaka cast Ninicu, ali ovo SNSD skuplja glasove preko njega. kampanja aj zdrao.
Ja vidio bilbord sa Milijanom Dubocanin, mislim da je za odbornika. I odnekud je znam.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja ću glasati za Milijanu, zato što je mlada i razumije nas mlade, a kako sam čuo i jedna ulica nosi naziv u BL po njenom ocu koji je poginuo ka borac VRS!

A evo i da se prisjetimo nekih stvari!

http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=4&t=38220&p=768047&hilit=po%C5%A1to+se+bli%C5%BEe+izbori#p768047

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
tacno filozofe, ulica je na Starcevici, Slobodana Dubocanina.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 08:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
SIJUKS je napisao:
SNSD kandidovao Drazu Ninica za odbornika u skupstini grada,ima moj glas 8)

A zasto je on inace sposoban,sem da tuce u vrecu i protivnike. Po tome neka dovedu jos kojeg manekena da promijeni nesto.
To samo dokazuje da je najbitnije postaviti marionetu,a zna se ko ce uvijek povlaciti konce.
Ne kazem da to samo SNSD radi,ali dokle vise.
I jos samo mi nije jasno kad se vec zna da se na javnim povrsinama ne smije nikakva skalamerija postavljati,ko "dozvoli" SNSD-u da postavi one skalamerije po citavom gradu.
Jel to ona stara parola IMA SE MOZE SE.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 11:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Sep 2008, 11:32
Upravo tako. IMA SE MOŽE SE!!!
Bahatost SNSD-a nema kraja!
Prigradska naselja su totalno zapostavljena.
Banja Luku ne čini samo centar grada.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 14:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:34
Aaaaaaa, da li je istina da se kandidovao i Goran Delic??? Cula sam to, ali tacno ne mogu da vjeujem.[/quote]

Ovaj komentar mi nije jasan. :confused2: Zasto je toliko strasno i nevjerovatno da jedan veliki sportista nase male republike bude odbornik ili slicno? Ako nista drugo bar ce se zaloziti za razvoj sporta, i da sto manje djece sjede i opijaju se po lokalima umjesto da budu zdravi i bave se nekim sportom.
Ili bi bolje bilo da na njegovo mjesto dodje sin nekog lokalnog lovatora. Uostalom i on i Draza su porodicni ljudi, sportisti koji su svojim radom i trudom postigli veliki uspjeh. :evil3: LJudi zasto tolika ljubomora? Ja koliko vidim da nema covjeka na ovom svijetu za koga bi vi rekli...E bas nam je drago...osim kada bi vas neko bio na listi od kojeg bi i vi sami imali koristi. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 14:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Sep 2008, 11:32
Ja nemam ništa protiv Ninića.
Svaka mu čast na ostavrenim rezultatima.
Ova vlast do sada nije mnogo uradila na razvoju sporta. Imali su priliku.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...banjaluka vise nema sport...ovo sad je prava pisurija...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 16:49 
Kad moze Svarceneger biti guverner Kalifornije....

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Kad moze Svarceneger biti guverner Kalifornije....

...jest vala...moze i draza biti predsednik mz rosulje...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
elena78 je napisao:

Ovaj komentar mi nije jasan. :confused2: Zasto je toliko strasno i nevjerovatno da jedan veliki sportista nase male republike bude odbornik ili slicno? Ako nista drugo bar ce se zaloziti za razvoj sporta, i da sto manje djece sjede i opijaju se po lokalima umjesto da budu zdravi i bave se nekim sportom.
Ili bi bolje bilo da na njegovo mjesto dodje sin nekog lokalnog lovatora. Uostalom i on i Draza su porodicni ljudi, sportisti koji su svojim radom i trudom postigli veliki uspjeh. :evil3: LJudi zasto tolika ljubomora? Ja koliko vidim da nema covjeka na ovom svijetu za koga bi vi rekli...E bas nam je drago...osim kada bi vas neko bio na listi od kojeg bi i vi sami imali koristi. :angry4:

Lepo rečeno,kakav cinizam.Ako Draža nije zasluzio da bude u skupštini grada nije niko.Čovek je bezbroj puta dobijao državljanstva drugih zemalja čime bih rešio egzistenciju za sebe i porodicu i to naravno odbijao a nekima smeta što sto će sedeti u skupštini grada,ne mogu da verujem.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 10:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ja vise citam komentare na forumu nego sto ih sama dajem. I ne mogu da vjerujem da su ljudi u stanju pljuvati, pljuvati i samo pljuvati...ma koja tema to bila. Samo neka se nesto gunjdja, pa nije bitno zbog cega. Negdje sam procitala ovdje na forumu negodovanje o otvaranju ovih novih velikih marketa (tipa: Tropik, Merkator, Pevec itd.) i nije mi jasno sta tu ima lose!? To sto ce biti otvoreno mnogo radnih mjesta i sto cemo moci da biramo gdje i sta da kupujemo...? Recite mi jedan negativan razlog...
Tako i za ove izbore... samo neka se gundja...ma ko god da je na listi bilo bi cudjenja i pljuvanja.

