banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Avg 2008, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
SIJUKS je napisao:
zerocool je napisao:
Place mi se ..

Red Star Belgrade 0 - 2 Javor Ivanjica

Nista cudno,pa videli ste kao igra zvezda,kao sto sam i ranije najavio ocekuje vas grcevita borba za opstanak
I to je za ljude

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
:( ...ima li dna?
....uh,izgleda da nije na vidiku :angry4:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
live je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
:( ...ima li dna?
....uh,izgleda da nije na vidiku :angry4:

Da, potpuno pogrešno sam rekao da je ovo dno dna.

"Ja sam došao da vidim ima li života ovde na dnu."
"E, pa nije ovo dno... Imaju dole rudari, pa prosvjetni radnici,... pa Zvezda,..."

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Никако нисам могао јуче сварити пораз од Јавора, па тек данас пишем коментар.

На страну пораз, који је узгред речено био потпуно заслужен, реч-двије о узроку кризе.

Звезда у покушају...!?

1. Малверзације и криминал доводе до бјежања Пиксија из клуба, хапси се Џајић и отвара се рупа без дна.

2. Долази ново руководство, на челу са Спасојевићем и Буњевчевићем са причама за малу дјецу о Звезди која игра ЛШ и тако даље...
А такве се приче покрећу без и једног јединог правог разлога, односно нигдје нема аргумената.

3. Креће се у потрагу за фенси тренером, након фуго трачева долази нам Земан као велики покретач ствари на боље.

4. Приче о буџетима од 5 и више милиона Евро новчаница, играчима свјетског калибра, нова трава, фенси веб сајтови и рекламице о новом почетку клуба, све смишљено да се народу замажу очи од правог стања у клубу.

Непрестане афере са играчима, проблеми на припремама, катастрофални резултати а и даље је на тапети једна те иста прича, биће боље, уигравамо се ...

5. Тренер са блиставом каријером није у стању да објасни играчима систем 4 3 3 (који је потпуно не природан овом подневљу) а који константно пробава неке луде комбинације, а резултата нигдје.
И опет једна те иста прича, нисам ја крив они су.

Гдје смо сада?
Европска управа је колективнмо подњела оставку, као заморче остао је неки тамо Чех којем ништа није јасно, екипе нигдје, резултата нигдје, да ће бити боље - неће!

Јеб*ем ти ја такву европску Звезду, вратите нам ви нашу ону праву Српску, каква год била, гора од ове не може бити.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da su jedino riješenje Miškovići.Oni jedini imaju novca a bez novca džaba ,ne ide.Ne kažem da taj novac nije "prljav" ali zar je "čistiji" novac kod gazda Steaue,Cluja,Bate Borisova,Dinamo Kijeva,Šahtjora.....gazda gotovo svih istočnoevropskih kluibova koji prave odlične rezultate u zadnjih par sezona na evro-sceni?Zvezda ima sve predispozicije,ima ime,tradiciju i što je najvažnije ima više-milionsku armiju navijača što je za svakog iole normalnog čovjeka sa novcem koji hoće uložiti dovoljno.Stvari se jednostavno mogu promjeniti preko noći.Tresneš pare,pokupuješ par pravih pojačanja,pravog trenera i to je to.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 16:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
ZVEZDA juce,danas i sutra!

Ima par dobrih komentara,medjutim jedan komentar privuce paznju u kom se pominje mogucio "spasioc".Verovatno mnogi misle na ovaj nacin,medjutim treba pre svega analizirati celu situaciju,a pre svega kako je doslo do nje.

Mislim da je do sunovrata doslo od onog momenta kad je upravo pomenuti "spasioc" resio da preuzme ZVEZDU,medjutim tadasnja cena mu nije odgovarala,pa je stalnim ulaskom i izlaskom iz uprave kluba,te manjim investicijama(uglavnom za nas obicne promasenim) uspeo,u saradnji sa odredjenim stukturama u drustvu,da obori cenu koja bi njemu odgovarala.Sad se pojavljuje kao moguci "spasioc" kluba,a ja bih rekao kao poslovan covek koji je blizu ostvarenja svojih ciljeva.
U momentu kad je pomenuti gospodin poceo igru ZVEZDA je vredela izmedju 50 i 80 miliona eura,sad trenutno vredi izmedju 15 i 20 miliona,pa kad se na to jos doda neko sitno ulaganje dodje se do cene 20 do 25 miliona,sto znaci da je svojom igrom u najgorem slucaju ustedeo 25 miliona.

