banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 326 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2008, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Kraljica je napisao:
Tajnice....nikad me nisu zanimale duge veze jer se nisam htjela vezati za nekoga....ozbiljne veze da ali pretjerano duge NE...zasto da gubim vrijeme na nekoga ako mi u potpunosti neodgovara....ja sam osoba koja voli zivot,zabavu,uzivanje i sl.!Zato promjenim igracku i bude mi zanimljivije.... :D :D :D

Da...a ostali zive pod mracnim silama tame...hahahha...
Pa logicno je da neces biti sa nekim ko ti ne odgovara...kao sto vec rekoh

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 12:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Kraljica je napisao:
Tajnice....nikad me nisu zanimale duge veze jer se nisam htjela vezati za nekoga....ozbiljne veze da ali pretjerano duge NE...zasto da gubim vrijeme na nekoga ako mi u potpunosti neodgovara....ja sam osoba koja voli zivot,zabavu,uzivanje i sl.!Zato promjenim igracku i bude mi zanimljivije.... :D :D :D

pa i brak ti je duza veza, da li to znaci da ces se udavati svake 2-3 godine ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
BSE je napisao:
Kraljica je napisao:

pa i brak ti je duza veza, da li to znaci da ces se udavati svake 2-3 godine ?

Ona se nece udavati..vidis da je djevojka modernih shvatanja :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Euroth je napisao:
Odg: ZAVISI...

:king: jedini smislen odgovor koji se moze dati na ovakvu temu... :D
a cini mi se kao da se sve teme na ovom podforumu nekako "stope" u jednu..isti djavo, samo drugo pakovanje...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 14:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
Onaj ko nije sposoban za duge veze ili na samom pocetku pocne da prica price tipa da se nikad nebi vezivao na duge staze (brak) zasto jednostavno ne ode u javnu kucu,tamo se niko ne vezuje...

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
jannet je napisao:
Onaj ko nije sposoban za duge veze ili na samom pocetku pocne da prica price tipa da se nikad nebi vezivao na duge staze (brak) zasto jednostavno ne ode u javnu kucu,tamo se niko ne vezuje...

tako je sreco, jos jedan glas za legalizaciju prostitucije :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Kraljica je napisao:

Ozbiljne veze da, al pretjerano duge ne??? WTF? Raskinula bi s nekim s kim ti je dobro jer ne voliš duge veze? Ozbiljna veza je i veza od 3 mjeseca? Slika Voliš ozbiljne veze, a ne voliš se vezivati? Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Kraljica je napisao:

zasto gubiti i jedan dan na nekoga ko ti ne odgovara??? :confused2: (u bilo kom smislu)
a ovo za "ja sam vakva nakva osoba" a jesam se ismijala,,,,,nemoj zezat??? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Kraljica je napisao:

oh kingice!!! :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Mislim da svi u podsvijesti zelimo iskrenu i emotivnu vezu koja ce potrajati. Onaj ko mi kaze da ne zeli vezu ozbiljnu vezu sa 26-27-30 godina, prilicno je nezreo. - Moje licno misljenje.
Mislim da svi tome tezimo, ali jednostavno nekad/cesto ne ide. Kao sto je neko napisao, ne mogu da planiram koliko cu dugo biti sa nekom osobom. To se ne moze isplanirati. Ne mozes nista na silu. Ako ne ide, ne ide, ma koliko se ti htio vezati za specificnu osobu.
Hmmm... kratke veze su cesto proizvod trazenja sebe ili jednostavno serija pogresnih osoba u tvom zivotu. Naravno, ima i onih koji svjesno idu iz vezice u vezicu, ali vec sa nekim godinama covjek bi trebao da tezi necemu sto ce ga zaista usreciti...
Kratke veze pruzaju samo trenutke srece, a ne istinsko osjecanje da nekome pripadas.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 14:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Sep 2008, 09:13
O tome se ne razmislja. Treba biti s nekim dok ti je dobro, a da li ce to trajati mjesec ili pet godina nije bitno.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...samo duge bracne veze...ostalo...pitanje je da li je to uopste veza...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 13:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2008, 00:31
Да не дужим много, ДА :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 14:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 13:53
ah.... kad ti je u vezi dobro , ona nikad nije duga... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Zvončica je napisao:
ah.... kad ti je u vezi dobro , ona nikad nije duga... :D

mudro zboris :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
ja sam pristalica dugih veza, zbog cega? nemam pojma! mislim, kad bolje razmislim sve jedna moja veza je bila DUGA! :-? tako da imam iskustva o tome da govorim. mislim da je kod dugih veza najgore sto nikad ne osetis kada ljubav prelazi u naviku! a to je jako zeznuta stvar i samim tim problem! dok god ima vatre odrzavaj je, jer kad prestane stavi prst na celo i zapitaj se od kad plamena nema!dok god to ne uradis i postanes svestan/na, neces moci prekinuti dugu vezu, a tad je definitivno treba prekinuti! uvek je lakse reci nego uraditi, pogotovo ako vec zadjes u pozamasne godine! a kad sam vec kod godina, mislim da su zene tu u mnogo goroj situaciji nego muskarci. zena kad ostane sama u svojim ranim tridesetima,pa i nesto pre, pogotovo posle duge veze tesko ili skoro nikako posle ne nadje partnera nego ostane usedelica, dok muskarac u tim godinama, a i kasnijim i dalje trazi, jer moze da nadje! ili bude pronadjen! 8) dakle, posle odredjenog vremena zabavljanja, treba postaviti pitanje ide li ta veza ka necemu vise ili ne! u tom odgovoru lezi resenje problema! naravno, bitan faktor je i sa koliko godina ko ulazi u takve veze!

jedno pitanje: sta mislite o vezama na daljinu? poseban akcenat stavljam na veze koje su trajale duze u normalnim okolnostima, a onda je neko od partnera otisao za poslom ili faxom! (npr.)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Iz licnog iskustva znam da veze na daljinu ne mogu uspjeti... u stvari, zavisi o kojoj se daljini radi... ako su bas bas hiljade kilometara, veza zaista tesko moze opstati.
Ali, eto, moja jako dobra prijateljica ima vezu BG-BL vec 5 godina i jako dobro funkcionise... tako da moje iskustvo ne mora nista znaciti.

Ukoliko ste ovdje bili u vezi, pa neko zbog posla/faxa mora otici u drugi grad, mislim da treba pokusati odrzati vezu, pa ako uspije, super, a ako ne... sta da vam kazem, sve je to zivot.

Ko zna zasto je to dobro??

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Za vezu na daljinu trebas bitidovoljno lud i previse zaljubljen.. Drugacije ne fercera.

Jedno uvijek odustane...

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Što ne bi uspjela... Ja sam 2.5 god u vezi na daljinu i nikad nismo bili u istom gradu. Viđamo se svakih 2-3 sedmice, odnosno 3 sedmice smo odvojeni, pa 2 sedmice zajedno... I super nam je :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
To nije veza na daljinu, nego na razdvojenost :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 326 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]