banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 06:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Najbolja tv od ponudjenih je:
Bel 16%  16%  [ 4 ]
Simic 16%  16%  [ 4 ]
Vikom 8%  8%  [ 2 ]
K3 60%  60%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 25
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2004, 13:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
hehehe...
Jos samo treba da "superiorna televizija koja je dobila puno oskara" pocne davati neke talentse...
Pogledajte stranicu Simica http://www.tvsimic.com :lol: :lol: :lol:
Updateovali su je prije nekih.... cek da se sjetim! :lol: :lol: :lol:
repertoar bioskopa.... :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 13:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Konacno :D

Citiraj:
Због дуговања Бел телевизија у стечају

БAЊA ЛУКA - Због неликвидности и немогућности плаћања у бањолучкој локалној телевизијској станици "Бел" 12. августа отворен је стечај, рекао је стечајни управник Душан Ковачевић.

Он није могао да каже колико су дуговања према радницима, Пореској управи РС, фондовима и осталим повјериоцима јер, како је рекао, "тек сагледава финансијско стање у овој медијској кући".

- Проблем је што је већи дио документације са Бел телевизије нестао у пожару - рекао је Ковачевић.

Он је навео да ће послије налаза финансијског вјештака знати колики су укупни дугови, у којем је стечај покренут на захтјев директора ове телевизије Драгана Трамошљике.

Радници "Бела" се надају да ће им стечајни управник исплатити све заостале плате у складу са законом и да ће добити могућност повезивања радног стажа.

- Стечајни управник је рекао радницима да ће исплатити по девет плата које спадају у виши исплатни ред - каже један од новинара на "Белу".

Он тврди да је у протеклих неколико година стање на "Белу" катастрофално и да на овој телевизији ради свега неколико новинара и сниматеља који су примали симболичне плате од око 300 КМ мјесечно.

Телевизија "Бел" је прије десетак година била једна од водећих и најпопуларнијих локалних телевизијских станица.

На Бел телевизији је 1. октобра 2006. године избио пожар, а полиција је утврдила да је изазван нестручним руковањем апаратом за заваривање.

Извршни менаyер Бел телевизије Мирослав Митровић рекао је тада да је у пожару између осталог изгорио дио архиве и дио докумената текуће евиденције у књиговодству.

Међу документима који су изгорјели и која могу бити предмет интересовања је и документација Пореске управе о утврђеним неплаћеним пореским дуговима Бел телевизије и рјешење те институције.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
uuuuu sad bih rado rek`o nesto za Dnevnik, ali suzdrzacu se
text je previse komican

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Biram K3, oni imaju Tarot Milana :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Daljac je napisao:

Nije valjda? Kad? Zivotna mi je zelja to jednom pogledati na tv-u, a ne samo preko you tube-a.

Glasam za simic kao najbolju od ponudjenih,samo zbog dve cinjenice:
1) Prenose nekakav nizerazredni fudbal koji, vjerovatno, niko i ne gleda, ali eto, imaju sportski program
2)Stara slava... sjecam se kad je simic prvi put poceo sa radom... filmovi, spotovi, sport i najbolje od svega, strane reklame... mozda ce nekom biti smijesno, ali posto je tih dana (da ne kazem godina) je bila besparica, pa sam ja jadan uzivao gledajuci strane reklame gdje je sve srecno veselo i bogato...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 14:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
sjecam se kad je bel kretao sa radom,prave ljudi zgradu-namjenski,prave studio za zive emisije... a onda je dosao derim

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
ako je ovo na ponudi onda K3.samo zato sto su pustali sivi dom,a ja nisam mog"o nikakav drugi program da uhvatim!ovo ostalo je televizija k"o i ja direktor u firmi,svojoj!?!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
CCC boze sacuvaj kaki izbor evo dao sam glas za ovaj K3 zato sto ima barem kod mene najjasniju sliku :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 17:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
glas za K3. ima ponekad dobar film, ili jos bolje neki domaci

VIKOM nevjerovatno, pa kad vec pustaju folk, pa sto ne dovedu prave te folk pjevace a ne neki Renome, na sto oni lici, i dan i noc neki x "pjevaci" ko to gleda???????

ovaj im je dobro zabiberio http://www.youtube.com/watch?v=BGULSA-_Eo0

SIMIC, za njega fundamentalni pitanje, koja je svrha njegovog postojanja kad se od prvog dana rada nisu uopste pomakli. stara slava, bila u onim danima kad su krali filmove bez prava, sport sa satelita, i reklame. nekako sam i ja uzivao gledajuci te reklame ali danas je to doslo i do nas, samo je besparica ostala i onda i sada

BEL, prije mi je bio ok za pocetak, ali sada su na rubu propasti. Nisu se mrdnuli s mjesta.

Jos ubacite i BN jer on je uzas kao i mjesavina K3 i Vikom

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 22:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2008, 23:26
Dzontra Volta je napisao:
Daljac je napisao:

Nije valjda? Kad? Zivotna mi je zelja to jednom pogledati na tv-u, a ne samo preko you tube-a.

Glasam za simic kao najbolju od ponudjenih,samo zbog dve cinjenice:
1) Prenose nekakav nizerazredni fudbal koji, vjerovatno, niko i ne gleda, ali eto, imaju sportski program
2)Stara slava... sjecam se kad je simic prvi put poceo sa radom... filmovi, spotovi, sport i najbolje od svega, strane reklame... mozda ce nekom biti smijesno, ali posto je tih dana (da ne kazem godina) je bila besparica, pa sam ja jadan uzivao gledajuci strane reklame gdje je sve srecno veselo i bogato...

Slazem se, a sto se tice ostalih televizija niko ih ne voli a svi znaju program napamet

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
FLASH je napisao:
Vikom i nije za komentarisanje! On je 'jaki' (a ne blagi) uzas!! :lol:
Vikom tinovci...ha-ha-ha...spotovi...ha-ha-ha...program uopste HA HA HA HA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!! UZAS!

Simic samo prenosi BK, a ko zna imaju li licencu...

:lol: :lol:

ja bio klinac tada i uvijek se patio da namjestim antenu da je uhvatim

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]