Pitanje je da li takav covek moze i treba postati vlasnik kluba (ocekujem zakon o privatizaciji vec do kraja godine) ili postoje mozda i druga resenja,tj. drugi ljudi.Po mom skromnom misljenju postoje samo je pitanje kako ce se odvijati privatizacija i da li su neki drugi ljudi spremni upustiti se u prljavu igru koja se nama obicnim servira kao spas kluba.

Nemam licno nista protiv pomenutog gospodina "spasioca",cak verujem da bi strasno mnogo ulozio i klub doveo do nekih nivoa koji odgovaraju renomeu i istoriji,ali posle svega nadam se da to nece biti on.Postoje i bogatiji od njega,postoje i ljudi koji,pored poslovnog dela,vole klub i zato vise zasluzuju da postanu vlasnici.

Zbog svega gore navedenog moja zelja i moj glas za Filipa Ceptera.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Хахаха па гдје нађе тог јадника, шта је тај фрке направио у олимпијском комитету!
Зар човјека који је промјенио властито презиме, и који се не изјашњава као Србин ради "имиџа", зар њега за власника Звезде.

Не могу да вјерујем...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
ZVEZDA juce,danas i sutra!

Ima par dobrih komentara,medjutim jedan komentar privuce paznju u kom se pominje mogucio "spasioc".Verovatno mnogi misle na ovaj nacin,medjutim treba pre svega analizirati celu situaciju,a pre svega kako je doslo do nje.

Mislim da je do sunovrata doslo od onog momenta kad je upravo pomenuti "spasioc" resio da preuzme ZVEZDU,medjutim tadasnja cena mu nije odgovarala,pa je stalnim ulaskom i izlaskom iz uprave kluba,te manjim investicijama(uglavnom za nas obicne promasenim) uspeo,u saradnji sa odredjenim stukturama u drustvu,da obori cenu koja bi njemu odgovarala.Sad se pojavljuje kao moguci "spasioc" kluba,a ja bih rekao kao poslovan covek koji je blizu ostvarenja svojih ciljeva.
U momentu kad je pomenuti gospodin poceo igru ZVEZDA je vredela izmedju 50 i 80 miliona eura,sad trenutno vredi izmedju 15 i 20 miliona,pa kad se na to jos doda neko sitno ulaganje dodje se do cene 20 do 25 miliona,sto znaci da je svojom igrom u najgorem slucaju ustedeo 25 miliona.

Pitanje je da li takav covek moze i treba postati vlasnik kluba (ocekujem zakon o privatizaciji vec do kraja godine) ili postoje mozda i druga resenja,tj. drugi ljudi.Po mom skromnom misljenju postoje samo je pitanje kako ce se odvijati privatizacija i da li su neki drugi ljudi spremni upustiti se u prljavu igru koja se nama obicnim servira kao spas kluba.

Nemam licno nista protiv pomenutog gospodina "spasioca",cak verujem da bi strasno mnogo ulozio i klub doveo do nekih nivoa koji odgovaraju renomeu i istoriji,ali posle svega nadam se da to nece biti on.Postoje i bogatiji od njega,postoje i ljudi koji,pored poslovnog dela,vole klub i zato vise zasluzuju da postanu vlasnici.

Slažem se ja sa tobom ,pa jedan malo bolji rezultat(recimo plasman u grupnu fazu lš)+ malo bolja prodaja dresova ,šalova...jedan-dva jača transfera i novac će se vratiti.Ali reci mi šta je trenutni izlaz iz krize?Moje mišljenje je snažna finansijska injekcija a to moraš priznati nije u stanju uraditi ni Džaja,ni bilo koji bivši vrhunski as koji je nekad igrao za Zvezdu.Njihova pomoć je dobro došla ali mora se znati ko je gazda ko plaća a ko na kraju ubira profit.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 22:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ma sad ce dzaja da vrati pare sto je pokrao i CZ ce da stane opet na noge i bice opet sve po starom

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2008, 07:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Gocias je napisao:
Citiraj:

Хахаха па гдје нађе тог јадника, шта је тај фрке направио у олимпијском комитету!
Зар човјека који је промјенио властито презиме, и који се не изјашњава као Србин ради "имиџа", зар њега за власника Звезде.

Не могу да вјерујем...

Ne znam sta ne mozes da verujes,ne mozes da verujes da je fudbal posao i da je najbitnije i najbolje da klub pruzme svetski uspesan covek,a ne tamo neko ko se docepao para na veoma cudan nacin i cije se ime nalazi na mnogim listama nepozeljnih lica ili ipak ne mozes da verujes sta se sve desavalo u i oko OKS,na koji nacin je blokiran i oteran legalno izabran covek,a doveden nesposobnjak (potvrdu su upravo dobio pre par dana) na veoma cudan nacin koji uz sve to nema ni mrvicu dostojanstva i obraza?