Aaaaaaa, da li je istina da se kandidovao i Goran Delic??? Cula sam to, ali tacno ne mogu da vjeujem.[/quote]

Ove dvije recenice su najbolji primjer da ljudi nemaju pojma o cemu komentarisu. Prvo on se nije kandidovao za gradonacelnika vec su ga predlozili i stavili na listu odbornika. A drugo sta je to toliko zacudjavajuce i lose kod doticne osobe kad je za ne povjerovati?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 15:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2006, 15:38
slažem se, neki ljudi kad nemaju ništa pametno za reći, samo viknu "JEBO IH PAS LOPOVSKI SVE POKRAŠE" :lol: :-?

sa više dece igrao,kada bih život ponovo pred sobom imao.
Ali vidite,imam 85 godina i znam da umirem.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
elena78 je napisao:
Ja vise citam komentare na forumu nego sto ih sama dajem. I ne mogu da vjerujem da su ljudi u stanju pljuvati, pljuvati i samo pljuvati...ma koja tema to bila. Samo neka se nesto gunjdja, pa nije bitno zbog cega. Negdje sam procitala ovdje na forumu negodovanje o otvaranju ovih novih velikih marketa (tipa: Tropik, Merkator, Pevec itd.) i nije mi jasno sta tu ima lose!? To sto ce biti otvoreno mnogo radnih mjesta i sto cemo moci da biramo gdje i sta da kupujemo...? Recite mi jedan negativan razlog...
Tako i za ove izbore... samo neka se gundja...ma ko god da je na listi bilo bi cudjenja i pljuvanja.

Aaaaaaa, da li je istina da se kandidovao i Goran Delic??? Cula sam to, ali tacno ne mogu da vjeujem.

Ove dvije recenice su najbolji primjer da ljudi nemaju pojma o cemu komentarisu. Prvo on se nije kandidovao za gradonacelnika vec su ga predlozili i stavili na listu odbornika. A drugo sta je to toliko zacudjavajuce i lose kod doticne osobe kad je za ne povjerovati?[/quote]

Osjecam se prozvanom, pa red je da i odgovorim... Sad tek vidjeh...
Uh, koliko rijeci.
Zasto sam to napisala?
Prvo sam cula da se kandidovao za gradonacelnika, ne za odbornika,, i jako dobro znam razliku izmedju ta dva pojma. Pa sam upravo ZATO i pitala. Citaj dobro sta sam napisala u prvom postu!!!!!!!! Znaci, pitala sam da li je sitina - sto znaci da ja nisam tad znala, nego sam pitala ljude na forumu da mi daju pravu info, ako ti nesto nije jasno u toj jednostavnoj recenici, to je tvoj problem. By the way, cula sma da je nezavisni kandidat, to je bilo konfuzno, ali to sad nije vaaaaaazno.

Ne daj Boze da imam ista protiv!
Samo ih obojicu poznajem jako dobro i znam da su ti ljudi sportisti, a ne politicari. Tj. da su prilicno apoliticni, ali naravno, podrzavaju ovdasnju vlast, jer naravno, da nije premijera ne bi se oni silni mecevi mogli odrzati, to svi znamo, zar ne?

A kako si ti majke ti zakljucila da JA imam nesto protiv da su sportisti odbornici? To nikako. Nego mi je bila cudna glasina da su se kandidovali za gradonacelnika, zato sam pitala da li je istina. Ako si znala, mogla si fino da kazes da se kandidovao za odbornika, a ne za gradon. i ok je sve.
Ne znam zasto si nervozna? Postajes smijesna sto me citiras 5 puta, mislim da su svi vec procitali moj post. Nema veze, ovako mi dizes nivo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neko je gore napisao nesto tipa:"Sta oni znaju osim da udaraju u vrecu?"
Mislim da ti je bolje da komentarises taj post nego moj.

I, evo sad opet procitah tvoj post, pricas nesto o pljuvanju i dr... O Boze... Kad ja budem pljuvala, to ce biti gadno, jer znam duboko da povucem iz petnih zila.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 08:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ne bih ispravljala krive Drine,tj. kako je ko,sta i koliko puta rekao, ali moram reci da se ovdje nije odnosilo samo na tebe ( iako sam tebe citirala, jer vidim da se i ti bavis sportom pa mi je bilo cudno ) vec i na ostale. Uostalom ako ih obojicu tako dobro poznajes ne vidim razlog zasto bi imala nesto protiv i da su se kandidovali za gradonacelnika :) .Oni bar nemaju vile, stanove,vikendice...i sve ostalo sto upravo svima smeta kod novih kandidata. A ti pljuni slobodno kada budes imala pouzdanu inf. :lol:
I

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 08:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ali najbolje od svega je da se i Aleksandar zvani KRCKO kandidovao ispred SDP-a za odbornika u gradu.
:D :D :D :roll: :roll: :roll: :roll:

Pa izgleda da će nam ove godine Gradski odbor biti baš čista zajebancija. Krcko, Ninić, Mrva... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Mislim da sam svoj stav obrazlozila u prethodnom postu, ne bih da se ponavljam.
Radi se o tome da znam da nemaju veze sa politikom, i zato mi je bila cudna info... I opet nisam rekla da sam protiv. Boze dragi, pa nek se kandiduje ko hoce i gdje, njegova stvar, kapiras? A naravno da podrzavam sportiste, daleko od toga.
I... ja nikada ne pljujem kada dajem pouzdanu info... :lol:
Al` to sad nije vazno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]