Citiraj:
Slažem se ja sa tobom ,pa jedan malo bolji rezultat(recimo plasman u grupnu fazu lš)+ malo bolja prodaja dresova ,šalova...jedan-dva jača transfera i novac će se vratiti.Ali reci mi šta je trenutni izlaz iz krize?Moje mišljenje je snažna finansijska injekcija a to moraš priznati nije u stanju uraditi ni Džaja,ni bilo koji bivši vrhunski as koji je nekad igrao za Zvezdu.Njihova pomoć je dobro došla ali mora se znati ko je gazda ko plaća a ko na kraju ubira profit.

Kriza nije dosla trenutno i ne moze se prebroditi u jednom trenutku.Kriza je veoma planski spremena i veoma uspesno izvedena.U ovom trenutku treba uraditi par stvari da bi se makar koliko toliko popravilo stanje:
-uvesti prinudni odbor sastavljen od par asova,predstavnika navijaca i poslovnih ljudi,
-jasno rasporediti uloge,
-Zemana postaviti za trenera petlica,a za trenera postaviti Dujkovica,
-oterati dva-tri igraca(posudjivanje u nizerazredne klubove).

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2008, 13:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vladimiru Jugoviću na sinoćnoj sednici Upravnog odbora Crvene zvezde ponuđena je predsednička fotelja na „Marakani“, što znači da je Filip Cepter na pragu „Marakane“. Zanimljivo, sednici nije prisustvovao Marko Mišković, sin vlasnika „Delta holdinga“ Miroslava Miškovića.

Bolje i Cepter nego Misko

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Izgleda da je na pomolu otrežnjenje u Zvezdi

Citiraj:
MONDO nezvanično saznaje da je to bio prvi, ali i verovatno poslednji sastanak Tanasijevića i Zemana, jer bi u naredna 72 sata sponzori Crvene zvezde trebalo da pronadju "rupu" u ugovoru češkog trenera na osnovu koje bi bila prekinuta saradnja i izbegnuto plaćanje milion evra, koliko Čehu sleduje u slučaju otkaza.

"Pare uopšte nisu problem, već samo loši rezultati. Možemo da isplatimo Zemana ako dobije otkaz", rekao je Dan Tana u sredu na konferenciji za novinare.

Osim o treneru, privremeni čelnici Zvezde razmišljaju i o novom sportskom direktoru. U naredna tri dana, Ilija Ivić bi trebalo zvanično da kaže "da" Crvenoj zvezdi i da se useli u kancelariju na "Marakani", a njegovo prvo zaduženje biće angažovanje novog trenera.

To definitivno neće biti Siniša Mihajlović, koji je u četvrtak doputovao u Beograd.

"Gode mi priče, ali u ovom trenutku nije realno da budem trener Crvene zvezde. Želim još da napredujem u ovom poslu, da se usavršavam. Jednog dana voleo bih da budem trener Crvene zvezde, ali i selektor reprezentacije", rekao je Mihajlović za RTS.

Dodao je da je u Beograd došao da bodri reprezentaciju, jer je "veliki navijač srpskog tima" i da to uvek čini kada je u prilici.

Pored Mihajlovića, u četvrtak je na beogradski aerodrom sleteo i Dragan Džajić, a da li se bivši predsednik vraća u Crvenu zvezdu i u kom svojstvu biće poznato nakon vanredne Skupštine kluba koja bi trebalo da se održi u narednih 60 dana.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ništa od Ceptera

Citiraj:
Došao bih u Crvenu zvezdu kada bih mogao da je kupim i kada bih mogao sam da odlučujem o svojoj imovini a ne o nečemu što mi ne pripada, o nečemu što sutra mogu da izgubim a da su mi ruke vezane, stav je Filipa Ceptera, koji se prethodnih dana pominjao kao jedan od mogućih spasilaca kluba sa „Marakane“.

Nema sumnje da bi bilo koje rešenje, pa i privatizacija, bilo bolje od postojećeg, u kojem se sve svodi na besmislene kadrovske promene, ali situacija se na tom polju najverovatnije neće još dugo promeniti.
Da je privatizacija jedini spas za Crvenu zvezdu, potvrđuje i Milan Mandarić, vlasnik Lestera, koji se takmiči u Prvoj diviziji Engleske.
- Neću da izmišljam toplu vodu, Crvena zvezda bi trebalo da zadrži ime, ali da rukovođenje prepusti jednom jakom čoveku koji bi napravio praktično novi klub. Tu mislim, pre svega, na organizaciju. Nekada moćan tim iz Beograda došao je do dna i sada je vreme da neko razmisli kako da ga podigne na vrh. Ako se ovako nastavi, biće to tužna priča za Crvenu zvezdu, njene navijače i srpski fudbal - kaže Mandarić.
U Srbiji se većina sportskih radnika i sportske javnosti plaši privatizacije naših najvećih klubova.
- Nema razloga za to. Jak gazda bi očistio u klubu sve što ne valja. To bi morao da bude čovek koji bi bio odgovoran materijalno, moralno i sportski. Dakle, neko ko se razume u biznis, sport, odnose s navijačima i javnošću. To vam govorim iz iskustva jer ovo što se do sada radilo u Crvenoj zvezdi je zidanje temelja na živom pesku. Samo u slučaju privatizacije, klub bi mogao da očekuje relativno brz povratak na stare staze.
Model privatizacije gde se akcije kluba nalaze na berzi funkcioniše najbolje u Engleskoj. Ostale zemlje su izabrale neka prelazna rešenja.
- Da, ali i u drugim zemljama u klubu odlučuje jedan čovek, osim možda u nekim nemačkim klubovima. Bio sam vlasnik Nice u Francuskoj, Standarda u Belgiji i uvek sam ulagao novac i donosio odluke. Tako je bilo i u Portsmutu i evo sada u Lesteru. Izuzetak je samo Španija, tačnije Real i Barselona, gde sve vode udruženja građana, ali to je druga priča.
Novi gazda ne mora da bude i garancija uspeha.
- Da, ali pogledajte moje iskustvo. Preuzeo sam Portsmut kada je bio pred bankrotom i od njega napravio stabilnog premijerligaša. Zatim sam kupio Lester i napravio malu grešku jer sam mislio da je potrebno da napravim samo tim s obzirom na reputaciju kluba, ali su uspešno uspeli da prikriju nerad. Sada sam sve očistio, krenuo iz Divizije 1, još ne znamo za poraz i za dve sezone očekujem plasman u Premijer ligu - kaže Mandarić.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 18:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ivić od ponedeljka u fotelji

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:

Интересантан лик, личи ми на правог спортског директора.
Надам се да ће добро радити посао, али само под условом да му се не мјешају у струку.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 23:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ma ljudi ivici su rodom iz glamoca-ovo treba sprijeciti po zivu glavu

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ortodox2 je napisao:
ma ljudi ivici su rodom iz glamoca-ovo treba sprijeciti po zivu glavu

Хахахахахахах ово би добро, смијо сам се 15 минута :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 19:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Janevski potpisao, Zvezda dobila trenera

Čedomir Janevski novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Crvena zvezda.
Četrdesetsedmogodišnji makedonski stručnjak, saznaje se na "Marakani", potpisao je jednogodišnji ugovor sa crveno-belima.
Janevskom je ugovor poslat faksom u Ujedinjene Arapske Emirate, gde je ovog leta radio u klubu Al Šaab, a on ga je na isti način vratio potpisanog.
Makedonac, koji će na klupi Crvene zvezde zameniti Zdenjeka Zemana, u utorak bi u toku dana trebalo da stigne na "Marakanu".
Janevski je bivši fudbaler niškog Železničara i skopskog Vardara, a igrao je i u Belgiji za nekoliko klubova (Briž, Šarlroa i Lokeren) i turski Istanbul.
U Belgiji je ostao i po završetku karijere, dobio državljanstvo i počeo da radi kao trener. Još dok je nosio dres nižerazrednog Blankenberga, godinu dana je vodio mladu reprezentaciju Makedonije, a od 2000. godine bio je trener juniora Briža. Tada je počeo da saradjuje sa Trondom Solidom.
Bio je asistent norveškom stručnjaku u Brižu, a od 2005. do 2007. vodili su Olimpijakos. Od tada datira njegovo poznanstvo sa novim sportskim direktorom Crvene zvezde Ilijom Ivićem koji izuzetno ceni rad Janevskog.
Jedini ozbiljan samostalan posao Janevski je imao tokom 2007. u Brižu. Na kormilu belgijskog velikana proveo je pet meseci, od februara do juna, i za to vreme uspeo da osvoji nacionalni kup.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Тандем Јаневски и Ивић потписали!

Млади и врло цјењени спортски директор Ивић, наспрам тоталног анонимуса Јаневског.
Каква је ово играрија, тешко могу да процјеним.

Али надати се најбољем од овога горе не може... или пак???

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ako nista tesi cinjenica da je radio u olipijakosu :-? :-? :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]